Gumiabroncs és autószerviz hálózat - 06-42-20-40-80!
SZEMÉLY GUMI
TEHER GUMI
MOTORGUMI
FELNI
EGYÉB
SZEMÉLYAUTÓ GUMI KERESŐ:
Méret szerint
Nem kötelező kitölteni
Új keresés
TEHER GUMI KERESŐ:
Gumi mérete szerint
Nem kötelező kitölteni
Új keresés
MOTORGUMI KERESŐ:
Gumi mérete szerint
Nem kötelező kitölteni
Új keresés
FELNI KERESŐ:
Új keresés
EGYÉB TERMÉK:
Új keresés
Ingyen szállítunk minden téli-, nyári személy-, 4x4 és kistehergépjármű gumiabroncsot!
FőoldalEgyébViszonteladóknak

Viszonteladóknak


Minden igényt kielégítő, komplex termékkör
A MARSO Kft., viszonteladóinak és fogyasztóinak egy „helyen” nyújtott, minden vásárlói igényt kielégítő komplex termékkör kínálata, nem csak a magyar, hanem valószínűleg az európai piacon is egyedülálló. Nálunk ugyanis a személy-, kisteher-, terepjáró-, motorabroncsok ugyanúgy széles választékban megtalálhatóak, mint a mezőgazdasági, targonca, munkagép, vagy teherabroncsok. Ráadásul személyautó könnyűfém keréktárcsákat és acél felniket, teher és mezőgazdasági keréktárcsákat, iker- és ápoló kerekeket is forgalmazunk. A különböző szegmensekben többféle minőségi- és árkategóriájú abroncsokat kínálunk - közülük többet kizárólagos forgalmazói joggal -, folyamatosan versenyképes áron. Termékválasztékunkat, a piaci igényeket figyelembe véve, folyamatosan bővítjük.


Állandó raktárkészlet
A partnerek kiszolgálása, az ország legnagyobb, folyamatosan kb. 3 milliárd forintos raktárkészletéből, történik. 


Területi lefedettség
Fontos stratégiai elem a cég működésében, hogy a MARSO 16 telephelyen van jelen az országban, ezek mindegyike regionális raktárközpontként is működik, ahonnan saját szállítóeszközökkel, illetve szállítmányozó cégek segítségével juttatjuk el az árut partnereinknek, 24-48 óra alatt. A nagy országos lefedettség, a pontos logisztika gyors kiszállítást, könnyen elérhető készleteket eredményez a partnereknek, vagyis nekik kisebb raktárterületre van szükségük, és nem kell saját áruszállító autót tartaniuk.


Partnerközpontú kereskedelem, kiszámíthatóság
A MARSO stratégiájában a nagykereskedelem az elsődleges és a legfontosabb. Hosszú távú, elégedett partnerkapcsolatokra törekszünk, figyelembe vesszük az érdekeiket. Összehangoljuk a viszonteladói és a kiskereskedelmi árakat, és nem támogatjuk a hipermarketekben történő kereskedelmet sem, mert az a partnereink versenyelőnyét csökkentené, az abroncskereskedelem egyébként is szakszerűséget igényel.
Szezonális akciókat szervezünk, melyekben végfelhasználói pontként partnereinket jelöljük meg, az akciókat tulajdonképpen átadjuk a részükre, ezáltal kvázi ügyfeleket közvetítünk számukra, ráadásul flottás alvállakozói munkát is biztosítunk. A Call centerünkbe érkező megrendeléseket partnerhálózatunkhoz irányítjuk.
On-line elérhetőséget biztosítunk, mellyel nem csak a helyi, hanem a MARSO országos készleteit is figyelhetik a partnerek, a személyes kondíciókat beállítva pedig, mindig az aktuális beszerzési árakat láthatják. A rendszer felhasználójaként e mellett minden számlainformációt, szállítási visszaigazolásokat, készleteket nyomon követhetnek.
A MARSO viszonteladóit a hazai piac legnagyobb kereskedői apparátusa látja el mindenkor információval. Személyesen is folyamatosan tarthatják a kapcsolatot, kollégáink azonnali információkkal tudnak szolgálni, így egyszerűsödik a döntéshozatal is.
A MARSO-nak van 20 éves partnerkapcsolata is, de nagyon sok tíz évnél régebbi is, jellemző, hogy aki egyszer partnerünké válik, általában az is marad. Persze cégünk akkor is partner marad, ha a viszonteladónknak nehézségekkel kell szembe néznie. Partnereinket mindemellett termékbemutatókkal, terméktámogatásokkal, szakmai újdonságok bemutatásával, értékesítési képzésekkel is segítjük.


Partnerhálózatok
A MARSO több mint ezer partnerrel áll kapcsolatban, regisztrált, saját üzletkötői rendszerünkben információval ellátott viszonteladó kb. 700 van. Ebből majdnem 200 partner valamelyik MARSO hálózat tagja.
Az alapot a viszonteladói hálózat adja. Együttműködési megállapodásban rögzítjük, hogy a partner mely márkák forgalmazását vállalja, s arra volumen megállapodást kötünk, ehhez garantáljuk a kedvezményeket. E felett van az egyik franchise hálózat, a Pneus Expert, melyet egy másik céggel közösen üzemeltetünk, részünkről több mint 110 partnerrel. Ez a hálózat a Continental márkacsoport személyabroncs termékkörének értékesítését végzi. A Barum, a Continental, a Semperit abroncsokra kiemelt kondíciókat adunk. A Pneus Expert tagoknak téli-nyári kiskereskedelmi kampányokat szervezünk, ezzel támogatjuk az értékesítést, a vásárlás-ösztönzésükre pedig bónusz kedvezményrendszert, illetve utazási lehetőségeket biztosítunk. Gyakran szervezünk vevőtalálkozókat, gyárlátogatásokat, szakmai utakat is. Törekszünk az egységes arculati megjelenésre, a „teljes garancia” szolgáltatást ez a partneri kör értékesítheti. A MARSO Partnerhálózat a céghez leglojálisabb, legrégebbi, legtöbb forgalmat bonyolító partnereket tömöríti, több mint 60 tagot. Kondícionális megkülönböztetésükön túl egyedül ők forgalmazhatják a Nokian és az America márkákat, személy-, mezőgazdasági- és teherabroncsok vonatkozásában is. A tagok beruházásaiban, esetleges átmeneti pénzügyi zavaraiban a MARSO segítséget nyújt, a hálózatot egységes külső arculat és időszakos kommunikációs elemek jellemeznek. A két említett hálózat között van átjárhatóság, akár mindkettőhöz is csatlakozhatnak partnereink. A legmagasabb szintű, legelkötelezettebb partnerkapcsolat a MARSO Franchise. Az ide tartozó cégek beszerzéseik legnagyobb részét a MARSO-tól vásárolják, ők dolgozhatnak a cégünknél bármikor elérhető legnagyobb kedvezménnyel, függetlenítjük őket a készletfinanszírozástól, átadjuk az informatikai hátterünket, a cég integrált kommunikációjában ők is, mintegy MARSO szerviz megjelenhetnek.

Miért vásároljon a MARSO-tól?

Miért vásároljon a MARSO gumi és gyorsszervízben téligumit és nyárigumit?
  • Óriási raktárkészlet 12 márkával
  • Téligumi és nyári gumi tárolása
  • Gumi gázfeltöltés
  • Magas színvonalú garancia
  • Telefonos előjegyzés
  • Szakértő ügyfélszolgálat
  • Kiszállítás az ország egész területére
  • Online bankkártyás fizetés

Rólunk mondták

"Az ügyfélszolgálaton készségesek voltak, a weboldal átlátható, könnyen kezelhető. A rendelés is egyszerű. A nyári gumi szériát is innen rendeltem, azok michelin gumik voltak. Kiváló minőség. Nagyon jó, hogy minden időszakban van akció. Más internetes áruházakhoz képest is ez a legjobb számomra.
A kiszállítás, gyors és megbízható volt. Az áruszállító is készséges volt. És még nyeremény akcióik is vannak. Legközelebb is innen vásárolok, és ajánlom mindenkinek az oldalt, szerintem nem fog csalódni"
Kristóf Márk, www.arukereso.hu