Kleber gumiabroncsok

A Kleber a BFGoodrich leányvállalataként 1910-ben Franciaországban kezdte meg a gyártást. 1980-as tulajdonos váltást követően a Michelin cégcsoport érdekeltségeibe került.

Elsősorban személy- és kis haszon gépjárművekre kínál gumiabroncsokat. A középkategóriás Kléber gumiabroncsok a Michelin gyáraiban készülnek. Mindazon sofőrök számára ajánljuk, akik megbízható minőségű gumiabroncsot szeretnének vásárolni a prémium kategóriás árak alatt. 

Kleber gumiabroncsot keresel?


Kleber
VIAXER
Kleber
KRISALP HP2
Kleber
TRANSALP 2
Kleber
TRANSPRO
Kleber
DYNAXER HP3
Kleber
QUADRAXER
Kleber
DYNAXER HP3 SUV
Kleber
KRISALP HP3
Kleber
QUADRAXER 2
Kleber
TRANSPRO 4S
Kleber
DYNAXER HP4
Kleber
DYNAXER UHP
Kleber
CITILANDER
Kleber
QUADRAXER 2 SUV
Kleber
DYNAXER SUV
Nyugalom nedves útviszonyok között A legjobb nedves osztályozási eredményt érte el a Dynaxer SUV gumiabroncs, ami a futófelület minta vízkiszorításának köszönhető. Komfort érzés maximalizálása Csendes futófelület minta, hogy ne zavarja semmi vezetés közben. Jó ár-érték arány Takarítson…

Nyugalom nedves útviszonyok között

A legjobb nedves osztályozási eredményt érte el a Dynaxer SUV gumiabroncs, ami a futófelület minta vízkiszorításának köszönhető.

Komfort érzés maximalizálása

Csendes futófelület minta, hogy ne zavarja semmi vezetés közben.

Jó ár-érték arány

Takarítson meg pénzt a rendkívüli hosszú élettartamnak köszönhetően. Továbbá alacsony fogyasztást érhet el a gördülési ellenállás optimalizálásnak köszönhetően.