Michelisz Norbert döntött



Norbi tavaly novemberben lehetőséget kapott a gyári Hondától, hogy tesztelhesse az autót, és felajánlottak egy helyet a következő szezonra. Ezek után elkezdődtek a találgatások, hogy vajon hol folytatja pályafutását.

Michelisz többször elmondta, hogy lehetőségeit mérlegelni fogja és mindenki számára megfelelő döntést fog hozni. Végül múlthét csütörtökön megtörtént a bejelentés: Norbi marad a Zengő Motorsportnál. A szívére hallgatott, és Zengő Zoltánnal folytatják a közösen megkezdett munkát.

„2010-ben, amikor az első teljes szezonunkat teljesítettük a WTCC-ben, és az első futamgyőzelmet is összehoztuk, akkor Zoliban és bennem megfogalmazódott egy közös vágy, hogy szeretnénk világbajnokságot nyerni – együtt. Néha bármennyire is tűnhetett úgy kívülről, hogy itt a vége, tovább kellene lépni, én azt éreztem legbelül, hogy a közös utunk még nem ért véget. Az érzelmi plusz, amit a csapattól kaptam az elmúlt években, egyértelművé tette számomra, hogyan képzelem el a közeljövőt.” –nyilatkozta Norbi a michelisz.hu weboldalon.

Reméljük jó idényük lesz 2015-ben is, és sikerül javítaniuk az előkelő negyedik helyen!
,
Az elmúlt hónapokban sokan találgattak, hogy az egyik legsikeresebb magyar autóversenyző hol folytatja pályafutását. Tavaly a Zengő Motorsport versenyzőjeként negyedik helyen végzett a WTCC-ben, a gyári hondásokat megelőzve.