Gumiabroncs és autószerviz hálózat - 06-42-20-40-80!
SZEMÉLY GUMI
TEHER GUMI
MOTORGUMI
FELNI
EGYÉB
SZEMÉLYAUTÓ GUMI KERESŐ:
Méret szerint
Nem kötelező kitölteni
Új keresés
TEHER GUMI KERESŐ:
Gumi mérete szerint
Nem kötelező kitölteni
Új keresés
MOTORGUMI KERESŐ:
Gumi mérete szerint
Nem kötelező kitölteni
Új keresés
FELNI KERESŐ:
Új keresés
EGYÉB TERMÉK:
Új keresés
Ingyen szállítunk minden téli-, nyári személy-, 4x4 és kistehergépjármű gumiabroncsot!
FőoldalHírekVállalati hírek400 abroncsot biztosítunk az I. ExtremeTrail Akadályfutásra

400 abroncsot biztosítunk az I. ExtremeTrail Akadályfutásra

2017. szeptember 02-án az ExtremeTrail Hungary SE első alkalommal szervezi meg az ExtremeTrail Akadályfutást Tokajban, amelyre a MARSO Kft. több mint 400 személygépjármű és mezőgazdasági abroncsot biztosít.

Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek azok a futóversenyek, ahol nemcsak az idővel kell megbirkózni, hanem különböző nehézségű akadályok is tarkítják a terepet. Előző évben a Spartan Race versenysorozat Tokajban már bizonyított, egyszerre élvezték a versenyzők a különböző nehézségű akadályokat és a szőlődűlők őszi fényben pompázó környezetét.

A szervező ExtremeTrail Hungary SE alapítói 3 éve valamennyi Spartan Race versenyen ott vannak és szeptember elejei, első saját szervezésű versenyük nem titkolt célja, hogy minél többen megszeressék ezt a fajta versenyt.  Jelenleg már 500 induló regisztrálta magát a szombati napra és nemcsak Magyarországról: érkeznek indulók Svédországból, Szlovákiából és Romániából is.

Korosztályonként lehet indulni a juniortól a mastersig két távon: 7,5km és 15km. Minden korcsoportban díjazzák az első három helyezettet, de minden induló kap egy kis ajándékot.

Szeptember 02-án reggel 07:00 órakor lehet a helyszínen regisztrálni, az első indulók 09:00 órakor kezdhetnek neki a pályának, majd 2 percenként újabb 15 ember indulhat egészen 12:00 óráig.

Itt nincs limit idő, amely alatt teljesíteni kellene a versenyt, ellenben van büntetés: amennyiben az induló az egyik gyakorlatot nem tudja megoldani, többször próbálkozhat, ha nem sikerül, akkor viszont például 20 guggolást kell abronccsal együtt végrehajtani.

A szervezők a gyerekekre is gondoltak, hiszen akár már 4 éves kortól is el lehet indulni, a kicsiknek 500 métert kell megtenniük akár szülővel együtt, a 14 évesek már 1km-es pályán is indulhatnak, 16 éves kortól pedig már lehet indulni a felnőtt távon is.

A rendezvényről bővebb információt az alábbi linken találsz: http://bit.ly/2gobI5M

Miért vásároljon a MARSO-tól?

Miért vásároljon a MARSO gumi és gyorsszervízben téligumit és nyárigumit?
  • Óriási raktárkészlet 12 márkával
  • Téligumi és nyári gumi tárolása
  • Gumi gázfeltöltés
  • Magas színvonalú garancia
  • Telefonos előjegyzés
  • Szakértő ügyfélszolgálat
  • Kiszállítás az ország egész területére
  • Online bankkártyás fizetés

Rólunk mondták

"Az ügyfélszolgálaton készségesek voltak, a weboldal átlátható, könnyen kezelhető. A rendelés is egyszerű. A nyári gumi szériát is innen rendeltem, azok michelin gumik voltak. Kiváló minőség. Nagyon jó, hogy minden időszakban van akció. Más internetes áruházakhoz képest is ez a legjobb számomra.
A kiszállítás, gyors és megbízható volt. Az áruszállító is készséges volt. És még nyeremény akcióik is vannak. Legközelebb is innen vásárolok, és ajánlom mindenkinek az oldalt, szerintem nem fog csalódni"
Kristóf Márk, www.arukereso.hu