Gumiabroncs és autószerviz hálózat - 06-42-20-40-80!
SZEMÉLY GUMI
TEHER GUMI
MOTORGUMI
FELNI
EGYÉB
SZEMÉLYAUTÓ GUMI KERESŐ:
Méret szerint
Nem kötelező kitölteni
Új keresés
TEHER GUMI KERESŐ:
Gumi mérete szerint
Nem kötelező kitölteni
Új keresés
MOTORGUMI KERESŐ:
Gumi mérete szerint
Nem kötelező kitölteni
Új keresés
FELNI KERESŐ:
Új keresés
EGYÉB TERMÉK:
Új keresés
Ingyen szállítunk minden téli-, nyári személy-, 4x4 és kistehergépjármű gumiabroncsot!
FőoldalHírekTéli gumi hírekA Nokian abroncsok előkelő helyen végeztek több független európai téli gumiabroncs teszten

A Nokian abroncsok előkelő helyen végeztek több független európai téli gumiabroncs teszten

A hideg reggelek beálltával egyre több felelős autótulajdonos dönt úgy, hogy nyári abroncsait télire cseréli. Ha még most keresi a megfelelő téli abroncsot, akkor ez a cikk Önnek (is) szól, hiszen összegyűjtöttük a legfontosabb európai független téli gumiabroncs tesztek eredményeit!
A német ADAC-ot nem kell bemutatnunk, hiszen az 1903-ban alapított klub szezonról-szezonra biztos bázist jelent valamennyi autótulajdonosnak, akik vásárlás előtt már alig várják, hogy megérkezzenek a teszt eredmények. A klub téli gumiabroncs tesztjén, a 215/65 R15 méretben összesen 16 gumiabroncsot vizsgált meg. A legfőbb szempontok között szerepeltek a tökéletes tapadás és a havas úton tapasztalt kiemelkedő vonóerő, amelyek alapján a Nokian WR D4 gumiabroncs a második helyen végzett. Az ADAC külön kiemelte a Nokian téli abroncs száraz utakon nyújtott jó teljesítményét és az alacsony üzemanyag fogyasztását is.

Az olasz AlVolante magazin hat népszerű márka téli gumiabroncsát valamint egy hólánccal ellátott nyári abroncsot is tesztelt 205/55 R 16 méretben. A teszteket már a korábbi téli szezonban elkezdték, éjszakai zord hideg téli időjárás mellett. A legfontosabb szempont a fékteszt volt: 40km/h sebességnél vizsgálták a megállás hosszát, amelyen kétség kívül a téli abroncsok szerepeltek a legjobban. Gondolta volna, hogy nyári abronccsal rendelkező autója téli viszonyok között nagyjából 37 méter után tud csak megállni, míg a hólánccal ellátott nyári abroncs 28 méternél ellenben a téli abronccsal, amely 17 méternél áll meg? Talán ezek az adatok mutatják meg a legjobban, miért is olyan fontos időben váltani a nyári abroncsokról télire. A havas pályát követően száraz és nedves utakon is elvégezték a teszteket, amelyek alapján összességében a Nokian WR D4 megkapta az ezüstérmet a havas útviszonyok mellett tapasztaltak valamint a kiváló féktávolság miatt.

A svéd TeknikensVärld téli gumiabroncs tesztjén 18 abroncs vett részt, amelyen a Nokian WR D4 lett a legkiválóbb gumiabroncs száraz és nedves útfelületeken egyaránt.

Az Automobilismo autós magazin pedig a Nokian Weatherproof abroncsot vizsgálta, amelyet az idei téli szezon legjobb szezonális gumiabroncsának hirdetett. A Nokian négy évszakos gumiabroncsa első osztályú biztonságot, maximális teljesítményt és tartósságot nyújt egész évben.
Matti Morri, a Nokian műszaki ügyfélszolgálati vezetője elmondta, hogy a Nokian téli és négy évszakos abroncsainak tesztelésére ideális az ivaloi vizsgaközpont, hiszen, évente öt hónapon át tudják tesztelni megfelelő körülmények között az abroncsokat, ezért is tudják folyamatosan javítani, fejleszteni azokat és növelni teljesítményüket.

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód Frissítés

Miért vásároljon a MARSO-tól?

Miért vásároljon a MARSO gumi és gyorsszervízben téligumit és nyárigumit?
  • Óriási raktárkészlet 12 márkával
  • Téligumi és nyári gumi tárolása
  • Gumi gázfeltöltés
  • Magas színvonalú garancia
  • Telefonos előjegyzés
  • Szakértő ügyfélszolgálat
  • Kiszállítás az ország egész területére
  • Online bankkártyás fizetés

Rólunk mondták

"Az ügyfélszolgálaton készségesek voltak, a weboldal átlátható, könnyen kezelhető. A rendelés is egyszerű. A nyári gumi szériát is innen rendeltem, azok michelin gumik voltak. Kiváló minőség. Nagyon jó, hogy minden időszakban van akció. Más internetes áruházakhoz képest is ez a legjobb számomra.
A kiszállítás, gyors és megbízható volt. Az áruszállító is készséges volt. És még nyeremény akcióik is vannak. Legközelebb is innen vásárolok, és ajánlom mindenkinek az oldalt, szerintem nem fog csalódni"
Kristóf Márk, www.arukereso.hu