Totális Abroncsápolás program a Bridgestone-tól

A szolgáltatás csomag eddig 3 irányelvből állt össze:


1.    Total Tyre Life:

A Bridgestone által alkalmazott eljárások (mint például a flottaügyfelek számára végzett speciális újrafutózás) célja, a teljesítményvesztés nélküli élettartam maximalizálás.

2.    Total Tyre Service:

Professzionális abroncs menedzsment és asszisztencia szolgálat, amit abroncsprobléma esetén a flottatulajdonosok igénybe vehetnek. Utóbbi a különbző biztosítók szolgáltatásaihoz hasonlít, míg előbbi abroncs szakszervizelést jelent.

3.    Total Tyre System:

Ezalatt olyan eszközöket értünk, ami az abroncsok folyamatos monitorozására lett kifejlesztve. Ilyen például a Bridgestone ToolBox és a TPMS (Tyre Pressure Management System – Abroncsnyomás ellenörző rendszer: Erről a témáról itt olvashatsz bővebben>>)

Az eszközök segítségével a flottaüzemeltetők tiszta képet kapnak abroncsaik állapotáról (a teljes gépparkot illetően) így idejében beavatkozhatnak probléma esetén, valamint a költségtervezést is megkönnyíti a rendszer.

Ezen csomagokhoz jön most a fentebb említett három elem. A Bridgestone emberei ezentúl, a flotta ügyyfelek számára folyamatos abroncsfelülvizsgálatokat tartanak, tanácsadással segítik a flottamenedzser munkáját, mely kiterjed az abroncslogisztikai kérdésekre, a tárolástól a karbantartásig, sőt, az ügyfél fuvarozási szokásaihoz illeszkedő abroncsválasztásban is segítenek a Bridgestone ügynökök.

Az Elite Tyre Management System-en belül pedig a komplett abroncsmenedzsment kiszervezésére is lehetőség nyílik.
,A Bridgestonne bejelentette, továbbfejleszti az ún. Total Tyre Care programját három szolgáltatáscsomaggal. A fejlesztés része a gumiabroncs gyártó flotta menedzsment stratégiájának. A bemutatót az idén rendezett, 65. IAA Commercial Vehicles (Haszongépjárművek) kiállításán, Hannoverben.

A három új csomag, amibekerült a Bridgestone rendszerébe, az „Advanced Tyre Monitoring Programme”, “Premium Tyre Maintenance Programme” és az “Elite Tyre Management Programme.”