Körbetekertük a Balaton Keleti medencéjét



A több mint 80km-es, szinte végig kerékpárúton megtehető útvonal Balatonfüredről indult 09:00 órakor, majd Balatonalmádit, Balatonkenesét, Siófokot érintve, ott kompon át Tihanyba ment és végül ismét Balatonfüreden zárult 17:00 óra magasságában. A kezdeményezés hagyományteremtő céllal indult, nem titkolt célja a veszprémieknek, hogy évente akár több és akár nagyobb kört tekernek le a Balatonon. A MARSO Kft. is támogatta az egész napos túrát a kerékpárok oda-vissza szállításával, amely nagy könnyebbséget jelentett a résztvevőknek. Közel 20 kerékpár barát gyűlt össze és tekerte le a keleti medencét és töltötte kellemesen a vasárnapi napot. A családi hangulatú „sportos napot” móka és kacagás jellemezte még akkor is, amikor a balatonkarattyai legnehezebb pontra feltekertek a kerékpár rajongók, de a kedvező időjárásnak is köszönhetően Balatonvilágoson, a magasparton csodálatos látvány „kárpótolta” őket.
 
A következő kerékpár túráról – hasonlóan ehhez – ismét várják majd a MARSO Kft. valamennyi munkatársát és családtagjaikat is!
,
Április utolsó vasárnapján Molnár László veszprémi nagykereskedelmi menedzser kezdeményezésére két keréken indultak el a helyi MARSOPONT munkatársai és családtagjaik, hogy egész napos kerékpár túrán vegyenek részt.