Nyereményjátékok és nyári gumi akció 2014 – II. rész

  1. Matador akció

    Az úgynevezett B kategóriás gumik közé sorolt Matador eleve töredékáron kapható a prémium márkákhoz képest. Most azonban még ebből a töredék árból is jelentős százalék takarítható meg. Sőt, aki él a lehetőséggel (azaz vásárol 4db Matador nyári gumit), majd az első száz egyikeként regisztrál, Matador széldzsekit kap ajándékba!

    Részletek itt>>

  2. Barum abroncs akció

    Az a vásárló, aki a Barum mellett dönt, a készlet erejéig azonnali nyereménnyel számolhat. Az ajándék nem más, mint egy hűtőtáska, 4 doboz Kozel sörrel. Valljk be, ez is jól fog jönni, ha máskor nem a foci vb alatt. És ha már foci vb, a Barum játék további része, hogy a regisztráló vásárlók sorsoláson vehetnek részt, ahol az előző cikkben már említett, ContiCabana rendezvényre nyerhetnek 4db hetijegyet.

    Érdekel az akció? Kattints ide>>

  3. A Semperit akciója is a futballrajongóknak kedvez
    Hiába, a 2014-es labdarúgó világbajnokság sok mindent meghatároz. Nincs ez másként a Semperit akcióját illetően sem. Az az autós, aki a gyártó gumiabroncs szettjét választja, azonnal nyereményként, egy focilabdát is betehet az autóba, azzal a tudattal, hogy - kis szerencsével - további nyeremény várja 4 db ContiCobana hetijegy formájában.

    Ha a barátaiddal együtt akarsz szrukolni, garantáltan jó hangulatban és egy tuti helyszínen, olvasd el a részleteket!
,Előző cikkünkben összegyűjtöttünk pár, jelenleg is futó nyári gumi akciót, amit a minőségi és a prémium kategóriás gyártók kínálnak. A folytatásban jöjjön pár, gazdaságos abroncsokat kínáló kisebb márka nyereményjátéka.