Michelin abroncsokkal szerelik a Volvo S60 és V60 Polestar modelleket

Henrick Fries, a Volvo S60 és V60 Polestar termékmenedzsere elmondta, a Michelin abroncsok egyenesen a legjobb alternatíva, amit választhattak. „Biztos vagyok benne, hogy a Michelin gumik teljesíteni fogják az autóink által támasztott magas elvárásokat.”

A Pilot Super Sport a kiváló nedves és száraz tapadás szinonímája. Egyúttal hosszú élettartamot és magas szintű stabilitást jelent, használói számára. Ezeket a gondolatokat már Anders Svensso, a Michelin, gyári alkatrész üzletágának vezetője.

Az említett abroncsok három, a Michelin által használt techonlógiát foglal magában: Aramidszál öv, kettős komponensű keverék és a Variable Contact Patch 2.0., amely következtében a futófelület változtatja formáját, a változó vezetési kondíciók függvényében.  Az abroncsszimulációról  egy videó is rendelkezésre áll.



Webáruházunkban természetesen megtalálható a csúcsminőségű Michelin abroncsok széles választéka. Sőt! Május 15-ig nyereményjátékkal eqgybekötött Michelin akció várja a vásárlókat! Nem érdemes lemaradni.

,Polestar, azaz sarkcsillag. Egy ilyen fantázianévhez és elegáns megjelenéshez csak valami ultra magas teljesítményű abroncs dukál. Ezt pedig a Michelin Pilot Super sport lesz, amely egyben a sportos vezetési élményt is szállítja majd a Volvo tulajdonosoknak.

A Volvo úgy fest nagyon is bízik a Michelinben, hiszen – bizonyos célpiacokon, ahol téli abroncsokkal is választható az autó – a Pilot Alpin 4 és X-ICE North 3 téli gumi minták is bekerültek a Volvo termékkatalógusába.