A Continental nyári abroncsai uralták az idei teszteket – II. rész

Előbbi az AutoBild Sportcars nyári tesztjén szerzett – képzeletbeli – aranyérmet. A 19 colos méretet vizsgáló teszten egy bivalyerős Ford Mustangra került fel és egyedüliként kapott különösen ajáőnlott jelzőt.

Különösen a nedves felületen mért eredmények miatt került a dobogó legfelső fokára a Conti abroncsa.
Utóbbi, azaz a ContiCrossContact UHP, a Gute Fahrt tesztjéből került ki győztesen, 9 vetélytársát maga mögé utasítva. Elsőségét a nedves felületen mért fékútnak és az alacsony gördülési ellenállásnak köszönheti.

Mindezek mellett a Continental megmlíti, hogy az égisze alá tartozó, úgynevezett B márkáknak sem kellett szégyenkezni. Ilyen a Barum Bravuris 3, amelynek ár-érték arányát emelték ki a szaklapok. Talán emiatt is kapott "ajánlott" értékelést.
(A Continental márkához tartozik még – többek között – az Uniroyal és a Barum is.)

Talán nem túlzás kijeépenteni, hogy a 2014-es nyári gumi szezon a Continentalé. Persze a méretek, a márkák és a szaklapok sokasága miatt, számos olyan tesztet találunk, ahol a Michelin, a Bridgestone, a Goodyear vagy épp a Nokian nyári gumija került ki győztesen. Hogy melyik a legjobb választás? Ez természetesen függ vezetési szokásainktól és lakóhelyünktől. (Utóbbi esetben az úthálózat minőségére és az időjárási sajátosságra gondolok.)

Webáruházunkban a Continental nyári abroncsai természetesen elérhetőek, sőt, akciós ajánlatokkal is találkozhattok! Látogassatok el ide>> ,Tegnap már elkezdtük a beszámolót, a Continental idei tesztsikereiről . (Különösképpen a ContiSportContact™ 5 nyári gumi volt terítéken.)

Az említett mintán túl azonban további sikereket is magáénak tudhat a német prémium gyártó. Itt van például a ContiSportContact™ 5 P és a ContiCrossContact™ UHP abroncsok.