Új helyre költözik a budapesti Vaskapu utcai MARSOPONT Gumiabroncs és autószerviz

A Könyves Kálmán körút 24/B címre történő átköltözés nagyszerű előnyöket nyújt a MARSOés vásárlói számára. Az összesen 6400 m2 alapterületű helyszínen a kiszolgáló ügyfélrész és a háttér helyiségek összesen 900 m2 alapterületet foglalnak el, míg a parkoló 4000m2-en helyezkedik el. A Vaskapu utcától légvonalban mindösszesen 1 kilométerre eső új területen 3 beállás szolgálja a gumicserére érkezőket, amely további 2 beállással bővíthető a szezonokban valamint 4 beállásos autószerviz is helyet kap. Összességében 1 gumiszerviz és 2 autószerviz beállással bővül az új helyszín.



A kétszintes épületben kényelmesebb, kulturáltabb és modernebb ügyfélváró valósul meg, az optimális kialakítással pedig a szerviz kiszolgálás hatékonyabbá válik. Az előzetes felmérések szerint az új szerviz beállóinak kialakítása jelentősen csökkentheti a szervizben eltöltött időt, amely az ügyfelek további megelégedettségét szolgálják.

A költözést indokolttá teszi az ügyfelek általi könnyebb megközelíthetőség is, hiszen a Könyves Kálmán körút a Hungária körút folytatásaként körbeszeli Budapestet, a közelben pedig olyan jelentős látogatottsággal bíró épületek is vannak, mint pl. a Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont.

A költözés zavartalan lebonyolítása érdekében 2017.05.13. – 05.21. között a Vaskapu utcai MARSOPONT zárva tart, a Könyves Kálmán körút 24/b szám alatt pedig 2017.05.22-én nyitja ki kapuit a megújult, hatékonyabb szerviz kiszolgálással rendelkező MARSOPONT!

A költözéssel járó esetleges kellemetlenségekért elnézésüket kérjük!
,
Könnyebb megközelíthetőség, ügyfélközpontú kiszolgálás – új helyre költözik a budapesti Vaskapu utcai MARSOPONT Gumiabroncs és autószerviz! A MARSO Kft. több mint 25 éve mindig arra törekszik, hogy az ügyfelek érdekeit szem előtt tartva folyamatosan fejlődjön, kölcsönös elégedettségre, hosszú távú, minőséget hordozó kapcsolatokra törekedjen. Ezeket az értékeket szem előtt tartva született meg a döntés, hogy a jelenleg Budapest, Vaskapu utcán található MARSOPONT új helyre kerüljön, mivel a területen a további bővítés már korlátokba ütközött.