A Nokian nyári gumik „Jó” minősítést értek el a 2014-es ADAC nyári gumiabroncs teszten


A Nokian Line nyári gumi mintázat „Jó” minősítést ért el az idei ADAC nyárigumi teszten, ami az elérhető legjobb eredmény volt. A „Különösen ajánlott” minősítésével a legjobb gumiabroncsok között végzet a Nokian. Ez a figyelemre méltó eredmény a két legkeresettebb méretben született, a közép kategóriájú autókra szánt 195/65 R15 V és a kis kompakt járművekre 175/65 R14 T.

A Nokian erősségei: Kiegyensúlyozott, jó: száraz és nedves útburkolaton egyaránt. Európa legnagyobb autóklubja nem talált hiányosságot a nagyobb méretű Nokian gumiabroncsoknál sem.

A Nokian „jó” minősítést ért el a következő kritériumoknál: úttartás száraz és nedves felületen, üzemanyag fogyasztás, kopás. A német fogyasztó védelem tesztjén is hasonló eredményt ért el a Line mintázat. A tesztek bizonyítják, hogy a Nokian gumiabroncsok biztonságosak és környezetbarátak minden időjárási körülmény között.

Az ausztriai autóklub ÖAMTC is „Különösen ajánlott” minősítéssel illette a Nokian Line mintázat tagjait.

Korábbi cikkünkben említettük, hogy a Nokian Z SUV „Erősen ajánlott” minősítéssel érte el az első helyet a német OFF ROAD magazin nyári gumi tesztjén. Bővebben itt olvashat róla>>

Tekintse meg akciós Nokian nyári gumi kínálatunkat, és cserélje le téli abroncsait!








































,
A Nokian a legjobb eredményt elért, „Különösen ajánlott” minősítésű abroncsok között végzett. Ezen kívül a Nokian Z SUV megnyerte a német OFF ROAD magazin nyári SUV gumiabroncs tesztjét.