Gumiabroncs és autószerviz hálózat - 06-42-20-40-80!
SZEMÉLY GUMI
TEHER GUMI
MOTORGUMI
FELNI
EGYÉB
SZEMÉLYAUTÓ GUMI KERESŐ:
Méret szerint
Nem kötelező kitölteni
Új keresés
TEHER GUMI KERESŐ:
Gumi mérete szerint
Nem kötelező kitölteni
Új keresés
MOTORGUMI KERESŐ:
Gumi mérete szerint
Nem kötelező kitölteni
Új keresés
FELNI KERESŐ:
Új keresés
EGYÉB TERMÉK:
Új keresés
Ingyen szállítunk minden téli-, nyári személy-, 4x4 és kistehergépjármű gumiabroncsot!
FőoldalHírekVállalati hírekSikerrel zárult a szombati rekordkísérlet

Sikerrel zárult a szombati rekordkísérlet

A MARSO Kft. nyíregyházi székhelyéről indult útnak 2017. november 18-án 10:00 órakor az a rekordkísérlet, amelyen önvezető járművekkel szelték át a fél országot, hogy 14:00 óra körül Zsámbékra érkezzenek. Magyarországon először kísérelték meg ezt a távot Autopilot üzemmódban megtenni és ráadásul egyszerre 9 Tesla tartott a konvojjal.

TESLA-MARSO rekord

Nem egy alkalmas eseményről van szó, hiszen a rendezvénysorozat keretein belül minden hónapban megteszik így a Budapest-Miskolc távolságot az önvezető járművek, amelyhez nemcsak híres emberek, hanem tudósok/feltalálok, gépészmérnök hallgatók is csatlakoznak. A november 18-i első rekordkísérleten Gajdos Tamás televíziós műsorvezető, Garami Gábor rádiós műsorvezető vettek részt. Az eseményre nem csak magyarországi autótulajdonosok érkeztek, hanem Ausztriából, Szlovákiából és a szigetországból is érkezett egy-egy Tesla.

TESLA-MARSO rekord
 
A cél aktuális, hiszen a rendezvénysorozattal a műszaki fejlődést és a környezettudatos életszemlélet jelentőségét kívánják hangsúlyozni. Egyre jobban fel kell hívni a figyelmet a füst és zajmentes autózás fontosságára, valamint elképzelhető, hogy a jövőben a mozgásukban korlátozottak is kényelmesen vezethetnek autót a járművek átalakítása nélkül.

A MARSO és a Tesla élményvezetés között több mint fél éves, szinte baráti, kölcsönös támogatásra épülő kapcsolat áll fenn, amelynek köszönhetően már több MARSO partner is kipróbálhatta a járművet. A nyitó eseményen Márkus Tibor, a MARSO kereskedelmi igazgató-helyettese elmondta, a vállalat mindig is fontosnak tartotta és tartja is azon fejlesztések támogatását, amelyek célja a környezetünk megóvása vagy a biztonságos közlekedés is, így nyugodt szívvel állt a rekordkísérlet támogatása mellé a vállalat.

TESLA-MARSO rekord

Miért vásároljon a MARSO-tól?

Miért vásároljon a MARSO gumi és gyorsszervízben téligumit és nyárigumit?
  • Óriási raktárkészlet 12 márkával
  • Téligumi és nyári gumi tárolása
  • Gumi gázfeltöltés
  • Magas színvonalú garancia
  • Telefonos előjegyzés
  • Szakértő ügyfélszolgálat
  • Kiszállítás az ország egész területére
  • Online bankkártyás fizetés

Rólunk mondták

"Az ügyfélszolgálaton készségesek voltak, a weboldal átlátható, könnyen kezelhető. A rendelés is egyszerű. A nyári gumi szériát is innen rendeltem, azok michelin gumik voltak. Kiváló minőség. Nagyon jó, hogy minden időszakban van akció. Más internetes áruházakhoz képest is ez a legjobb számomra.
A kiszállítás, gyors és megbízható volt. Az áruszállító is készséges volt. És még nyeremény akcióik is vannak. Legközelebb is innen vásárolok, és ajánlom mindenkinek az oldalt, szerintem nem fog csalódni"
Kristóf Márk, www.arukereso.hu