Gumiabroncs és autószerviz hálózat - 06-42-20-40-80!
SZEMÉLY GUMI
TEHER GUMI
MOTORGUMI
FELNI
EGYÉB
SZEMÉLYAUTÓ GUMI KERESŐ:
Méret szerint
Nem kötelező kitölteni
Új keresés
TEHER GUMI KERESŐ:
Gumi mérete szerint
Nem kötelező kitölteni
Új keresés
MOTORGUMI KERESŐ:
Gumi mérete szerint
Nem kötelező kitölteni
Új keresés
FELNI KERESŐ:
Új keresés
EGYÉB TERMÉK:
Új keresés
Ingyen szállítunk minden téli-, nyári személy-, 4x4 és kistehergépjármű gumiabroncsot!
FőoldalHírekVállalati hírekNem mindennapi találkozás a NokianBoard-dal

Nem mindennapi találkozás a NokianBoard-dal

A MARSO képviseletében Márkus Tibor kereskedelmi igazgató-helyettes vett részt azon a prágai egyeztetésen, amelyre a Nokian Board meghívására érkezett.

Nokian találkozás

A nem mindennapi invitálás különleges jellegét adta az is, hogy ez a Board felel a vállalatirányításért valamint a legmagasabb döntéshozó szerv a vállalat működésében, irányításában. A Hille Korhoren elnök (CEA) által vezetett Nokian Board első alkalommal látogatott el a prágai irodába, ahol először belső értekezletet tartottak. Egyedüli forgalmazóként, a MARSO-t hívták meg a találkozásra, hogy vásárlói oldalról is meghallgassák az együttműködés főbb pontjait. Az előadást Márkus Tibor tartotta, aki elégedettségét fejezte ki a találkozót követően, hiszen stratégiai irányvonalakról, egyedülálló készletfinanszírozási lehetőségekről, digitalizációról és a biztos közös jövőről is szó esett.

A MARSO számára a Nokian kiemelt gyártó, hiszen Magyarországon egyedüliként forgalmazhatjuk a márkát már több mint 20 éve. Ez a kapcsolat pedig már túlmutat a közös szakmai együttműködésen, amely mára már közvetlenebb kapcsolattá alakult köszönhetően a hosszú évek alatt megismert közös stratégiai irányvonalakra, gondolkodásra.

Miért vásároljon a MARSO-tól?

Miért vásároljon a MARSO gumi és gyorsszervízben téligumit és nyárigumit?
  • Óriási raktárkészlet 12 márkával
  • Téligumi és nyári gumi tárolása
  • Gumi gázfeltöltés
  • Magas színvonalú garancia
  • Telefonos előjegyzés
  • Szakértő ügyfélszolgálat
  • Kiszállítás az ország egész területére
  • Online bankkártyás fizetés

Rólunk mondták

"Az ügyfélszolgálaton készségesek voltak, a weboldal átlátható, könnyen kezelhető. A rendelés is egyszerű. A nyári gumi szériát is innen rendeltem, azok michelin gumik voltak. Kiváló minőség. Nagyon jó, hogy minden időszakban van akció. Más internetes áruházakhoz képest is ez a legjobb számomra.
A kiszállítás, gyors és megbízható volt. Az áruszállító is készséges volt. És még nyeremény akcióik is vannak. Legközelebb is innen vásárolok, és ajánlom mindenkinek az oldalt, szerintem nem fog csalódni"
Kristóf Márk, www.arukereso.hu