Leao tire téligumi akció

Vásárolj és szereltess LEAO téli gumiabroncsot és nyerj!

4 db LEAO téli gumiabroncs vásárlása és szereltetése esetén akár 8.000 Ft értékű eMAG ajándékkártyát nyerhetsz. A nyereményhez a marso.hu-n vagy a kijelölt szervizek egyikében egy garnitúra LEAO téli gumiabroncsot szükséges vásárolni és felszereltetni, majd a számla másolatával regisztrálni kell a leaojatek.marso.hu weboldalon

Nyeremények:

  • 30 db 8.000 Ft értékű eMag utalvány

A promóció ideje: 2023.10.16 - 2023.12.02 Meghosszabbítva 2023.12.22-ig

További részletek, játékszabályzat és regisztráció: leaojatek.marso.hu

MIÉRT VÁLASZD A LEO-T?

  • A termék széles méret választékkal rendelkezik, mind téli, mind négyévszakos szegmensben, legyen szó személy-, vagy kisteher autóról.
  • Garantáltan alacsony ár
  • Kiemelkedően gazdaságos teljesítmény
  • A MARSO ezen abroncsokhoz is biztosítja a garanciális hátteret

NÉMET FEJLESZTÉS KÍNAI GYÁRTÁS

A termék mögött Kína egyik legnagyobb abroncs gyára, a Linglong Tire áll, amely több éves innováció és fejlesztés után került a világ 20 legnagyobb gumiabroncs vállalkozása közé és ma már Kína TOP 3 gyára között tartják számon. A Linglong 2018. nyarán jelentette be a 13,62 millió darabot elérő gumiabroncsgyárának létesítését Szerbiában, ahol 2019-ben indították el az építkezést, majd 2022. nyarán már le is gördült az első abroncs a gyártósorról. Kutatási és fejlesztési intézményeiket a világ hét különböző helyén, többek között Németországban és az Egyesült Államokban alapította meg.