Mercedesek gyűrűjében a veszprémi MARSOPONT



Nyéki Roland újságíró a veszpremkukac.hu weboldalon adta hírül, hogy bár elutasító válaszokat kapott a legtöbb helyi üzletlánctól, szerencséjére és a miénkre is, eszébe jutott az Almádi úton található MARSOPONT, amely kitűnő helyszínnek bizonyult a találkozó megtartására. Mondhatnánk azt is, hogy ettől jobb helyet keresve sem lehet találni, hiszen a MARSO – mint országos gumiabroncs- és autószerviz – testhezálló felkérést kapott a helyszín biztosítását illetően.

A találkozót megelőző 3 hónap alatt még csak félszázan jelezték részvételüket, de az igazi találkozásra már a duplája érkezett a „bálna Merciknek” és nem volt kicsi a választék sem. A résztvevők többek között megcsodálhattak egy 47 éves Oldtimert, amely az elmondottak alapján már több mint egymillió kilométert futott. Ezzel szöges ellentétben a legfiatalabb autó viszont nem volt még egyéves sem. De természetesen képviselte magát a 12 hengeres S-osztály és G-osztály is.

Mi őszintén bízunk benne, hogy hagyományteremtő céllal indult a szerveződés és a következő Mercedes Találkozón ismét bennünket választanak!

Forrás: www.veszpremkukac.hu
,
Az országból közel 100 Mercedes tulajdonos mutatta meg kedvenc gépjárműve szépségét, formáját és hangját május elsején a veszprémi MARSOPONT parkolójában!