Gumiabroncs és autószerviz hálózat - 06-42-20-40-80!
SZEMÉLY GUMI
TEHER GUMI
MOTORGUMI
FELNI
EGYÉB
SZEMÉLYAUTÓ GUMI KERESŐ:
Méret szerint
Nem kötelező kitölteni
Új keresés
TEHER GUMI KERESŐ:
Gumi mérete szerint
Nem kötelező kitölteni
Új keresés
MOTORGUMI KERESŐ:
Gumi mérete szerint
Nem kötelező kitölteni
Új keresés
FELNI KERESŐ:
Új keresés
EGYÉB TERMÉK:
Új keresés
Ingyen szállítunk minden téli-, nyári személy-, 4x4 és kistehergépjármű gumiabroncsot!
FőoldalHírekMezőgazdasági gumi hírekSzükség van a szakmai fórumokra a mezőgazdasági abroncsok területén is

Szükség van a szakmai fórumokra a mezőgazdasági abroncsok területén is

A MARSO Kft. mezőgazdasági abroncs ágazata 2017. szeptember 6-án BKT szakmai napot tartott a Budapesttől néhány kilométerre található domonyvölgyi Lázár Lovasparkban.

Az augusztus végétől kezdődő időszak vidéki életének velejárója, hogy amíg lecsendesedik körülöttünk minden, addig az éjszaka alatt is halljuk a mezőgazdasági gépek hangját messzi távolból. Úton-útfélen lehet találkozni különleges mezőgazdasági gépekkel, egyikük alatt egy kisebb személygépjármű is átférne, míg a másik már komplett számítógéppel van felszerelve. Mindezek jól mutatják, hogy a mezőgazdasági gépek/eszközök folyamatosan fejlődnek, amely pedig szinte megköveteli azt, hogy a gyártók az abroncsok fejlesztésére is kellő figyelmet fordítsanak.

BKT szakmai nap

Ehhez kapcsolódik, hogy az indiai BKT abroncsgyár egyik legfőbb célkitűzése, hogy ügyfeleik üzleti tevékenységének növekedésében partner legyen, valamint minőségi megoldásokat kínáljanak. A MARSO Kft., mint a BKT hivatalos forgalmazója elérkezettnek látta az időt, hogy szakmai fórum keretén belül az érdeklődők megismerkedhessenek a mai, korszerű mezőgazdasági gépekre fejlesztett abroncsokkal, azok összetételével. A több mint 100 résztvevő a délután folyamán szakmai beszélgetéseket folytatott, amely elsősorban rávilágított arra, hogy a mezőgazdasági munkát végzők számára még számottevő lehetőség rejlik a különböző abroncsokból.

BKT szakmai nap

A nagy érdeklődésre való tekintettel a jövőben valószínűsíthetően több, hasonló eseményt is szervezünk majd

Miért vásároljon a MARSO-tól?

Miért vásároljon a MARSO gumi és gyorsszervízben téligumit és nyárigumit?
  • Óriási raktárkészlet 12 márkával
  • Téligumi és nyári gumi tárolása
  • Gumi gázfeltöltés
  • Magas színvonalú garancia
  • Telefonos előjegyzés
  • Szakértő ügyfélszolgálat
  • Kiszállítás az ország egész területére
  • Online bankkártyás fizetés

Rólunk mondták

"Az ügyfélszolgálaton készségesek voltak, a weboldal átlátható, könnyen kezelhető. A rendelés is egyszerű. A nyári gumi szériát is innen rendeltem, azok michelin gumik voltak. Kiváló minőség. Nagyon jó, hogy minden időszakban van akció. Más internetes áruházakhoz képest is ez a legjobb számomra.
A kiszállítás, gyors és megbízható volt. Az áruszállító is készséges volt. És még nyeremény akcióik is vannak. Legközelebb is innen vásárolok, és ajánlom mindenkinek az oldalt, szerintem nem fog csalódni"
Kristóf Márk, www.arukereso.hu