Gumiabroncs és autószerviz hálózat - 06-42-20-40-80!
SZEMÉLY GUMI
TEHER GUMI
MOTORGUMI
FELNI
EGYÉB
SZEMÉLYAUTÓ GUMI KERESŐ:
Méret szerint
Nem kötelező kitölteni
Új keresés
TEHER GUMI KERESŐ:
Gumi mérete szerint
Nem kötelező kitölteni
Új keresés
MOTORGUMI KERESŐ:
Gumi mérete szerint
Nem kötelező kitölteni
Új keresés
FELNI KERESŐ:
Új keresés
EGYÉB TERMÉK:
Új keresés
Ingyen szállítunk minden téli-, nyári személy-, 4x4 és kistehergépjármű gumiabroncsot!
FőoldalHírekVállalati hírekNyíregyházáról indul az Autopilot rekordkísérlet

Nyíregyházáról indul az Autopilot rekordkísérlet

A MARSO Kft. székhelyéről startol az az Autopilot rekordkísérlet 2017. november 18-án, amelyen a Teslak elengedett kormánnyal jutnak el Zsámbékra.
Tesla

Senki ne lepődjön, ha szombat kora reggel önvezető járművekkel találkozik Nyíregyházán vagy napközben a Budapestre vezető autópályán. Magyarországon először kísérlik meg a Budapest-Nyíregyháza távot önvezető járművel megtenni, amelyre az országból közel tíz Tesla-s jelentkezett. Így egy kisebb konvoj indul el szombaton 10:00 órakor a MARSO székhelyéről, hogy nagyjából 14:00 órára megérkezzen Zsámbékra.

A rendezvénysorozat keretein belül minden hónapban megteszik így a Budapest-Miskolc távolságot az önvezető járművek, amelyhez nemcsak híres emberek, hanem tudósok/feltalálok, gépészmérnök hallgatók is csatlakoznak. A cél aktuális, hiszen a rendezvénysorozattal a műszaki fejlődést és a környezettudatos életszemlélet jelentőségét kívánják hangsúlyozni. Egyre jobban fel kell hívni a figyelmet a füst és zajmentes autózás fontosságára, valamint elképzelhető, hogy a jövőben a mozgásukban korlátozottak is kényelmesen vezethetnek autót a járművek átalakítása nélkül. A MARSO számára mindig is fontos volt azon fejlesztések támogatása, amelyek célja a környezetünk megóvása vagy a biztonságos közlekedés, éppen ezek miatt csatlakozott a kezdeményezéshez.

A szombati rekordkísérleten összesen 9 Tesla vesz részt az ország több pontjáról: terv szerint 10:00 órakor indulnak, majd 12.00 órakor töltés pihenőt tartank és 14:00 óra magasságában érkeznek meg Zsámbékra!

Miért vásároljon a MARSO-tól?

Miért vásároljon a MARSO gumi és gyorsszervízben téligumit és nyárigumit?
  • Óriási raktárkészlet 12 márkával
  • Téligumi és nyári gumi tárolása
  • Gumi gázfeltöltés
  • Magas színvonalú garancia
  • Telefonos előjegyzés
  • Szakértő ügyfélszolgálat
  • Kiszállítás az ország egész területére
  • Online bankkártyás fizetés

Rólunk mondták

"Az ügyfélszolgálaton készségesek voltak, a weboldal átlátható, könnyen kezelhető. A rendelés is egyszerű. A nyári gumi szériát is innen rendeltem, azok michelin gumik voltak. Kiváló minőség. Nagyon jó, hogy minden időszakban van akció. Más internetes áruházakhoz képest is ez a legjobb számomra.
A kiszállítás, gyors és megbízható volt. Az áruszállító is készséges volt. És még nyeremény akcióik is vannak. Legközelebb is innen vásárolok, és ajánlom mindenkinek az oldalt, szerintem nem fog csalódni"
Kristóf Márk, www.arukereso.hu