Gumiabroncs és autószerviz hálózat - 06-42-20-40-80!
SZEMÉLY GUMI
TEHER GUMI
MOTORGUMI
FELNI
EGYÉB
SZEMÉLYAUTÓ GUMI KERESŐ:
Méret szerint
Nem kötelező kitölteni
Új keresés
TEHER GUMI KERESŐ:
Gumi mérete szerint
Nem kötelező kitölteni
Új keresés
MOTORGUMI KERESŐ:
Gumi mérete szerint
Nem kötelező kitölteni
Új keresés
FELNI KERESŐ:
Új keresés
EGYÉB TERMÉK:
Új keresés
Ingyen szállítunk minden téli-, nyári személy-, 4x4 és kistehergépjármű gumiabroncsot!
FőoldalMARSO SzolgáltatásokAutószerviz szolgáltatásaink

Márkafüggetlen autószerviz szolgáltatások a MARSO-nál

 

Már nemcsak gumiszerviz, de autószerviz tevékenységeket is igénybe lehet venni a MARSO gumiabroncs és autószerviz hálózatában. Szakembereink felkészültsége és szakmai tapasztalata, valamint a MARSO által kezelt több, mint hatvanezer autós a garancia a kifogástalan minőségre.

 

A MARSO  – folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően – ma már az országban több szervizében nyújtja egyidejűleg autószerviz szolgáltatást.

 

Ilyenek például az olajcsere, lengéscsillapító-vizsgálat, fékhatás-mérés, futómű-, fényszóró-beállítás, fékbetétek, kipufogódobok, akkumulátorok cseréje, klímatisztítás és feltöltés, folyadékok szintjének ellenőrzése és utántöltése…stb.

 

A MARSO szívén viseli az autósok alapvető igényeit, hogy az autójuk kitűnő állapotban legyen és biztonságosan tudjanak vele közlekedni. Az időben feltárt hibákkal és azok kiküszöbölésével időt és pénzt takaríthatnak meg, ezért is fontos az autók időszakos átvizsgálása és szervizelése, vagy akár a nyaralás előtti felkészítés. Ezeket a szolgáltatásokat a márkaszervizeknél jóval kedvezőbb áron végezzük el.

 

Nálunk előzetes állapotfelmérést követően adunk ajánlatot az elvégzendő munkára, melyet munkalapon vezetünk és csakis az Ön jóváhagyásával történik a szervizelés. Így nem fordulhat elő, hogy akár egy forinttal is többet fizessen, mint amit engedélyezett. Minőségi alkatrészekből választhat szakembereink segítségével, mind a beszerelt alkatrészekre, mind elvégzett munkánkra garanciákat vállalunk!

 

MARSO Klub –ba történő regisztrációval további kedvezményeket biztosítunk lojális ügyfeleinknek, így ahogy az autóval egyre több kilométert tesznek meg, úgy egyre több kedvezményt tudunk nyújtani.  Ezen felül 1 hónappal és két héttel előbb értesítjük az autója műszaki érvényességének lejáratáról és igény szerint a jogosítványának érvényessége lejáratáról. Így akár nálunk is időben fel tudja készíteni autóját a műszakira, vagy időpontot kérhet az okmányirodában a jogosítvány érvényesítéséhez.

 

Tekintse meg aktuális szerviz ajánlatainkat, válassza a MARSO-t autója szervizének!   

Miért vásároljon a MARSO-tól?

Miért vásároljon a MARSO gumi és gyorsszervízben téligumit és nyárigumit?
  • Óriási raktárkészlet 12 márkával
  • Téligumi és nyári gumi tárolása
  • Gumi gázfeltöltés
  • Magas színvonalú garancia
  • Telefonos előjegyzés
  • Szakértő ügyfélszolgálat
  • Kiszállítás az ország egész területére
  • Online bankkártyás fizetés

Rólunk mondták

"Az ügyfélszolgálaton készségesek voltak, a weboldal átlátható, könnyen kezelhető. A rendelés is egyszerű. A nyári gumi szériát is innen rendeltem, azok michelin gumik voltak. Kiváló minőség. Nagyon jó, hogy minden időszakban van akció. Más internetes áruházakhoz képest is ez a legjobb számomra.
A kiszállítás, gyors és megbízható volt. Az áruszállító is készséges volt. És még nyeremény akcióik is vannak. Legközelebb is innen vásárolok, és ajánlom mindenkinek az oldalt, szerintem nem fog csalódni"
Kristóf Márk, www.arukereso.hu