A Pirelli új téli gumiabroncsa, a Cinturato Winter


A mintázat kopás jelzővel is el lett látva, ha a „NOW SNOW” feliratból a „W” (4mm) eltűnik, akkor a Pirelli ajánlása szerint le kell cserélni a gumiabroncsot, hogy a kiemelkedő havas teljesítményt továbbra is fenntartsa.

Legfőbb előnye, hogy kiváló teljesítményre képes téli körülmények között és teljes termékválasztékkal rendelkezik a személy, a városi SUV és a Crossover szegmensben. Kiemelkedő eredményt ért el a zajszint mérése közben (-6db), amivel az egyik leghalkabb téli abroncsnak járó címet is megkapta.



A mintázatról



A forgásirányos V-alakú mintázat kialakítás magas szintű mechanikai tapadást eredményez bármilyen felületen, továbbá kiváló kezelhetőséget biztosít jelentős hó esetén is.

Az innovatív mintaárok kialakítással nagyobb vízkiszorítás érhető el, így nagyfokú ellenállást nyújt az aquaplaninggel szemben és biztonságot ad nedves útfelületen is.

Az új anyagok és profil kialakítás révén egyenletesebb a nyomáseloszlás a felületen, amely javítja a száraz úton való tapadást. Ez egyenletes teljesítményt és csökkentet zajszintet biztosít az abroncs teljes élettartama alatt.






Figyelje webáruházunkat melyben hamarosan elérhető lesz a Pirelli Cinturato Winter, de addig is tekintse meg Pirelli téli gumi kínálatunkat!
,
A Pirelli új téligumija a Cinturato Winter teljes kontrolt ígér havas úton illetve biztonságot száraz és vizes körülmények között is. A Cinturato Winter téli gumiabroncs élvezhető vezetést tesz lehetővé, emellett biztonságot nyújt minden téli körülmény között.