BKT gumiabroncsok

Az indiai Mumbaiban található Balkrishna Industries Limited (BKT) a mezőgazdasági és ipari gumiabroncsok piacának vezető gyártója. A ma is családi vállalkozásként működő BKT gumiabroncsgyár 1988-ban kezdte meg a gyártást Nyugat-Indiában, és napjainkra a világ egyik legjobban ismert márkája lett a mezőgazdasági, ipari és munkagép gumiabroncsok globális piacán. A BKT rendelkezik az egyik legszélesebb méret és mintaválasztékkal minden szegmensben, legyen az mezőgazdasági, ipari, munkagép, bányászati, targonca vagy akár egyéb, specifikus gumiabroncsok területe, mint például a quad, a kikötői vagy kertészeti abroncsok. Termékeit világszerte 160 országban értékesíti a forgalmazói hálózatán keresztül - Magyarországon a BKT abroncsok hivatalos importőre a Marso Kft., - de kínálatának nagy részét Európába, Amerikába és Ausztráliába exportálja. Öt rendkívül modern saját gyárral rendelkeznek Indiában, ahol több mint 8400 embert foglalkoztatnak. Az innováció iránti szenvedély és a folyamatos termékfejlesztés iránti elkötelezettség a BKT üzletfilozófiájának középpontjában áll.

Kiváló minőség – még nagyobb biztonság

A BKT gumiabroncsgyár 2023. június 1-től megnöveli és kibővíti minden egyes BKT márkájú gumiabroncsok garanciális idejét! A törvény által előírt 2 év gyártástól számított garancia idő helyett

minden BKT gumiabroncsra 5 év teljes garanciát vállalunk!

Ez a gyakorlatban az jelenti, hogy

minden BKT márkájú gumiabroncsnál a vásárlástól számított 5 évig gyártásból eredő hiba esetén
a vásárlási érték 100%-át visszatérítjük vagy új abroncsra cseréljük
kopástól függetlenül!


A BKT mezőgazdasági, munkagép és targonca abroncsok teljes választékát keresse országszerte a szakkereskedésekben és a Marso Kft. telephelyein!

A leggyakoribb mezőgazdasági- és ipari/munkagép abroncsok mintázatai és azok főbb jellemzői a lenti felsorolásban találhatóak:

BKT gumiabroncsot keresel?

Hírek

pályázati logó