Ki sorsoltuk a tavaszi promóció nyerteseinket

A Nokian esetében az első 200 érvényes regisztráló 5.000 Ft értékű üzemanyag-utalvány kapott, fődíjként pedig egy SonyPlaystation 4 játékkonzolt sorsoltunk ki. Matador játékunkban pedig az első 200 érvényes regisztráló egy esernyőt kapott ajándékba és minden regisztráló részt vett a fődíj sorsolásán, ahol egy HP 8 tabletet lehetett nyerni.

A sorsolásokat közjegyző jelenlétében 2015.05.20 –án tartottuk meg nyíregyházi telephelyünkön.

Matador játékunk nyertese, aki egy HP tablettel lett gazdagabb: Nagy Gábor Miklós.
Nokian játékunk nyertese, aki egy SonyPlaystation 4 játékkonzolt nyert: Aradi József.


Gratulálunk a nyerteseknek, akik hamarosan kézbe vehetik nyereményüket!

A sorsolásról készült videók lejjebb megtekinthetőek!

A két központi promóciónk mellett a Tesco-val és az Auchan-nal is közösen indítottunk egy-egy gumiabroncshoz vásárláshoz kötődő nyereményjátékot. A Tesco-val közösen indított játékban azok vehettek részt, akik Riken gumiabroncsot vásároltak a Tesco üzleteiben, és felszereltették a nyári gumikat a kijelölt szervizek egyikében, majd regisztráltak a www.gumikupon.hu weboldalon. Nyereményként 5 darab 40.000 Ft értékű Sodexo Bónusz utalványt sorsoltunk ki.

A szerencsés nyertesek:
•    Horváth Sándorné
•    Nagy László
•    Simon Géza
•    Gellér István
•    Varga Ferenc

Az Auchan –nal közösöen indított promócióban azok között sorsoltunk, akik Kormoran nyári gumiabroncsot vásároltak az Auchan üzletekben majd regisztráltak az www.ingyenautoszerviz.hu oldalon.

A szerencsés nyertesek:
•    Marozsán-Bana Éva
•    Kovács Ferenc

Az összes szerencsés nyertes értesítése már megtörtént. Köszönjük mindenkinek, hogy részt vett a játékokban! Figyeljék oldalunkat, mert ősszel, újabb nyereményjátékokkal várjuk a kedves vásárlóinkat!

Download Video as MP4




Download Video as MP4
,
Idén is mint, már évek óta folyamatosan, a tavaszi szezonra különleges akciókkal és promóciókkal készültünk a vásárlóink számára. Két márka esetében a vásárlások mellé értékes ajándékokat, és lehetőséget adtunk a fődíjak megnyerésére is.