A kosár tartalma

A kosarad üres.

Az alábbi szerviz szolgáltatások érdekesek lehetnek számodra.

Könnyűfém felni javítás

KÖNNYŰFÉM FELNI JAVÍTÁS A KÁTYÚK OKOZTA SÉRÜLÉSEK UTÁN A MARSO SZERVIZEKBEN

Neked is szükséges lehet könnyűfém felni javításra.

Bizonyára te is szembesültél már gépkocsid felni sérüléseivel véletlen "padkázás" vagy kátyú okozta alufelni sérüléssel. Ilyen esetben  az alufelni beszerzése illetve pótlása  költséges megoldás, és sok esetben az alufelni rendelése hosszadalmas folyamat. A sérült felni rezonanciája káros hatással van a futómű szerkezetére ezért  menetközben  megváltozik az úttartás és az autó kormányzása is zavaró illetve szokatlan lehet. Az alufelni perem sérülése következtében a keréknyomás rövid idő alatt  lecsökkenhet. A Marso gyorsan és szakszerűen javítja meg a sérült alufelni hibáit. Cégünk több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik személyautó alufelni javítása, alufelni hegesztés, felni egyengetés, alufelni görgőzés technológiájában. Alufelni javítás rövid időn belül! Akár meg is várhatod a felni javítást. Munkatársaink szakszerűen javítják a  közutakon deformálódott és karambol követekeztében sérült alufelnit illetve annak esetleges perem sérüléseit.

Részletek
1 Ft-tól
Klíma szerviz

Tartsd karban klímádat nálunk és garantáljuk, hogy hűsítő lesz a nyarad!

A klímaberendezések kedvező körülményeket teremtenek a baktériumok, gombák illetve különböző vírusok számára, ezért is fontos a tisztántartása és az időközönkénti karbantartása. Az elhanyagolt tisztítás következtében a klíma teljesítménye csökken a fogyasztás nőhet és akár allergiás reakciókat is kiválthat.

Klíma töltés folyamata:

Szervizhálózatunk BrainBee klíma töltőgéppel végzi a rendszerek vizsgálatát, töltését. Csatlakoztatjuk a szerviz berendezést a klíma körre. Megkezdjük a lefejtést és dokumentáljuk a lefejtett hűtőközeg mennyiségét (g) és a lefejtett olaj mennyiségét (ml). Amennyiben a hűtőközeg nagy mennyisége hiányzik, nagy tisztaságú nitrogénnel nyomáspróbát végzünk (18-20 bar). A tömítetlenséget megszüntetjük. A nitrogén eltávolításkor magával ragadja az idegen gázokat és légnedvességet. Megkezdjük a vákuumolást, amely 15-20 percet vesz igénybe. Feltöltjük a rendszert a megfelelő típusú és mennyiségű hűtőközeggel. Üzem melegre járatjuk a rendszert és ellenőrizzük a felépült nyomásokat és a lefújt hőmérsékletet. Az egész művelet kb 1,5 órát vesz igénybe.

Klímatisztítás:

A klímaberendezést használók nagy része tapasztalta már, hogy a klíma bekapcsoláskor kellemetlen (poshadt) szag áramlik ki a rendszerből. Ilyenkor, nagy valószínűséggel tele van a kellemetlen szagokat okozó anyagokon túl, különböző gombákkal és baktériumokkal. Ezt keringteti folyamatosan az autó utasterében fertőzve az ott tartózkodókat. Speciálisan erre a célra kifejlesztett anyaggal megszabadítjuk autódat a kórokozóktól, kellemesebb levegőt biztosítunk számodra. Javasoljuk, évente tisztíttasd ki a klímarendszert a kellemetlen szagok és a baktériumok által okozott betegségek elkerülése érdeklében!
Klímarendszerének utastérszűrője (pollenszűrő) megvéd a porral és a levegőben lévő pollenekkel szemben. Ha nem cseréled ki a pollenszűrőt rendszeresen (legalább évente) kevésbé hatékonyan fogja megszűrni ezeket a részecskéket.

Részletek
15 550 Ft-tól
Időszakos szerviz

A Marso szervizeiben személy és kisteher gépjárművek időszakos szervizelését és teljes körű karbantartását is végezzük.


A szolgáltatás tartalma:
- Diagnosztika
- Időszaknak és futásteljesítménynek megfelelő szervizterv szerinti ellenőrzés
- Előírt alkatrészek, szűrők cseréje

A gépjármű futásteljesítményétől függően erősen ajánlott autónk karbantartása. Szakértők véleménye szerint 10-15 ezer kilométerenként vagy évente el kell végezni a személygépjárművek karbantartását. A szerviz alkalmával le kell cserélni az olajat illetve az olaj-, levegő-, pollen- és akár az üzemanyagszűrőt is.

Az olajcsere a gépjárművek üzembiztos használatának elengedhetetlen velejárója. A motorolaj a motor kenéséért, hűtéséért felelős. Ha elmulasztjuk az olajcserét, akkor az olaj fokozatosan veszít viszkozitásából (kenőképesség), ami a motor károsodásához vezethet.

A szennyező részecskék az egyes elemek normális elhasználódásából keletkeznek, de tartalmaznak port és égéstermék lerakódásokat is. Ha ezek tartósan lerakódnak a motorban, a motor fokozatosan eltömődik és emiatt olyan sérüléseket szenvedhet, melyek csak költséges beavatkozással javíthatók ki.
 

Ne hanyagold el autód karbantartását! Keresd fel felkészült autószervizeink egyikét és kérj időpontot!

Részletek
10 999 Ft-tól