Nokian SUV újdonságok


Az egyedülálló Nokian Aramid oldalfal technológia a Hakkapeliitta 8 SUV gumiabroncson mutatkozott be, amit most az összes új Nokian Line SUV gumiabroncs is tartalmaz. Az aramid szállal az oldalfal sokkal merevebb, így még jobban ellenáll a vágásoknak és egyéb külső hatásoknak. Ugyanezt az anyagot a légi közlekedésben és a hadiparban is alkalmazzák.

Nokian zLine SUV


• Precíz és stabilan kezelhető nagy sebességnél
• Sportos, kiegyensúlyozott és erőteljes
• Aramiddal erősített szerkezet az egyedülálló tartósságért
• Hatékony aquaplaning védelem

A sportos Nokian zLine SUV nyári gumiabroncs pontos kezelhetőséget, biztonságot és kiemelkedő tartósságot nyújt extrém körülmények között is, ezzel megteremtve a tökéletes vezetési élményt. A Nokian zLine gyors, pontos kormányzást biztosít nagy sebességnél.

Az új Korall szilika futófelületi keverék fenntartja a tapadást és merev marad nagy sebességnél és éles kanyarokban is. Az oldal falakat a nagy szakító szilárdságú Nokian Aramid oldalfal technológia biztosítja. Az összekapcsolódó Aramid szálak rendkívül ellenállóak, így kivételesen erős és ellenálló oldalfalat eredményeznek, mely ellenálló a kopással és sérülésekkel szemben.

Nokian Line SUV


• Aramiddal erősített szerkezet az egyededülálló tartósságért
• Első osztályú kényelem, teljesítmény és üzemanyag-hatékonyság
• Rendkívüli biztonság nedves útfelületen

A Nokian Line SUV nyári gumiabroncs a kényelem mellett nagy teljesítményt és biztos úttartást nyújt használójának. Ez a lehető legjobb választás azon vezetők számára, akik értékelik a biztonságot, ugyanakkor szeretnék élvezni az SUV erejét, rögös utakon és városi forgalomban egyaránt.

A Nokian által fejlesztett Armid oldalfal technológiának köszönhetően az abroncs sokkal ellenállóbb elődeinél. Az összekapcsolódó Armid szálak rendkívül ellenállóak, így kivételesen erős és ellenálló oldalfalat eredményeznek, mely ellenálló a kopással és sérülésekkel szemben. A Nokian Line SUV abroncs kiválló vizes útfelületen és nagyon jó aquaplanning megelőző tulajdonsággal rendelkezik.


Aramid oldalfal technológia


Az összekapcsolódó Armid szálak rendkívül ellenállóak - ennek legjobb példája, hogy golyóálló mellényekben is használják - kivételesen erős és ellenálló oldalfalat eredményeznek, mely ellenálló a kopással és sérülésekkel szemben. Egy erős acél övszerkezettel és új futófelület keverékkel kombinálva kivételes tartósságot és könnyű kezelhetőséget kínál az SUV vezetők számára.



Trombita barázdák


Hatékony védelem aquaplaning ellen. A golyószerű bemélyedések a váll részen optimalizálják a víz áramlását. Ideiglenesen tárolják a vizet ami az úttest és az abroncs között reked, majd gyorsítja az áramlást a fő és keresztirányú barázdák felé, így növelve a tapadást.

Csendes futást biztosító mintázat


A félkör keresztmetszetű mélyedések a keresztmintázatárkok falán, melyek elvezetik a levegőt, így gátolva kellemetlen, sípoló hang kialakulását.

Korall szilika futófelület keverék


Precízebb kezelhetőség, jobb nedves tapadás. A mikro-porózus szilika és a funkcionális gumikeverék egyvelegéből a korall szerkezetére emlékeztető molekula lánc jön létre, melynek nagy a tapadási felülete, ugyanakkor szerkezete rendkívül merev marad. Megbízható és kiegyensúlyozott úttartást eredményez még magas sebesség, és éles kanyarok során is. Az összetétel javítja a nedvestapadást és kopásállóságot.

Tekintse meg Nokian Line SUV és Nokian zLine SUV kínálatunkat!


,
A Nokian bemutatta az új nyári SUV mintázatait: a Nokian zLine –t és a Nokian Line SUV-t. A Nokian zLine SUV és Line SUV abroncsok gyártásnál felhasznált új fejlesztések, újítások tovább fokozzák a biztonságot és a tartósságot.