Bemutatkozik az új Continental PremiumContact 6

Az új Continental PremiumContact 6 kiváló teljesítményt nyújt a közép- és felsőkategóriás személyautók számára. Az új nyári gumiabroncs mintázat innovatív alapanyag felhasználása növelt futásteljesítményt és rendkívül rövid fékutat biztosít vizes útfelületen. PremiumContact 6 különleges mintázat kialakítása sportos kezelhetőséget nyújt bármilyen jármű esetében és kimagasló komfort érzetet vezetés közben.


Biztonság

A kétrétegű futófelület kialakításánál kristályos szerkezetű szilika keveréket alkalmaztak a mérnökök, így kiváló fékteljesítményt értek el, különösen vizes útfelületen. A Continental szakembereinek a biztonság maximalizálása mellett az abroncs futásteljesítményét is sikerült növelniük, így egy biztonságos és tartós új nyári mintázatot kaptunk. Az optimalizált futófelületi keverék 15%-al növeli a nyári gumiabroncs futásteljesítményét.
A futófelületet innovatív polimerekkel látták el, ezáltal jelentős mértékben növelték a talajkapcsolat minőségét, ami kiemelkedő tartósságot biztosít a PremiumContact 6 számára. A lágyabb merevségű futófelület mintázat növeli a komfort érzetett és mérsékli a belső zajt.

Kezelhetőség

A Continental PremiumContact 6 nyári gumiabroncs kimagasló kezelhetőséget tesz lehetővé bármilyen gépjármű esetében. A makroblokk kialakítás teljes kontrollt és kanyarstabilitást nyújt. A vállrészen kialakított összetett blokkstruktúra rendkívüli oldalirányú erőátvitelt biztosít. Ezen kívül az aszimmetrikusan kialakított futófelületi bordák növelik a mintázat merevségét és csökkentik a blokkok deformációját, így az abroncs kitűnő tapadást tesz lehetővé extrém erőhatások esetén is.

Tekintse meg kínálatunk, ahol már elérhető az új Continental PremiumContact 6 nyárigumiabroncs!

,
Az idei év slágere lehet a méltán híres PremiumContact mintázat új üdvöskéje. A Continental nyári gumiabroncsai mindig megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak és ez nincs másként a PremiumContact 6 esetében sem.