Akciós nyári gumik

Nokian nyári gumi akció

A Nokian nyárigumi mintázatai kitűnő teljesítményt nyújtanak száraz és nedves úton egyaránt. Válassz Nokian gumit és autózz biztonságban! 

Részletek

Barum nyári gumi akció

A Barum nyári gumiabroncsok kedvező ára mellett biztonságosan közlekedhetsz a nyári útviszonyok között. Nézd meg aktuális ajánlatainkat!

Részletek

Continental nyári gumi akció

A Continental nyári gumiabroncsai kiváló minőséget és tapadást biztosítanak száraz és nedves úton egyaránt. Tekintsd meg prémium kategóriás Continental akciós nyári gumi kínálatunkat az alábbi listában! 

Részletek

Michelin nyári gumi akció

A Michelin prémium minőséget képvisel, és egyaránt érvényesül nyári gumi termékeiben a biztonság, teljesítmény és az innováció. Tekintsd meg akciós Michelin nyári gumiabroncs kínálatunkat!

Részletek

Matador nyári gumi akció

A Matador nyári gumiabroncsai megfelelő tapadást biztosítanak autónk számára száraz és nedves úton egyaránt. A Continental égisze alá tartozó márka elérhető áron nyújt számunkra biztonságos vezetést.

Részletek

Bridgestone nyári gumi akció

A Bridgestone nyári gumi mintázatai a gépjárművek teljes palettáját lefedi, így könnyedén választhatsz a csúcs minőségű gumiabroncsok közül. Kiváló menettulajdonságok és maximális biztonság jellemzi.

Részletek

Pirelli nyári gumi akció

A Pirelli prémium kategóriás nyári gumiabroncsok közé tartozik. A nyári útviszonyok között stabilitást és ez által biztonságot nyújt a gépjárműben helyet foglalók számára. 

Részletek

AUCHAN promóció

Vásárolj KLEBER nyári gumiabroncsot az AUCHAN áruházak egyikén és vedd igénybe a szerelési kedvezményed! 

Részletek

Gyakori méretek

13"
14"
15"
16"
17"
18"
19"
20"

Ne hagyd ki! Bombasztikus nyári gumiabroncs akció a MARSO kínálatából!

Használd a gumi keresőt, és találd meg a számodra a legkedvezőbb ajánlatot!


Nem volt időd a nyári gumi cserére? Még mindig téli gumi van autódra szerelve?

Készítsd fel most autód a nyárra! Válassz akciós nyári gumi ajánlataink közül! A MARSO rendelkezik Magyarországon a legnagyobb téli és nyári autógumi készletével, így garantáltan Te is megtalálod az optimális típust autódra.

Hogyan válassz akciós nyárigumit?

Nem mindig egyszerű eligazodni az olcsó nyárigumi ajánlatok között. Pontosabban, ha egy nyári gumi olcsónak tűnik, még nem biztos, hogy jól is járunk vele. Lehet, hogy egy olcsó kínai gyártmánnyal van dolgunk, s a gumiabronccsal, a néhány ezer Ft-os megtakarítás mellett nem kis rizikót vállalunk. Sokan feltették már a költői kérdést – a távol-keleti olcsó nyári gumi szettekkel kapcsolatban, hogy – valóban a saját vagy családunk testi épségén kívánunk spórolni? Igenis számít a minőség és a márka. (Ezt próbáld figyelembe venni nyári gumi akció esetén is!)

Szerencsére a prémium – és az eggyel alatta lévő, de még mindig minőségi abroncsot előállító – márkák is rendszeresen megtalálhatók a MARSO folyamatos nyárigumi akciójában!

A másik fontos tényező az akciósan kínált nyári gumi kora. Természetesen minden kérdéssel fordulhatsz a MARSO munkatársaihoz is, ha további információkra van szükséged a kinézett gumiabroncsról.

Akciós autógumi raktárkészletünkről az alábbi – egytől-egyig új – nyári gumiabroncs típusokat kínáljuk óriási kedvezményekkel, valódi bomba árakon. Válogass kedvére!