Csatlakoztunk a Morning Show és Lada Hungary közös felajánlásához

A felhívásra, amelyre e-mailben lehetett jelentkezni több mint 2.000 levél és számos felajánlás érkezett. Vállalatunk 4 darab Nokian WR D3 mintázatú téli gumiabroncsot ajánlott fel, amit a III. kerületi MARSOPONT szervizünkben szereltünk fel az autóra. Ezúton szeretnénk mi is köszönetet mondani a felajánlóknak, és örülünk, hogy részt vehettünk egy ilyen kezdeményezésben.



Végezetül pedig jöjjön egy idézet Judit leveléből, akit közösen megajándékozhattunk és reméljük sikerül megkönnyíteni mindennapjait:

“Judit vagyok 2 kiskorú gyermek édesanyja, az idősebb gyermekem 17 éves múlt és hála Istennek egészséges, a kisebbik gyermekem 16 éves és súlyosan halmozottan sérült. Akit speciális fejlesztő iskolába hordok minden nap. Gyermekem sem beszélni se járni nem tud önmagától, mert születésekor nagyfokú oxigénhiánnyal és agyvérzéssel született, e mellé párosul egy agyepilepszia is, ami napi többszörös rosszulléttel jár, így állandó felügyeletet igényel. Kerekes székkel tudjuk vinni mindenhová, etetni ès itatni kell,tisztába tenni fürdetni. A napjaink szinte evvel telnek el. ”
,
A Morning Show és a LADA Hungary közös felajánlásához csatlakozott Marsopont hálózatunk. A Class Fm rádióban hallható műsor és a magyarországi importőr egy Lada Kalina típusú személyautót adott egy igazán rászoruló családnak.