Gumiabroncs és autószerviz hálózat - 06-42-20-40-80!
SZEMÉLY GUMI
TEHER GUMI
MOTORGUMI
FELNI
EGYÉB
SZEMÉLYAUTÓ GUMI KERESŐ:
Méret szerint
Nem kötelező kitölteni
Új keresés
TEHER GUMI KERESŐ:
Gumi mérete szerint
Nem kötelező kitölteni
Új keresés
MOTORGUMI KERESŐ:
Gumi mérete szerint
Nem kötelező kitölteni
Új keresés
FELNI KERESŐ:
Új keresés
EGYÉB TERMÉK:
Új keresés
Ingyen szállítunk minden téli-, nyári személy-, 4x4 és kistehergépjármű gumiabroncsot!
FőoldalMARSO SzolgáltatásokGumiszerviz szolgáltatásaink

Gumiszerviz szolgáltatások a MARSO-nál

 

A MARSO gumiabroncs és gyorsszerviz hálózatában már több mint 20 éve értékesítünk gumiabroncsokat akár felnivel együtt is, ezzel párhuzamosan szereljük, javítjuk és tároljuk azokat. Szakembereink felkészültsége és szakmai tapasztalata, valamint a MARSO által kezelt hatvanezer autó a garancia a kifogástalan minőségre.

 

A MARSO hálózatában minden szervizben elérhetőek a gumiabroncsokhoz és felnikhez kapcsolódó szolgáltatásaink. A gumiszerelés–re úgynevezett abroncs szerelési csomag ajánlatokat hoztunk létre attól függően, hogy új abroncsvásárláshoz, vagy a már meglévő téli-nyári gumi váltásához kapcsolódik a szolgáltatás.

 

A téli-nyári gumi váltáskor a gumik tárolása problémát szokott okozni az autósoknak.  A gumi hotel szolgáltatásunkat főként azoknak ajánljuk, akik nem szeretnének a leszerelt abroncsokkal otthonukban bajlódni, vagy nem is tudnák megoldani a szakszerű tárolását.

 

A MARSO a jogszabályban előírt garanciákon felül megvásárolható garanciákat is kínál, ezzel csökkentve a gumiabroncs defektjével, vagy rongálásával járó kockázatokat, az új abroncs beszerzésével járó többlet költséget. Tekintse meg a MARSO Defekt biztosítás és a MARSO Garancia menüpontot a részletesebb információkért!

 

Regisztráljon be a MARSO Klub –ba és legyen lojális ügyfelünk, a regisztrációval további kedvezményt tudunk biztosítani! Tekintse meg most, milyen előnyökkel jár a MARSO Klub tagság! 

 

Ezen felül 1 hónappal és két héttel előbb értesítjük az autója műszaki érvényességének lejáratáról és igény szerint a jogosítványának érvényessége lejáratáról. Így - akár nálunk is - időben fel tudja készíteni autóját a műszakira, vagy időpontot kérhet az okmányirodában a jogosítvány érvényesítéséhez.

 

Tekintse meg aktuális gumiszerviz ajánlatainkat, válassza a MARSO-t autója gumiszervizének!

Miért vásároljon a MARSO-tól?

Miért vásároljon a MARSO gumi és gyorsszervízben téligumit és nyárigumit?
  • Óriási raktárkészlet 12 márkával
  • Téligumi és nyári gumi tárolása
  • Gumi gázfeltöltés
  • Magas színvonalú garancia
  • Telefonos előjegyzés
  • Szakértő ügyfélszolgálat
  • Kiszállítás az ország egész területére
  • Online bankkártyás fizetés

Rólunk mondták

"Az ügyfélszolgálaton készségesek voltak, a weboldal átlátható, könnyen kezelhető. A rendelés is egyszerű. A nyári gumi szériát is innen rendeltem, azok michelin gumik voltak. Kiváló minőség. Nagyon jó, hogy minden időszakban van akció. Más internetes áruházakhoz képest is ez a legjobb számomra.
A kiszállítás, gyors és megbízható volt. Az áruszállító is készséges volt. És még nyeremény akcióik is vannak. Legközelebb is innen vásárolok, és ajánlom mindenkinek az oldalt, szerintem nem fog csalódni"
Kristóf Márk, www.arukereso.hu