Ismét kint vagyunk az AGROmashEXPO-n!

A szervezők idén is teltházzal kezdték a kiállítás első napját, 38 000 négyzetmétert biztosítottak a kiállítóknak, akik így újdonságaikkal, lehető legszélesebb kínálatukkal kellő áttekintést nyújtanak az érdeklődőknek a hazai mezőgazdasági géppiac, input és logisztika kínálatáról és így a legjobb vásárlási döntést tudják majd meghozni.




A Marso Kft. a G Pavilon 403/d standján található meg, a linkre kattintva pedig megtalálható a kiállítás térképe is.
,
Még január 28-ig bárki megtekintheti az immár 35. alkalommal megrendezett AGROmashEXPO és AgrárgépShow kiállítást a 2017-ben 50 éves évfordulóját ünneplő HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont teljes területén. Az agrárium legnagyobb hazai kiállításához ezúttal is csatlakozik a MAGYAR KERT (parkok, kertek fenntartásának gépei, eszközei) valamint a SZŐLÉSZET ÉS PINCÉSZET (borászati technológia szakkiállítása).


A több mint 300 kiállító között a MARSO Kft. is képviselteti magát, hiszen a BKT gumiabroncs gyár hivatalos képviseleteként széles választékot biztosítunk a magyar gazdák és felhasználók számára, melyek országszerte elérhetőek telephelyeinken és abroncsforgalmazó partnereinken keresztül. A kiállításon több fejlesztést és újdonságot is megtekinthet a számos érdeklődő, valamint megismerkedhetnek a Marso Kft. által forgalmazott legnépszerűbb ikerkerék és művelő kerék felnikkel is.