Gumiabroncs és autószerviz hálózat - 06-42-20-40-80!
SZEMÉLY GUMI
TEHER GUMI
MOTORGUMI
FELNI
EGYÉB
SZEMÉLYAUTÓ GUMI KERESŐ:
Méret szerint
Nem kötelező kitölteni
Új keresés
TEHER GUMI KERESŐ:
Gumi mérete szerint
Nem kötelező kitölteni
Új keresés
MOTORGUMI KERESŐ:
Gumi mérete szerint
Nem kötelező kitölteni
Új keresés
FELNI KERESŐ:
Új keresés
EGYÉB TERMÉK:
Új keresés
Ingyen szállítunk minden téli-, nyári személy-, 4x4 és kistehergépjármű gumiabroncsot!
FőoldalHírekTéli gumi hírekMiért előnyös a defekttűrő gumiabroncs?

Miért előnyös a defekttűrő gumiabroncs?

Minden autós átesett már vagy át fog esni egy defekt által okozott kellemetlenségen. Sajnos a legrosszabb időpontokban képes bekövetkezni. Ilyenkor két lehetőségünk van, mi magunk cseréljük le a kereket vagy sárga angyalt hívunk. Azonban van egy új, harmadik választásunk is, a defekttűrő gumiabroncs, segítségével 50-60 kilométert tovább haladhatunk az első gumis műhelyig.

Mit jelent pontosan a defekttűrő abroncs?


Alapvetően két típusról beszélhetünk. Az egyik csoportba azon defekttűrő abroncsok tartoznak, amelyek megvastagított gumiréteggel, oldalfallal rendelkeznek, így (drasztikusabb) nyomáscsökkenés hatására is képesek megtartani az autó súlyát. Ezeket angolul „Self-supporting” vagyis öntámogató abroncsoknak nevezik a szakírók.

A másik típus szintén megerősített abroncsokat takar. A gumik belső részét egy fémgyűrűvel teszik masszívabbá, melynek funkciója szintén az autó megtartása, töltőnyomás vesztés esetén is. 

A nagyobb biztonságérzet tehát egyértelműen a defekttűrő abroncsok mellett szól. Az sem véletlen, hogy olyan nagy autógyárak, mint például a BMW, gyári alkatrészként szerel fel bizonyos modelljeire run flat típusú abroncsokat.A defekttűrő gumiabroncsokat kizárólag guminyomás érzékelő rendszerrel ellátott gépjárművek esetén lehet felszereltetni. Ennek az oka igen egyszerű, egy kisebb defekt esetén az autó vezetője észre sem veszi, hogy csökken a guminyomás, mert a merevoldalfal stabilan megtartja a gumiabroncsot.


Szóljon hozzá!

Biztonsági kód Frissítés

Miért vásároljon a MARSO-tól?

Miért vásároljon a MARSO gumi és gyorsszervízben téligumit és nyárigumit?
  • Óriási raktárkészlet 12 márkával
  • Téligumi és nyári gumi tárolása
  • Gumi gázfeltöltés
  • Magas színvonalú garancia
  • Telefonos előjegyzés
  • Szakértő ügyfélszolgálat
  • Kiszállítás az ország egész területére
  • Online bankkártyás fizetés

Rólunk mondták

"Az ügyfélszolgálaton készségesek voltak, a weboldal átlátható, könnyen kezelhető. A rendelés is egyszerű. A nyári gumi szériát is innen rendeltem, azok michelin gumik voltak. Kiváló minőség. Nagyon jó, hogy minden időszakban van akció. Más internetes áruházakhoz képest is ez a legjobb számomra.
A kiszállítás, gyors és megbízható volt. Az áruszállító is készséges volt. És még nyeremény akcióik is vannak. Legközelebb is innen vásárolok, és ajánlom mindenkinek az oldalt, szerintem nem fog csalódni"
Kristóf Márk, www.arukereso.hu