Bridgestone gumiabroncsok

A Bridgestone gumiabroncsgyárat Shojiro Ishibashi alapította 1931-ben Japánban. Világszerte 24 országban 141 gumiabroncs gyára található. A Bridgestone a világ legnagyobb gumigyárai közé tartozik.

Gyáraiban saját termékei mellett az eredetileg amerikai Firestone és Dayton gumiabroncsok is készülnek. Bridgestone a Formula 1-ben 1976 óta gyárt gumiabroncsokat a vállalat a Formula 1-es autók számára. A Michelin kiszállása utána 2007 és 2010 között egyedüli gumibeszállító volt a verseny sorozatban. 2011-től a Pirelli vette át a helyét és végleg kiszállt a Formula 1-ből.

Magyarországon 2008-ban Tatabányán kezdődött meg a személyautó-abroncsgyártás. Teljesen automatizált gyárban a japán cég az új technológiák bevezetésével akár napi 800 darab nagy méretű és teljesítményű abroncsot tud gyártani

A Bridgestone gumik mintázatai a gépjárművek teljes palettáját lefedi, így könnyedén választhat a csúcs minőségű gumiabroncsok közül. Kiváló menettulajdonságok és maximális biztonság jellemzi.

Bridgestone gumiabroncsot keresel?


Bridgestone
R164
Felhasználási területe: regionális és távolsági. Széles futófelületű pótkocsi abroncs autópályán való és regionális használatra egyaránt. Jellemzője a nagyfokú tartósság és a nagyszerű újrafutózhatóság.
Bridgestone
R168
Felhasználási területe: regionális és távolsági. Növelt teljesítményű pótkocsi abroncs regionális és hosszú távú használatra, melyet 4 rétegű övkonstrukcióval láttak el a maximális teljesítmény érdekében. Ellenálló a befúródásokkal szemben és nagyobb felületen érintkezik a talajjal, ezért 30%-kal hosszabb…

Felhasználási területe: regionális és távolsági.

Növelt teljesítményű pótkocsi abroncs regionális és hosszú távú használatra, melyet 4 rétegű övkonstrukcióval láttak el a maximális teljesítmény érdekében. Ellenálló a befúródásokkal szemben és nagyobb felületen érintkezik a talajjal, ezért 30%-kal hosszabb az élettartama.

Bridgestone
M748
Vegyes felhasználású pótkocsi abroncs nagy futásteljesítménnyel aszfaltra és terepre. Ellenálló mintázat és karkasz kialakítás. Kiváló ellenálló-képesség sérülésekkel és forgácsolódással szemben.  
Bridgestone
R249 II
Nagy teljesítményű abroncs kormányzott tengelyre hosszú távú használatra. Magas kilométer teljesítményt biztosít, emellett kiváló manőverezhetőség és fékezés jellemzi vizes útfelületen, valamint fokozott vezetői kényelem. Nagyfokú kopásállóság és alacsony kilométerköltség.
Bridgestone
W958
Téli abroncs kormányzott tengelyre erős igénybevételre, mely négy évszakos abronccsá alakul, ahogy kopik. Egyedi mintázati kialakítás, mely kitűnő teljesítményt biztosít nedves és havas körülmények között is. Kiváló fékezési és kanyarodási tulajdonságok havon, hosszú élettartam.
Bridgestone
R294
Simább futásGumiabroncs technológiában mindig felállítjuk a mércét. Az R294 jó példa erre. Az abroncs mintablokk tervezése jobb nyomáseloszlást eredményez az érintkezési felületen, ami simább futást eredményez.
Bridgestone
M716
Hajtott tengelyre tervezett abroncs hoszszú távú, autópályás felhasználásra. Kiváló tapadással rendelkezik bármilyen időjárási körülmény során. A szabálytalan kopással szembeni nagy ellenálló képessége biztosítja a futófelület hoszszú élettartamát.
Bridgestone
M788
Minden pozícióban alkalmazható abroncs távolsági buszokra és teherautókra, téli használatra is. Erősített váll és oldalfal szerkezete védelmet nyújt a járdasziget okozta sérülésektől. Különösen mély mintázata hosszú élettartamot és alacsony kilométerköltséget garantál.
Bridgestone
H-TRAILER 001
Új fejlesztésű környezetbarát pótkocsi abroncs hosszú távú fuvarozáshoz. Különleges mintázat és NanoProTech keverék technológia biztosítja a nagymértékű üzemanyag megtakarítást és a jobb nedves tapadást. A több életciklus érdekében tartós karkasszal rendelkezik.
Bridgestone
L355
Agresszív, különlegesen mély futófelületi mintázattal rendelkező, hosszú élettartamú abroncs hajtott tengelyre, durva terepalkalmazásra billenő platós gépjárművekhez. Fokozott ellenállás a vágásokkal és horzsolásokkal szemben.
Bridgestone
R249 ECO EVO
Továbbfejlesztett kopásálló, hosszan tartó abroncs kormányzott tengelyre hosszú távú használatra, nagyobb terhelhetőséggel. Jellemzője a még nagyobb futásteljesítmény, a kedvezőbb gördülési ellenállás és a szabálytalan kopással szembeni nagyobb ellenállás.
Bridgestone
R-DRIVE 002
Bridgestone
R-STEER 002
Bridgestone
L355 EVO
Agresszív, különlegesen mély futófelületi mintázattal rendelkező, hosszú élettartamú abroncs hajtott tengelyre, durva terepalkalmazásra billenő platós gépjárművekhez. Fokozott ellenállás a vágásokkal és horzsolásokkal szemben.
Bridgestone
M748 EVO
Vegyes felhasználású pótkocsi abroncs rövidtávú városi használatra és részben burkolt utakra. Ellenálló mintázat és karkasz kialakítás. Tartós, nagyon jól újrafutózható gumiabroncs.
Bridgestone
ECO HD2
Bridgestone
R-DRIVE 001+
Bridgestone
R166
Ez az alacsony profilú pótkocsi abroncs hosszú távú regionális alkalmazásban közlekedő járművekhez lett kifejlesztve. Magas kilométer teljesítményt nyújt a rendellenes kopással szembeni ellenállásának köszönhetően. Alacsony zajszinttel rendelkezik.
Bridgestone
ECO HT2
Bridgestone
ECO HS2
Bridgestone
R179
Teljesen újratervezett futófelületi mintázat • Magasabb és szélesebb futófelület a hosszabb abroncsélettartam érdekében. • Speciális futófelületi gumikeverék a jobb kopási élettartam és a sérülések szembeni ellenállóság növelése érdekében. • Újratervezett szélesebb mintabordák a nagyobb mintázati…

Teljesen újratervezett futófelületi mintázat

• Magasabb és szélesebb futófelület a hosszabb abroncsélettartam érdekében.

• Speciális futófelületi gumikeverék a jobb kopási élettartam és a sérülések szembeni ellenállóság növelése érdekében.

• Újratervezett szélesebb mintabordák a nagyobb mintázati merevség és a szabálytalan kopás minimalizálása érdekében.

Bridgestone
M788EVO
Bridgestone
R-STEER 001+
Bridgestone
R-TRAILER 001
Bridgestone
M749
Prémium teljesítményű hajtott abroncs hosszú távú használatra. A konvex mintaelemek és az erősített szerkezet fokozott védelmet biztosítanak a rendellenes kopással szemben. Csökkentett gördülési ellenállás, óriási élettartam, kiváló tapadás és maximalizált üzemanyag-hatékonyság.
Bridgestone
R168+
Növelt teljesítményű pótkocsi abroncs regionális és hosszú távú használatra. Megerősített összetételű technológiájával jobb teljesítményt, nagyobb tartósságot és ellenállást biztosít a szakadásokkal/tépésekkel szemben. Szélesebb felső öve a befúródásokkal szemben jobban ellenáll.
Bridgestone
DURAVIS R-DRIVE 002
Bridgestone
DURAVIS R-STEER 002
Bridgestone
DURAVIS R-TRAILER 002
Bridgestone
M-TRAILER 001
Bridgestone
RW-DRIVE 001
Bridgestone
R-STEER 001
Új generációs, sokoldalú kormányzott abroncs regionális fuvarozáshoz. Jobb élettartam, alacsonyabb gördülési ellenállás, továbbfejlesztett ellenálló képesség a rendellenes kopással szemben, valamint új kialakítású futófelületi mintázat és különleges gumikeverék jellemzi.
Bridgestone
R-DRIVE 001
Új generációs, sokoldalú és gazdaságos hajtott abroncs regionális fuvarozáshoz. Jobb élettartam, alacsonyabb gördülési ellenállás, továbbfejlesztett ellenálló képesség a rendellenes kopással szemben. Új kialakítású futófelületi mintázata kiváló tapadást és futásteljesítményt biztosít.
Bridgestone
M709
Ultra alacsony profilú szuperszéles és üzemanyag-takarékos abroncs hajtott tengelyre. Megnövelt terhelhetőség, még magasabb megbízhatóság. Új, alacsony energiaszintű mintázat az alacsony gördülési ellenállás érdekében. Optimális regionális üzemanyagszállító járművek számára.
Bridgestone
R166 II
Ez az alacsony profilú pótkocsi abroncs hosszú távú regionális alkalmazásban közlekedő járművekhez lett kifejlesztve. Magas kilométer teljesítményt nyújt a rendellenes kopással szembeni ellenállásának köszönhetően. Alacsony zajszinttel rendelkezik.
Bridgestone
M729
Hajtott abroncs regionális használatra nagy mintamélységgel. Kiváló manőverezhetőséget biztosít nedves és száraz útfelületen, hosszú futófelület élettartam mellett. A konvex mintaelemeknek köszönhetően ellenálló a rendellenes kopással szemben. Oldalfalvédelemmel rendelkezik.
Bridgestone
R297
Kormányzott abroncs regionális használatra. Kiváló manőverezhetőség jellemzi nedves és száraz útfelületen. Hosszú élettartam a különlegesen mély futófelületnek köszönhetően. Jellemzője a rendellenes kopással szembeni nagyfokú ellenállóképesség.
Bridgestone
M730
Felhasználási területe: regionális és távolsági. Egyedien kialakított forgásirány kötött abroncs hajtott tengelyre retarder fékrendszer okozta nagyfokú kopás kiküszöbölésére. A konvex mintaelemeknek köszönhetően ellenáll a rendellenes kopásnak.
Bridgestone
R249 ECO
Nagy teljesítményű abroncs kormányzott tengelyre hosszú távú használatra. Magas kilométer teljesítményt biztosít, emellett kiváló manőverezhetőség és fékezés jellemzi vizes útfelületen, valamint fokozott vezetői kényelem. Nagyfokú kopásállóság és alacsony kilométer költség.
Bridgestone
R249
Felhasználási területe: távolsági. Prémium abroncs kormányzott tengelyre hosszú távú országúti használatra, nagyobb terhelhetőséggel. Kiváló kezelhetőség és kormányozhatóság, kiemelkedő stabilitás és alacsony zajkibocsátás, kitűnő fékezési tulajdonságok. Optimalizált mintázat és üzemanyag gazdaságosság.…

Felhasználási területe: távolsági.

Prémium abroncs kormányzott tengelyre hosszú távú országúti használatra, nagyobb terhelhetőséggel. Kiváló kezelhetőség és kormányozhatóság, kiemelkedő stabilitás és alacsony zajkibocsátás, kitűnő fékezési tulajdonságok. Optimalizált mintázat és üzemanyag gazdaságosság.

Bridgestone
M840
Kormányzott és minden pozícióban alkalmazható vegyes felhasználású abroncs speciális karkasz szerkezettel, mely kiváló védelmet nyújt a vágásokkal és horzsolásokkal szemben. A széles és mély futófelületi mintázata hosszú élettartamot biztosít.
Bridgestone
M749 ECO
Prémium teljesítményű hajtott abroncs hosszú távú használatra. A konvex mintaelemek és az erősített szerkezet fokozott védelmet biztosítanak a rendellenes kopással szemben. Csökkentett gördülési ellenállás, óriási élettartam, kiváló tapadás és magas üzemanyag-hatékonyság.
Bridgestone
H-DRIVE 001
Új fejlesztésű alacsony gördülési ellenállású hajtott abroncs hosszú távú fuvarozáshoz. Különleges mintázat és NanoPro Tech keverék technológia biztosítja a nagymértékű üzemanyag megtakarítást. Robusztus karkasza hosszabb élettartamot és a még jobb újrafutózhatóságot biztosít.
Bridgestone
R109 ECO
Üzemanyag-takarékos pótkocsi abroncs hosszú távú használatra. Könnyebb és kisebb gördülési ellenállású, illetve kimagasló tartósságú. Összességében kompromisszum nélküli rendellenes kopással szembeni ellenállás, vizes teljesítmény és tartósság jellemzi.
Bridgestone
H-STEER 001
Új fejlesztésű alacsony gördülési ellenállású kormányzott abroncs hosszú távú fuvarozáshoz. Különleges mintázat és Nano ProTech keverék technológia biztosítja a nagymértékű üzemanyag megtakarítást. Robusztus karkasza hosszabb élettartamot és a még jobb újrafutózhatóságot biztosít.
Bridgestone
R227
Felhasználási területe: regionális. Kormányzott abroncs regionális és hosszú távú országúti használatra. Nagyszerű manőverezhetőséget biztosít nedves és száraz útfelületen. Ellenálló a rendellenes kopással szemben a kiegyenlítő bordáknak és a mintaárok zajfogó gátjainak köszönhetően. Hosszú élettartamú.…

Felhasználási területe: regionális.

Kormányzott abroncs regionális és hosszú távú országúti használatra. Nagyszerű manőverezhetőséget biztosít nedves és száraz útfelületen. Ellenálló a rendellenes kopással szemben a kiegyenlítő bordáknak és a mintaárok zajfogó gátjainak köszönhetően. Hosszú élettartamú.


Hírek