Mitas gumiabroncsok

A Mitas egy cseh mezőgazdasági-, ipari- és motorkerékpár gumiabroncsgyártó. A Mitas története az 1930-as évekre nyúlik vissza, amikor a gumiabroncsok gyártása Prágá városban elkezdődött. A Mitas jelenleg három üzemmel rendelkezik Csehországban, egyel Szerbiában és szintén egy gyárat üzemeltet az Egyesült Államokban. Ezen termelési létesítmények mellett a Mitas kiterjedt nemzetközi értékesítési és elosztó hálózata működik 14 országban, köztük az USA-ban. A gumiabroncs gyártás és értékesítés Mitas és Cultor márkanevek alatt történik. A cseh gumiabroncsgyártó, amelynek éves forgalma 450 millió euró (2012), a mezőgazdasági és építőipari gépek gumiabroncsainak egyik legnagyobb európai gyártója. 

Mitas gumiabroncsot keresel?


Mitas
MPT-21
MPT radiál abroncs vegyes felhasználásra, terepen és közúton egyaránt.•Max. 100 km/h-ig, nem kötött forgásiránnyal.•Különösen jó kapaszkodó és öntisztuló képesség.•Elérhető EM változatban is.•Alkalmas mindenféle multifunkcionális és kommunális járműre.
Mitas
EM01
Sokoldalú radiál abroncs könnyű talajmunkákhoz.•Nem kötött forgásirányú terepes mintázat, max 50 km/h sebességig.•Egyenletes talajtömörödés, jó a vonóereje és az öntisztuló képessége.•Jó közúti menettulajdonságok és kiváló oldalstabilitás jellemzi.•MPTkivitelben is kapható.
Mitas
SK05
Extrém körülményekre tervezett robusztus abroncs. Az alacsony hézagaránynak és a megnövelt mintázati mélységnek köszönhetően megnövekedett abroncs élettartam és kiváló öntisztuló képesség jellemzi.
Mitas
FL-06
A hosszmintás és a blokkos futófelületek kombinációja.
Mitas
HCM
Univerzális, csendes futású, nagy kapacitású kommunális abroncs bármilyen terepre és felhasználási módra-Különösen alkalmas kommunális és közúti karbantartó traktorokhoz és berendezésekhez. Egész éves használatra tervezve.-Nagy tartósság az acél övvel megerősített radiál abroncsszerkezetnek és a futófelületi…
Univerzális, csendes futású, nagy kapacitású kommunális abroncs bármilyen terepre és felhasználási módra
-Különösen alkalmas kommunális és közúti karbantartó traktorokhoz és berendezésekhez. Egész éves használatra tervezve.
-Nagy tartósság az acél övvel megerősített radiál abroncsszerkezetnek és a futófelületi mintázat központi részének egyedülálló kialakításának köszönhetően.
-Kivételes kapaszkodási jellemzők a több bordaél eredményeként. Avállrész eltérő szélességű bordái jobb tapadást nyújtanak nehezebb terepen.
-Kiváló öntisztulás és nagyon jó kormányzási jellemzők.
-Alacsony zajkibocsátás és vibráció, köszönhetően a különböző hosszúságú pályáknak és a kerület mentén való összehangolásának.
Mitas
MPT06
Kitűnő kapaszkodó képesség és megnövelt stabilitás jellemzi ezt a mintázatot. Főleg teleszkópos rakodókra és erőgépekre használható.
Mitas
FL-04
Blokk típusú futófelület mintázat nehéz igénybevételhez és nehéz üzemeltetési körülmények között. Jó vontatási tulajdonságok és a kiszúródás elleni védelem jellemzi.
Mitas
COMPACTOR SMOOTH
Speciális abroncs úthengerekhez, mérettől függően különböző elnevezéssel.
Mitas
GRIP-N-RIDE
Kotrógépekre és egyéb rakodógépekre alkalmas, jó öntisztuló képességgel és megerősített oldalfallal rendelkező mintázat.
Mitas
SRT2
•Max. 100 km/h-ig•Vasúti és közúti felhasználás•Rendkívüli tartosság•Hosszú élettartam
Mitas
UK-10
Speciális mintázat ipar és útépítőgépekhez.
Mitas
NB38 EXTRA ML
Az NB-38 mintázattal összehasonlítva 23-25%-kal szélesebb futófelület, mely jobb stabilitást eredményez.
Mitas
NB38 EM
Mitas
MPT01
Nagyon jó vonóerő átviteli és öntisztuló képességgel rendelkező mintázat. Felhasználható teleszkópos és más rakodógépekhez.
Mitas
TO2
Mitas
EM23
Mitas
EM22
Mitas
TI12
Mitas
EM-30
Rendkívüli tartósság és oldalfalvédelem jellemzi. Alkalmas nehéz munkakörülmények között dolgozó rakodógépekhez
Mitas
TI-04
Ipari abroncs 4x4 kerék meghajtású árokásókra és egyéb munkagépekre.
Mitas
EM-20
Kitűnő vonóerő és öntisztuló képesség jellemzi. Tömlő nélküli kivitelű abroncs építőipar járművekhez.
Mitas
MPT02
Univerzális mintázat jó kapaszkodó és öntisztuló képességgel.
Mitas
TI-06
Robosztus kialakítású ipari abroncs kifejezetten árokásók és más munkagépek hátsó tengelyére. Kiváló a sérülésekkel és a kopással szemben.
Mitas
FL-03
8 colos gumiabroncsok targoncákra Jó a jármű stabilitása és csúszási ellenálló képessége.
Mitas
TR09
•Diagonál abroncs kiváló kapaszkodó képességgel és terhelhetőséggel.•Felhasználás specifikus, erős, strapabíró mintázat.•Alkalmas mezőgazdasági munkagépekre, soközművelő gépekre és egyéb mezőgazdasági járművekre.
Mitas
BIG BOY
Robosztus ipari mintázat. Magas ellenállóképesség az átszúrásokkal és a kopással szemben.
Mitas
MPT20
Sokoldalú MPT radiál abroncs, főleg kommunális alkalmazási területre.•Max. 110 km/h-ig, kötött forgásiránnyal.•Jó kapaszkodó képesség, még téli viszonyok között is.•Kiváló menetkomfort, egyenletes kopáskép.•Különösen alkalmas városi, katonai és útkezelő járművekre.
Mitas
COMPACTOR
Speciális abroncs úthengerekhez, mérettől függően különböző elnevezéssel.
Mitas
TR 01
Kitűnő vonóerővel rendelkező mintázat, mely alkalmas önjáró munkagépekhez, mezőgazdasági rakodógépekhez, kis dömperekhez és teleszkópos rakodógépekhez.
Mitas
TG-02
Robosztus kialakítású ipari mintázat, mely kiváló a sérülésekkel és a kopással szemben
Mitas
TI-09
Speciálisan ipari felhasználásra alkalmas, nagyon jó vonóerővel és öntisztuló képességgel rendelkező mintázat.
Mitas
EM02
Univerzális EM radiál abroncs kapaszkodó mintázattal.•Max. 50 km/h sebességig.•Nagy a talajjal érintkező futófelülete a kitűnő vonóerő átvitelhez.•Jó öntisztuló képesség.•Kényelmes menetkomfort.
Mitas
MPT22
Univerzálisan alkalmazható MPT radiál abroncs kapaszkodó mintázati jelleggel.•Max. 90 km/h-ig.•Kiváló kapaszkodó és öntisztuló képesség.•Komfortos közúti közlekedés az acélöves betétnek köszönhetően.•Alkalmazható árokásó gépekre, rakodógépekre, teleszkópos rakodókra, stb.
Mitas
EM-60
Speciálisan nehéz építőipari gépekhez és egyéb vegyes felhasználási körülmények között dolgozó gépekre használható. Kiemelkedő az öntisztuló képessége.
Mitas
SK01
Jó vonóerővel és megerősített oldalfallal rendelkező abroncs.
Mitas
MPT-03
Univerzális mintázat jó vonóerő átviteli képességgel közúton és terepen egyaránt. Alkalmazható kommunális, valamint mezőgazdasági és egyéb speciális járművekre.
Mitas
MPT-04
Kiváló kopásállóságú és tartósságú mintázat, mely maximálisan kapaszkodik puha talajviszonyoknál is.
Mitas
FL-02
A bordák / blokkok kombinációja a futófelületen jó tapadást biztosít. Jó irányíthatóságát különböző üzemi körülmények között.
Mitas
FL-08
Jobban kitöltött futófelület. Ezt a mintázatot nehéz tehergépjárművekhez, targoncákhoz tervezték. Jó iránystabilitás az egyik fő jellemzője.
Mitas
TI-20
Új generációs mintázat építési, közúti és mezőgazdasági felhasználásra, ahol kiemelkedő kapaszkodóképesség szükséges. Alkalmas iszapos munkakörülmények között és nagy a sérülésekkel szembeni ellenálló képessége.
Mitas
ERL-30
EM profilú abroncs sokoldalú alkalmazási területre, nagy vonóerővel és egyenletes kopásképpel. Rakodógépekhez és Graderekhez tervezett abroncs vegyes talajviszonyoknál történő alkalmazásra. A teljes acélszerkezetű kialakítás garantálja a magas futásteljesítményt és a kiváló menetkomfortot.
Mitas
TI-22
Klasszikus kiegyensúlyozott mintázat, különösen kotrógépekre lágy talajhoz.
Mitas
TI-05
Robosztus kialakítású ipari abroncs kiemelkedő vonóerővel, főleg árokásókra és rakodógépekre.
Mitas
ERD-30
Innovatív és megbízható radiál munkagép abroncs kopásálló kivitellel és kategóriája legmélyebb mintázatával. Dömperekhez és szállító járművekhez tervezett abroncs számos alkalmazási területre vegyes talajviszonyoknál történő alkalmazásra. A teljes acélszerkezetű kialakítás garantálja a magas futásteljesítményt…
Innovatív és megbízható radiál munkagép abroncs kopásálló kivitellel és kategóriája legmélyebb mintázatával. Dömperekhez és szállító járművekhez tervezett abroncs számos alkalmazási területre vegyes talajviszonyoknál történő alkalmazásra. A teljes acélszerkezetű kialakítás garantálja a magas futásteljesítményt és a kiváló menetkomfortot.
Mitas
CR-01
Aszimmetrikus (nem forgásirányos) mintázat a magas menetsebességi képesség érdekében. Hosszú élettartam, magas menetkomfort és alacsony menetzaj a gyorsabb közúti közlekedés érdekében. A blokkok kialakítása képessé teszi terepen történő használatra is, miközben a jó öntisztuló képességét is meg tudja…
Aszimmetrikus (nem forgásirányos) mintázat a magas menetsebességi képesség érdekében. Hosszú élettartam, magas menetkomfort és alacsony menetzaj a gyorsabb közúti közlekedés érdekében. A blokkok kialakítása képessé teszi terepen történő használatra is, miközben a jó öntisztuló képességét is meg tudja tartani.
Mitas
SK-02
Jelentős igénybevételű felhasználásra készült abroncs, középvonalon robusztus bordákkal és megerősített oldalfallal. Magas ellenállóképesség az átszúrásokkal és a kopással szemben.
Mitas
MPT-05
Univerzális, egész évben alkalmazható mintázat közútra és terepre egyaránt. Különösen alkalmas kommunális, katonai, útkezelő, és egyéb speciális járművekre.
Mitas
FL-01
Nehéz tehergépjárművekhez, targoncákhoz. Jó iránystabilitás jellemzi.
Mitas
TI02
Klasszikus ipari abroncs mintázat, mely robosztus és tartós.
Mitas
UK5
Speciális mintázat ipar és útépítőgépekhez.
Mitas
NB-38
Klasszikus mintázat univerzális használatra, jó vonóerővel és öntisztuló képességgel.
Mitas
TR10
•Diagonál abroncs kiváló kapaszkodó képességgel és terhelhetőséggel.•Felhasználás specifikus, erős, strapabíró mintázat.•Alkalmas mezőgazdasági munkagépekre, soközművelő gépekre és egyéb mezőgazdasági járművekre.•Mezőgazdasági és ipari használatra is.

Hírek