Bridgestone gumiabroncsok

A Bridgestone gumiabroncsgyárat Shojiro Ishibashi alapította 1931-ben Japánban. Világszerte 24 országban 141 gumiabroncs gyára található. A Bridgestone a világ legnagyobb gumigyárai közé tartozik.

Gyáraiban saját termékei mellett az eredetileg amerikai Firestone és Dayton gumiabroncsok is készülnek. Bridgestone a Formula 1-ben 1976 óta gyárt gumiabroncsokat a vállalat a Formula 1-es autók számára. A Michelin kiszállása utána 2007 és 2010 között egyedüli gumibeszállító volt a verseny sorozatban. 2011-től a Pirelli vette át a helyét és végleg kiszállt a Formula 1-ből.

Magyarországon 2008-ban Tatabányán kezdődött meg a személyautó-abroncsgyártás. Teljesen automatizált gyárban a japán cég az új technológiák bevezetésével akár napi 800 darab nagy méretű és teljesítményű abroncsot tud gyártani

A Bridgestone gumik mintázatai a gépjárművek teljes palettáját lefedi, így könnyedén választhat a csúcs minőségű gumiabroncsok közül. Kiváló menettulajdonságok és maximális biztonság jellemzi.

Bridgestone gumiabroncsot keresel?

Bridgestone
R164
Felhasználási területe: regionális és távolsági. Széles futófelületű pótkocsi abroncs autópályán való és regionális használatra egyaránt. Jellemzője a nagyfokú tartósság és a nagyszerű újrafutózhatóság.
Bridgestone
R168
Felhasználási területe: regionális és távolsági. Növelt teljesítményű pótkocsi abroncs regionális és hosszú távú használatra, melyet 4 rétegű övkonstrukcióval láttak el a maximális teljesítmény érdekében. Ellenálló a befúródásokkal szemben és nagyobb felületen érintkezik a talajjal, ezért 30%-kal hosszabb…

Felhasználási területe: regionális és távolsági.

Növelt teljesítményű pótkocsi abroncs regionális és hosszú távú használatra, melyet 4 rétegű övkonstrukcióval láttak el a maximális teljesítmény érdekében. Ellenálló a befúródásokkal szemben és nagyobb felületen érintkezik a talajjal, ezért 30%-kal hosszabb az élettartama.

Bridgestone
M748
Bridgestone
R249 II
Bridgestone
W958
Bridgestone
R294
Simább futásGumiabroncs technológiában mindig felállítjuk a mércét. Az R294 jó példa erre. Az abroncs mintablokk tervezése jobb nyomáseloszlást eredményez az érintkezési felületen, ami simább futást eredményez.
Bridgestone
M716
Bridgestone
M788
Bridgestone
H-TRAILER 001
Bridgestone
W990
Bridgestone
L355
Bridgestone
R249 ECO EVO
Bridgestone
R-DRIVE 002
Bridgestone
R-STEER 002
Bridgestone
L355 EVO
Bridgestone
R-DRIVE 001 +
Bridgestone
R168+
Bridgestone
R-STEER 001
Új generációs, sokoldalú kormányzott abroncs regionális fuvarozáshoz. Jobb élettartam, alacsonyabb gördülési ellenállás, továbbfejlesztett ellenálló képesség a rendellenes kopással szemben, valamint új kialakítású futófelületi mintázat és különleges gumikeverék jellemzi.
Bridgestone
R-DRIVE 001
Új generációs, sokoldalú és gazdaságos hajtott abroncs regionális fuvarozáshoz. Jobb élettartam, alacsonyabb gördülési ellenállás, továbbfejlesztett ellenálló képesség a rendellenes kopással szemben. Új kialakítású futófelületi mintázata kiváló tapadást és futásteljesítményt biztosít.
Bridgestone
Sport-Life M711
Sportos A Semperit Sport-Life M811-es ideális a kis- és középkategóriás, sportos autók számára. Aquaplaning Fő jellemzői közé tartozik a vízre való felúszás elleni védelem, irányíthatóság száraz és vizes körülmények között. Egyszerre sportos, magabiztos és dinamikus. Száraz és vizes utakon, a legnehezebb…

Sportos

A Semperit Sport-Life M811-es ideális a kis- és középkategóriás, sportos autók számára.

Aquaplaning

Fő jellemzői közé tartozik a vízre való felúszás elleni védelem, irányíthatóság száraz és vizes körülmények között. Egyszerre sportos, magabiztos és dinamikus. Száraz és vizes utakon, a legnehezebb pillanatokban is ura a helyzetnek. Ha vízen fut, kevés esélyt ad a felúszásnak, az aquaplaning kialakulását jelentősen késlelteti. Mindez a nyílformájú mintázatnak és a négy nagy hatású, körbefutó csatornának köszönhető, amelyek segítségével a legnagyobb esőben is jó eséllyel veszi fel a küzdelmet az előtte „tornyosuló” vízzel.

Design

Elsőosztályú kezelhetőség és megjelenés. Az eredmény száraz útviszonyok között sem marad el: a kötött forgásirányú mintázat kiváló úttartást biztosít egyenes futáskor és kanyarokba egyaránt. Jól viseli a hirtelen irányváltásokat.

Bridgestone
R166 II
Bridgestone
M729
Felhasználási területe: regionális és távolsági. Hajtott abroncs regionális és hosszú távú használatra. Kiváló manőverezhetőséget biztosít nedves és száraz útfelületen, hosszú futófelület élettartam mellett. A konvex mintaelemeknek köszönhetően ellenálló a rendellenes kopással szemben. Oldalfalvédelemmel…

Felhasználási területe: regionális és távolsági.

Hajtott abroncs regionális és hosszú távú használatra. Kiváló manőverezhetőséget biztosít nedves és száraz útfelületen, hosszú futófelület élettartam mellett. A konvex mintaelemeknek köszönhetően ellenálló a rendellenes kopással szemben. Oldalfalvédelemmel rendelkezik.

Bridgestone
R297
Bridgestone
M730
Felhasználási területe: regionális és távolsági. Egyedien kialakított forgásirány kötött abroncs hajtott tengelyre retarder fékrendszer okozta nagyfokú kopás kiküszöbölésére. A konvex mintaelemeknek köszönhetően ellenáll a rendellenes kopásnak.
Bridgestone
R249 ECO
Nagy teljesítményű abroncs kormányzott tengelyre hosszú távú használatra. Magas kilométer teljesítményt biztosít, emellett kiváló manőverezhetőség és fékezés jellemzi vizes útfelületen, valamint fokozott vezetői kényelem. Nagyfokú kopásállóság és alacsony kilométer költség.
Bridgestone
R249
Felhasználási területe: távolsági. Prémium abroncs kormányzott tengelyre hosszú távú országúti használatra, nagyobb terhelhetőséggel. Kiváló kezelhetőség és kormányozhatóság, kiemelkedő stabilitás és alacsony zajkibocsátás, kitűnő fékezési tulajdonságok. Optimalizált mintázat és üzemanyag gazdaságosság.…

Felhasználási területe: távolsági.

Prémium abroncs kormányzott tengelyre hosszú távú országúti használatra, nagyobb terhelhetőséggel. Kiváló kezelhetőség és kormányozhatóság, kiemelkedő stabilitás és alacsony zajkibocsátás, kitűnő fékezési tulajdonságok. Optimalizált mintázat és üzemanyag gazdaságosság.

Bridgestone
M840
Bridgestone
M749 ECO
Bridgestone
H-DRIVE 001
Új fejlesztésű alacsony gördülési ellenállású hajtott abroncs hosszú távú fuvarozáshoz. Különleges mintázat és NanoPro Tech keverék technológia biztosítja a nagymértékű üzemanyag megtakarítást. Robusztus karkasza hosszabb élettartamot és a még jobb újrafutózhatóságot biztosít.
Bridgestone
R109 ECO
Bridgestone
H-STEER 001
Új fejlesztésű alacsony gördülési ellenállású kormányzott abroncs hosszú távú fuvarozáshoz. Különleges mintázat és Nano ProTech keverék technológia biztosítja a nagymértékű üzemanyag megtakarítást. Robusztus karkasza hosszabb élettartamot és a még jobb újrafutózhatóságot biztosít.
Bridgestone
R227
Felhasználási területe: regionális. Kormányzott abroncs regionális és hosszú távú országúti használatra. Nagyszerű manőverezhetőséget biztosít nedves és száraz útfelületen. Ellenálló a rendellenes kopással szemben a kiegyenlítő bordáknak és a mintaárok zajfogó gátjainak köszönhetően. Hosszú élettartamú.…

Felhasználási területe: regionális.

Kormányzott abroncs regionális és hosszú távú országúti használatra. Nagyszerű manőverezhetőséget biztosít nedves és száraz útfelületen. Ellenálló a rendellenes kopással szemben a kiegyenlítő bordáknak és a mintaárok zajfogó gátjainak köszönhetően. Hosszú élettartamú.