A MARSO Kft. is támogatta Tarczy Gyula Ha mikrofon kerül a kezedbe… most megjelent könyvét



A MARSO Kft. „első szóra” támogatni kívánta a könyvet, amikor Tarczy Gyula először ejtett szót annak megjelenéséről. És hogy miért? A MARSO Kft. számára mindig is fontos volt az a település, ahonnan a most már 27 éves sikertörténet indult, azaz Nyíregyháza. Fontosnak tartjuk azt is, hogy olyan célokat támogassunk, amelyek a jövő nemzedékének is utat mutatnak. Nem utolsó sorban pedig Tarczy Gyulával nem egy közös munkánk volt az elmúlt évtizedekben: hitvallása, felkészültsége, előzékenysége pedig példaértékű mindazok számára, akik úgy döntenek, mikrofont fognak. A most megjelent könyv nem csak a jövő nemzedékének mutat(hat) utat, hanem a jelen kor hivatását gyakorlóinak is. Nyugodtan mondhatjuk, hogy a könyv egy hiánypótló alkotás, amelyben a valóság gyakorlati oldalát számos szemszögből mutatja be, élő példákkal (mondhatnánk megtörtént eseményekkel) illusztrálva eme rögös, néha kényszeres, de igazán szerethető szakma minden oldalát.


Az április 10-i könyvbemutatón Berecz Péter tulajdonos és Csákiné Hegedűs Rita marketing vezető személyesen is részt vettek, ezzel is tiszteletüket fejezték ki a könyv és szerzője iránt. Bátran ajánljuk mi is mindazoknak, akik ha nem is mikrofon, de emberek elé kerülnek, akik előtt meg kell szólalniuk vagy elő kell adniuk. Ahogy a szerző a „lekonfban” is írja: „…ugyan egy hivatás könyvét tartod a kezedben, de bármit is csinálsz éppen most, a FELÉPÍTÉST egyfolytában gyakorolhatod. A gyermekeidnél, a párodnál, a rokonaidnál, a barátaidnál, a munkatársaidnál s leendő ismerőseidnél.”



A könyvet az alábbi linken Ön is közvetlenül megrendelheti.
,
Nem túlzunk, ha azt mondjuk, a megyében nincs egy szakmabeli, aki ne ismerné Tarczy Gyula nevét. Szakmabeli alatt ez esetben rendezvényszervezőket, művelődésszervezőket, PR és marketinggel foglalkozó szakembereket, település vezetőket és a nyíregyházi médiával kapcsolatba kerülőket értjük. Nem véletlenül, hiszen aki évtizedeket a színpadon,mikrofonnal a kezében tölt rendezvények moderátoraként, munkáját lelkiismeretesen – és ami még ritkább – alázatosan végzi, annak neve mindenki gondolatába bevésődik.