A munkavállalókra bízzák, milyen színű irodában dolgoznának szívesen

A több mint 25 éves múltra visszatekintő magyar vállalat, a MARSO Kft. nyíregyházi székhelyén, január végén a munkavállalókra bízták, milyen színűek legyenek az irodák falai. A több tucatnyi színt felsorakoztató színpalettából lakberendező legyen a talpán, aki ne tudná eldönteni, melyiket válassza az ideális munkahely megteremtéséhez. Mondhatnánk, hogy a feng shui szerint mely színek nem motiválják az embert, vagy éppen melyek azok, amelyek az agy egyes részeire pozitívan vagy negatívan hatnak, de ez önmagában nem változtat azon a tényen, hogy van olyan munkahely, ahol alapkérdésben is meghallgatják a munkavállalókat.

Nem tagadjuk, a mai világban a bér mértéke igen mérvadó, azonban ne menjünk el a mellett sem, hogy a munkahelyi környezet jelentős százalékban meghatározza a munkavállalók teljesítményén túl mentális felkészültségüket is.

Egy biztos, példaértékű a nyíregyházi nagyvállalat részéről a munkavállalóik véleményének megkérdezése.
,
Ritka az a munkahely, ahol olyan alapvető, üzemeltetéshez kapcsolódó (részlet)kérdést tesznek fel a munkavállalóknak, mint a MARSO Kft. nyíregyházi székhelyén.