Continental gumiabroncsok

A Continental gumigyárat 1871-ben 9 bankár és gyáriparos alapította Hannoverben Continental-Caotchouc und Gutta-Percha néven. A cég hivatalos szimbólumát, az ágaskodó paripát 1882 októberében jegyezték be és a mai napig védjegye a vállalatnak.

A német gumiipar az 1920-as évekre folyamatosan fejlődött és több nagyvállalat jött létre, ekkor fogalmazódott meg bennük az egyesülés. A gumigyártás legjelentősebb képviselői „Continental Gummi-Werke AG” néven egyesültek. Az így létrejövő vállalat termelése Németországra korlátozódott, exporttevékenysége viszont folyamatosan nőtt.

Továbbiakban a Continental tudatosan elkezdte kiépíteni globális termelő- és kereskedelmi hálózatát. Megszerezte az amerikai Uniroyal Inc. európai abroncstevékenységét majd felvásárolta az osztrák Semperit gumigyárát. 1993-ban többségi tulajdon részt vásárolt a csehországi Barum vállalatban így jelentősen növelte piaci részesedését Kelet-Európában.

A gumigyár megalapítása idején kizárólag Németországban folyt a gyártás és a kutatás, hozzávetőlegesen 200 munkavállalóval, napjainkban 150.000 fő dolgozik 45 ország 193 helyszínén. 

Continental vállalat megalapítása óta tudatos és folyamatos fejlődés árán vált mára a világ egyik legnagyobb autóipari beszállítójává. A Continental gumiabroncsok kiváló menettulajdonsággal bírnak száraz és nedves úton egyaránt, a prémium abroncs minőséget, a több mint 140 éves tapasztalat szavatolja.

Continental gumiabroncsot keresel?

Continental
TS860
Continental
VANCOFOURSEASON 2
Continental
CROSSCONTACT ATR
Continental
PREMIUMCONTACT 6
Continental
PREMIUMCONTACT 5 SUV
Continental
SPORTCONTACT 5 SUV
Continental
ECOCONTACT 5 SUV
Continental
VANCOCAMPER
Continental
TS860 S
Continental
ALLSEASONCONTACT
Continental
TS760
Continental
CONTICROSSCONTACT WINTER
Continental
CONTISPORTCONTACT 3
Continental
CONTICROSSCONTACT UHP
Continental
CONTIECOCONTACT3
Continental
TS850P
Continental
WinterContact TS810
Kényelmes Aszimmetrikus mintázatának köszönhetően ContiWinterContact TS810 különlegesen csendes és kényelmes, jó vezethetőségi tulajdonságok jellemzik száraz, nedves és havas úton. Stabil Kiváló kezelhetőség úton, nagy kanyarstabilitás. Aquaplaning ellenállás Vízre való felúszás elleni védelme példás.…

Kényelmes

Aszimmetrikus mintázatának köszönhetően ContiWinterContact TS810 különlegesen csendes és kényelmes, jó vezethetőségi tulajdonságok jellemzik száraz, nedves és havas úton.

Stabil

Kiváló kezelhetőség úton, nagy kanyarstabilitás.

Aquaplaning ellenállás

Vízre való felúszás elleni védelme példás.

Continental
CONTICROSSCONTACT LX2
Continental
PremiumContact 2
Extra biztonság A ContiPremium Contact2 ideális közép, felső és luxus kategóriás autókhoz. 3-D csatornák Új fejlesztésű 3-D csatornák optimalizálják a fék-teljesítményt nedves és száraz úton is. A víz gyorsabban hagyja el az abroncsot növelve aquaplaning ellenállását, továbbá precíz kezelhetőséget és…

Extra biztonság

A ContiPremium Contact2 ideális közép, felső és luxus kategóriás autókhoz.

3-D csatornák

Új fejlesztésű 3-D csatornák optimalizálják a fék-teljesítményt nedves és száraz úton is. A víz gyorsabban hagyja el az abroncsot növelve aquaplaning ellenállását, továbbá precíz kezelhetőséget és stabilitást eredményez.

Kiváló tapadás

Precíz kormányzás, nagyszerű tapadás akár nedves, akár száraz körülmények között. Kiváló fékezési tulajdonságok. Extrém teljesítmény extrém helyzetekben is.

Nagyobb kényelem

A hosszúsági és oldalsó barázdák kialakításának köszönhetően lecsökkent az abroncs zajszintje, így kényelmesebb vezetési élményt nyújt.

Continental
VANCONTACT WINTER
Continental
ECOCONTACT EP
Continental
TS850 P SUV
Continental
SPORTCONTACT 6
Continental
CONTIWINTERCONTACT TS830P
Continental
VANCOFOURSEASON
Continental
CONTACT TS 815
Continental
VancoWinter
Ideális partner A Continental VancoWinter a kis áruszállítók és az MPV ideális téli partnere. Lehet hó, latyak, jég, eső, megbízható bármely helyzetben. Flat-Belt Az alkalmazott Flat-Belt rendszernek köszönhetően az abroncs nagyobb felületen érintkezik az úttal. Ez jobb tapadást, rövidebb fékutat eredményez.…

Ideális partner

A Continental VancoWinter a kis áruszállítók és az MPV ideális téli partnere. Lehet hó, latyak, jég, eső, megbízható bármely helyzetben.

Flat-Belt

Az alkalmazott Flat-Belt rendszernek köszönhetően az abroncs nagyobb felületen érintkezik az úttal. Ez jobb tapadást, rövidebb fékutat eredményez.

Kisebb fogyasztás

Az új alapanyag és mintázat alacsonyabb gördülési ellenállása csökkenti a fogyasztást. Az elődjénél 5 százalékkal szélesebb és laposabb futófelület minden eddiginél egyenletesebb talajnyomás-eloszlást eredményez, mely az abroncs élettartamát jelentősen meghosszabbítja.

Continental
WinterContact TS780
Megbízható és biztonságos abroncs kis- és középkategóriás gépkocsik számára A Continental a ContiWinterContact™ TS 800 gumiabroncsával az irányíthatósági tulajdonságokon kívánt fejleszteni, és ez remekül sikerült is. Az abroncs nem csak száraz útfelületen nyújt kiemelkedő teljesítményt, hanem havas…

Megbízható és biztonságos abroncs kis- és középkategóriás gépkocsik számára

A Continental a ContiWinterContact™ TS 800 gumiabroncsával az irányíthatósági tulajdonságokon kívánt fejleszteni, és ez remekül sikerült is. Az abroncs nem csak száraz útfelületen nyújt kiemelkedő teljesítményt, hanem havas és jeges burkolaton is kimagaslóan teljesít. A fejlesztés jelmondata a „kipróbálva és hitelesítve” gondolata volt.

Növelt biztonság a közúti forgalomban!

Continental
WinterContact TS790
Tapad A Continental ContiWinterContact TS790 kiválóan tapadási és fékezési tulajdonsággal rendelkezik, legyen az út havas, vizes, vagy jeges. Gyors nagy teljesítményű autókhoz ajánlott. CLS A CLS (Cross Linked Sipes=keresztkötésű lamellázat) védjegy, amely mögött a világon egyedülálló fejlesztési technika…

Tapad

A Continental ContiWinterContact TS790 kiválóan tapadási és fékezési tulajdonsággal rendelkezik, legyen az út havas, vizes, vagy jeges. Gyors nagy teljesítményű autókhoz ajánlott.

CLS

A CLS (Cross Linked Sipes=keresztkötésű lamellázat) védjegy, amely mögött a világon egyedülálló fejlesztési technika rejlik, valamennyi jelentős piacon levédésre került. A nagy teljesítményű, felső kategóriás személygépkocsikhoz tervezett abroncsot tesztelőik a különösen ajánlott, illetve a példamutató abroncsok közé sorolják. Az aszimmetrikus, nem kötött forgásirányú, külső, belső szerelési oldallal rendelkező abroncsot kiemelkedő kapaszkodóképessége, rövid fékútja, kitűnő menettulajdonságai havas, jeges vizes és száraz úton méltán emelik a prémium márkák kategóriájába.

Aquaplaning védelem

Mintázata aszimmetrikus, kiemelkedő tulajdonságokkal bír száraz úton. Hatékony védelem a vízre való felúszással szemben.

Continental
CROSSCONTACT AT
Continental
4x4 CrossContact
Hosszú élettartam A Continental 4x4 CrossContact az összkerék-meghajtású gépjárművek számára ajánlott és nagy strapabíró képességgel rendelkezik. Szárazon és vízen Kiegyensúlyozott a teljesítménye mind nedves, mind száraz útfelületen. Jó vezethetőségi tulajdonságokkal bír. Épített utakon és terepen…

Hosszú élettartam

A Continental 4x4 CrossContact az összkerék-meghajtású gépjárművek számára ajánlott és nagy strapabíró képességgel rendelkezik.

Szárazon és vízen

Kiegyensúlyozott a teljesítménye mind nedves, mind száraz útfelületen. Jó vezethetőségi tulajdonságokkal bír. Épített utakon és terepen is jól teljesít.

Jó tapadás

Kiemelten jó a vízre felúszás elleni tulajdonságok, hatásos vízkiszorítás. Jó tapadás száraz és vizes burkolaton.

Csendes

Különösen csendes, nagyon komfortos utazást tesz lehetővé.

Continental
ContiContact ct22
Continental
SportContact 2
Extrém teljesítmény Azok számára jelent ideális választást a Continental ContiSport Contact 2, akik szeretik kihasználni a nagy teljesítményt és sportosan vezetnek. Kiváló tapadás Precíz kormányzás, nagyszerű tapadás akár nedves, akár száraz körülmények között. Extrém teljesítmény extrém helyzetekben…

Extrém teljesítmény

Azok számára jelent ideális választást a Continental ContiSport Contact 2, akik szeretik kihasználni a nagy teljesítményt és sportosan vezetnek.

Kiváló tapadás

Precíz kormányzás, nagyszerű tapadás akár nedves, akár száraz körülmények között. Extrém teljesítmény extrém helyzetekben is.

Continental
SportContact 3
Precíz kormányzás, nagyszerű tapadás akár nedves, akár száraz körülmények között. Extrém teljesítmény extrém helyzetekben is. Kifejezetten nagy teljesítményű autók számára javasolt az új ContiSportContact 3. Igényes gumiabroncs, igényes vezetőknek. A nagy teljesítményű gépkocsik gumiabroncsa. Kiváló…

Precíz kormányzás, nagyszerű tapadás akár nedves, akár száraz körülmények között. Extrém teljesítmény extrém helyzetekben is.

Kifejezetten nagy teljesítményű autók számára javasolt az új ContiSportContact 3.

Igényes gumiabroncs, igényes vezetőknek. A nagy teljesítményű gépkocsik gumiabroncsa. Kiváló kanyarstabilitás, precíz irányíthatóság, stabil egyenes futás és alacsony zajszint jellemzi. Aszimmetrikus mintázatának köszönhetően mind kanyarban, mind egyenesben kiválóan teljesít.

A hosszúsági és oldalsó barázdák kialakításának köszönhetően tovább csökkent az abroncs zajszintje, így kényelmesebb vezetési élményt nyújt.

 • Nagy, dinamikus igénybevételre optimalizált futófelület
 • Különösen precíz úttartás, kiváló tapadás
 • Kiváló erőátvitel intenzív fékezéskor és gyorsításkor
 • Megnövelt mintázati merevség, nagyobb stabilitás
Continental
CrossContact LX
Continental
SPORTCONTACT 5P
Rendkívül rövid fékutat biztosít minden időjárási körülmény között Kiváló tapadást és tökéletes biztonságot garantál kanyarokban Csökkentett üzemanyag-fogyasztást és növelt futásteljesítményt szavatol Speciális „Black Chilli” adalék …
 • Rendkívül rövid fékutat biztosít minden időjárási körülmény között
 • Kiváló tapadást és tökéletes biztonságot garantál kanyarokban
 • Csökkentett üzemanyag-fogyasztást és növelt futásteljesítményt szavatol
 • Speciális „Black Chilli” adalék
Continental
EcoContact 5
Continental
VancoContact 2
Ideális partner A Continental Vanco Contact a kis áruszállítók és az MPV ideális partnere. Flat-Belt Az alkalmazott Flat-Belt rendszernek köszönhetően az abroncs nagyobb felületen érintkezik az úttal. Ez jobb tapadást, rövidebb fékutat eredményez. Kisebb fogyasztás Az új alapanyag és mintázat alacsonyabb…

Ideális partner

A Continental Vanco Contact a kis áruszállítók és az MPV ideális partnere.

Flat-Belt

Az alkalmazott Flat-Belt rendszernek köszönhetően az abroncs nagyobb felületen érintkezik az úttal. Ez jobb tapadást, rövidebb fékutat eredményez.

Kisebb fogyasztás

Az új alapanyag és mintázat alacsonyabb gördülési ellenállása csökkenti a fogyasztást.

Continental
SportContact
Nagy teljesítmény Kifejezetten nagy teljesítményű autók számára javasolt a Continental ContiSport Contact. Kiváló tapadás Igényes gumiabroncs, igényes vezetőknek. A nagy teljesítményű gépkocsik gumiabroncsa. Kiváló kanyarstabilitás, precíz irányíthatóság, stabil egyenes futás és alacsony zajszint jellemzi.…

Nagy teljesítmény

Kifejezetten nagy teljesítményű autók számára javasolt a Continental ContiSport Contact.

Kiváló tapadás

Igényes gumiabroncs, igényes vezetőknek. A nagy teljesítményű gépkocsik gumiabroncsa. Kiváló kanyarstabilitás, precíz irányíthatóság, stabil egyenes futás és alacsony zajszint jellemzi. Aszimmetrikus mintázatának köszönhetően mind kanyarban, mind egyenesben kiválóan teljesít.

Continental
WinterContact TS800
Méhsejt-lamellázat A méhsejt-lamellázat megnövelésével száraz úton a mintázat merevsége megnövekedett. Havon a kapaszkodóélek tekintetében képvisel jelentős fejlődést. Forgásirányos mintázat A kötött forgásirányú profil révén a nedves és latyakos útfelületen mutatott menettulajdonságok is tovább javultak.A…

Méhsejt-lamellázat

A méhsejt-lamellázat megnövelésével száraz úton a mintázat merevsége megnövekedett. Havon a kapaszkodóélek tekintetében képvisel jelentős fejlődést.

Forgásirányos mintázat

A kötött forgásirányú profil révén a nedves és latyakos útfelületen mutatott menettulajdonságok is tovább javultak.A mintázat kötött forgásirányú kialakítása emellett a vállöv mintázat blokkjai között húzódó hornyok aszimmetrikus kialakítását is lehetővé tette. Az egymással szemben fekvő blokkok élei így eltérő nagyságú szögben állnak. Ez az aszimmetria az abroncs mintázatának merevségét is fokozza, így száraz úton rövidebb fékutak érhetők el.

Precíz irányíthatóság

a TS 800 az irányíthatóság tekintetében 5%-os javulást képvisel elődjéhez (TS 780) képest, a fékutak nedves és jeges útfelületen akár 6%-kal is rövidültek, miközben a futásteljesítmény 5%-kal növekedett.

Continental
4x4 CrossContact UHP
Ultra-nagy teljesítmény A Continental CrossContact UHP a nagy teljesítményű 4x4-es gépjárművekhez ajánlott. Bionikus kontúr A bionikus kontúr stabilitást és rövid fékutat eredményez. Aquaplaning ellenállás A vízre való felúszás ellen nyújt védelmet az abroncs szélességétől függően négy vagy öt hosszanti…

Ultra-nagy teljesítmény

A Continental CrossContact UHP a nagy teljesítményű 4x4-es gépjárművekhez ajánlott.

Bionikus kontúr

A bionikus kontúr stabilitást és rövid fékutat eredményez.

Aquaplaning ellenállás

A vízre való felúszás ellen nyújt védelmet az abroncs szélességétől függően négy vagy öt hosszanti vízelvezető árok.

Continental
WinterContact TS810 Sport
Sportos téli abroncs nagy teljesítményű és luxus kategóriájú autókhoz A ContiWinterContact™ TS 810 Sport egy sportos téli abroncs. A nagyszerű kezelhetőség kimagasló tapadással és biztonságos vezetési jellemzőkkel kombinált, mely tulajdonságok a legfontosabbak téli körülmények között. A merev vállblokkok…

Sportos téli abroncs nagy teljesítményű és luxus kategóriájú autókhoz

A ContiWinterContact™ TS 810 Sport egy sportos téli abroncs. A nagyszerű kezelhetőség kimagasló tapadással és biztonságos vezetési jellemzőkkel kombinált, mely tulajdonságok a legfontosabbak téli körülmények között. A merev vállblokkok egyedülálló kanyarstabilitást biztosítanak. Az íves rendszerű kialakítás az abroncs közepén – mely a nyári abroncsokéhoz hasonló – rövid fékutat szavatol száraz és vizes útfelületen egyaránt. A sűrűn elhelyezett lamellák távtartóval vannak ellátva, melyek megakadályozzák az összezáródást, amikor azok az út felületéhez nyomódnak. Ez a megoldás növeli a lamella-árkok hótároló képességét, így biztosítva nagyobb tapadást havas utakon.

Tulajdonságok

 • Sebességindex: T/H/V/W
 • Keréktárcsa átmérő inch-ben: 15 - 20
 • Gumiabroncs szélesség: 175 - 295
 • Széria: 65 - 30
Continental
4x4 CrossContact Winter
Kényelem A Continental Conti4x4WinterContact komfortos utazást tesz lehetővé minden úton, alacsony gördülési zajának köszönhetően. Jó tapadás A tél az igazi eleme. Jól tapad havon és jégen, vagy könnyű terepen. Kiváló erőátviteli tulajdonságokkal bír. Nagyszerű száraz körülmények között is. CLS Cross…

Kényelem

A Continental Conti4x4WinterContact komfortos utazást tesz lehetővé minden úton, alacsony gördülési zajának köszönhetően.

Jó tapadás

A tél az igazi eleme. Jól tapad havon és jégen, vagy könnyű terepen. Kiváló erőátviteli tulajdonságokkal bír. Nagyszerű száraz körülmények között is.

CLS

Cross Linked Sipes védjeggyel ellátott, egymást támogató progresszív lamellázat kitűnő úttartást és tapadást eredményez. A nagyobb függőleges, hosszirányú és keresztirányú terhelések miatt erősített belső szerkezettel és oldalfallal rendelkezik. A 4x4-es meghajtásból eredően az abroncs szerkezeti része, valamint a futófelület alatti alapréteg, és maga a futófelület is korszerű, aktív Silica keverékű anyagösszetétellel készült, így az abroncs nagyobb terhelés elviselésére képes, futásteljesítménye hosszabb.

Aquaplaning védelem

Négy hosszanti csatornája és keresztirányú mintázata révén jelentősen csökkenti a vízre felúszás elleni hajlamot. Jó kezelhetőség szélsőséges körülmények között is.

Continental
VancoWinter 2
Teljesítmény A Continental VancoWinter 2 nagy teljesítményű transzporterek számára ajánlott téli abroncs. Nagy futásteljesítmény és terhelhetőség jellemzi. Okos és sokszínű A téli időjárásban az okos abroncsválasztás nemcsak az utasok és a szállítmány biztonságát növeli, hanem a késedelmes kiszállítás…

Teljesítmény

A Continental VancoWinter 2 nagy teljesítményű transzporterek számára ajánlott téli abroncs. Nagy futásteljesítmény és terhelhetőség jellemzi.

Okos és sokszínű

A téli időjárásban az okos abroncsválasztás nemcsak az utasok és a szállítmány biztonságát növeli, hanem a késedelmes kiszállítás kockázatát is csökkenti. A VancoWinter 2 egy mérföldkő az optimális téli biztonság és teljesítmény terén.

Rövid fékút

Növelt kapaszkodóképesség gyorsításkor és fékezéskor. Rövid fékút havas, jeges úton.

Continental
ContiTrac SUV
Strapabíró A Continental ContiTrac SUV a közepesen nehéz és nehéz összkerékmeghajtású járművek részére készült, jó kapaszkodóképességgel rendelkező nyári SUV abroncs. Könnyű kezelés Precíz irányíthatóság könnyű terepen is, kiváló vezetési tulajdonságok, optimális teljesítmény épített utakon és könnyű…

Strapabíró

A Continental ContiTrac SUV a közepesen nehéz és nehéz összkerékmeghajtású járművek részére készült, jó kapaszkodóképességgel rendelkező nyári SUV abroncs.

Könnyű kezelés

Precíz irányíthatóság könnyű terepen is, kiváló vezetési tulajdonságok, optimális teljesítmény épített utakon és könnyű terepen is.

Kényelem

Kiváló gördülési komfort, jó kapaszkodóképesség, késleltetett aquaplaning hatás, alacsony zajszint. Speciálisan kövek beszorulását akadályozó mintázat.

Continental
PremiumContact
Nagy teljesítmény A ContiPremium Contact ideális közép és felső kategóriás autókhoz. Bionikus kontúr Az abroncs futófelületének bionikus a kontúrja. Ennek eredményeként kritikus helyzetekben, pl. fékezéskor megnövekedik a gumiabroncs úttal érintkező felülete, ami rövidebb fékutat jelent. A Continental…

Nagy teljesítmény

A ContiPremium Contact ideális közép és felső kategóriás autókhoz.

Bionikus kontúr

Az abroncs futófelületének bionikus a kontúrja. Ennek eredményeként kritikus helyzetekben, pl. fékezéskor megnövekedik a gumiabroncs úttal érintkező felülete, ami rövidebb fékutat jelent. A Continental fejlesztőmérnökei olyan bionikus kontúrral rendelkező abroncsot alkottak, amely a fékezésnél és kanyarodásnál fellépő terhelésváltozások hatására mintegy 10 mm-rel megnöveli felfekvő felületét, ezáltal jobb erőátadást, kapaszkodást biztosít. Ugyanakkor, normál futáskor keskeny felfekvő felülete révén jelentősen csökken a gördülési ellenállása, és nagy aquaplaning elleni védettséget biztosít.

Kiváló tapadás

Precíz kormányzás, nagyszerű tapadás akár nedves, akár száraz körülmények között. Extrém teljesítmény extrém helyzetekben is.

Nagyobb kényelem

A hosszúsági és oldalsó barázdák kialakításának köszönhetően lecsökkent az abroncs zajszintje, így kényelmesebb vezetési élményt nyújt.

Continental
Vanco 2
Megbízható partner A Continental Vanco 2 nyári kisteher abroncs a kishaszongépjárművek és transzporterek megbízható partnere. Hosszú élettartam Elődeinél hosszabb élettartam, nagy futásteljesítmény, kiváló kormányzási tulajdonságok jellemzik. Rövidebb fékút száraz és nedves burkolaton egyaránt. Sokoldalú…

Megbízható partner

A Continental Vanco 2 nyári kisteher abroncs a kishaszongépjárművek és transzporterek megbízható partnere.

Hosszú élettartam

Elődeinél hosszabb élettartam, nagy futásteljesítmény, kiváló kormányzási tulajdonságok jellemzik. Rövidebb fékút száraz és nedves burkolaton egyaránt.

Sokoldalú

Jelentősen megnövelt aquaplaning elleni védelem és sokoldalú használat.

Continental
WinterContact TS830
Extrém fékezési manőverekhez fejlesztve A ContiWinterContact™ TS 830 téli gumiabroncsot úgy fejlesztették, hogy tökéletes összhangban működjön az elektronikus menetstabilizáló (ESC) rendszerekkel. Az ESC egyenként avatkozik be a kerekek fékezésébe, így tökéletes stabilitást nyújt a gépjármű számára.…

Extrém fékezési manőverekhez fejlesztve

A ContiWinterContact™ TS 830 téli gumiabroncsot úgy fejlesztették, hogy tökéletes összhangban működjön az elektronikus menetstabilizáló (ESC) rendszerekkel. Az ESC egyenként avatkozik be a kerekek fékezésébe, így tökéletes stabilitást nyújt a gépjármű számára. A páratlan mintázati kialakítás növeli az abroncs fékteljesítményét, ennek következtében az ESC hatásfoka tökéletesen érvényesül.

 • Csökkentett fékút havas útfelületen
 • A vállrészen elhelyezkedő, több kapaszkodóéllel ellátott növelt számú blokk-rendszer rendkívül hatékonyan képes „utat vágni” havas útfelületen, ezáltal optimális tapadást nyújt téli időjárási körülmények között. Az eredmény: kiemelkedően rövid fékút havas útfelületen.
 • Egyedülálló fékteljesítmény jeges és vizes útfelületen
 • Az abroncs futófelületének közepén elhelyezkedő sűrűn lamellázott merev blokkok fokozottan hozzájárulnak a kimagasló fékteljesítmény eléréséhez jeges és vizes útfelületen.
 • A vezetésbiztonsági rendszerekhez optimalizálva

Tulajdonságok

 • Sebességindex: T/H/V
 • Keréktárcsa átmérő inch-ben: 15 – 16
 • Gumiabroncs szélesség: 185 – 215
 • Széria: 65 – 55
Continental
WinterContact TS830 P
Stabilitás Az új ContiWinterContact TS 830 az első olyan abroncs, amelyet úgy fejlesztettek, hogy segítse az összes menetstabilizáló berendezés (ABS, ESC, ESP) működését. A legfejlettebb mintázat kialakítási technológia került alkalmazásra, minek következtében a ContiWinterContact TS 830 képviseli a…

Stabilitás

Az új ContiWinterContact TS 830 az első olyan abroncs, amelyet úgy fejlesztettek, hogy segítse az összes menetstabilizáló berendezés (ABS, ESC, ESP) működését. A legfejlettebb mintázat kialakítási technológia került alkalmazásra, minek következtében a ContiWinterContact TS 830 képviseli a legmagasabb színvonalat a téli abroncsok között.

Erős

Az új TS 830 erősebb alappal, nyíl alakú mintázati árkokkal, nagy számú blokkal a vállrészen, és a vadonatúj H.A.F.T. alapanyag technológiával minden alapvető tulajdonságában felülmúlja a korábbi sokszoros tesztgyőztes TS 810 abroncsot! Ezek az eredmények előrevetítik az abroncs várhatóan remek szereplését a teszteken és népszerűségét a fogyasztók körében is.

Continental
4X4 SPORTCONTACT
Nagy teljesítményű négy kerék maghajtású gépjárművekre Ez a nagy teljesítményű gépjárművek számára kifejlesztett 4x4 abroncs, tökéletes teljesítményt nyújt nagy sebesség esetén is. Az aszimmetrikus mintázat és a szilárd vállkialakítás egyedülálló kanyarstabilitást garantál. A széles mintázati csatornák…

Nagy teljesítményű négy kerék maghajtású gépjárművekre

Ez a nagy teljesítményű gépjárművek számára kifejlesztett 4x4 abroncs, tökéletes teljesítményt nyújt nagy sebesség esetén is. Az aszimmetrikus mintázat és a szilárd vállkialakítás egyedülálló kanyarstabilitást garantál. A széles mintázati csatornák gyors és hatékony vízelvezetést tesznek lehetővé, amely drasztikusan lecsökkenti az „aquaplaning” kockázatát. Az eltolt rendszerben elhelyezkedő blokkok csendes és komfortos gördülést eredményeznek.

Tulajdonságok

 • Sebességindex: Y/Z
 • Keréktárcsa átmérő: 19 – 20
 • Gumiabroncs szélesség: 275 – 315
 • Széria: 45 – 35

Jellemzők:

 • Kiváló kanyarstabilitás az aszimmetrikus mintázatnak köszönhetően
 • Kimagasló vezetési stabilitás és precíz irányíthatóság
 • Egyedülálló „aquaplaning” elleni védelem
 • Kitűnő komfort és alacsony zajszint
Continental
EcoContact 3
A kis és kompakt kategóriás gépkocsik partnere az új ContiEco Contact 3. Rövid fékút A szilikon tartalom, a lapos övrendszer és a bionika alkalmazása rendkívül rövid fékutat és jó kezelhetőséget eredményez. Fékezési tesztek bizonyítják, hogy egy 65 km/h sebességgel haladó, ABS-szel felszerelt autó a…

A kis és kompakt kategóriás gépkocsik partnere az új ContiEco Contact 3.

Rövid fékút

A szilikon tartalom, a lapos övrendszer és a bionika alkalmazása rendkívül rövid fékutat és jó kezelhetőséget eredményez. Fékezési tesztek bizonyítják, hogy egy 65 km/h sebességgel haladó, ABS-szel felszerelt autó a „vészfékezés” pillanatát követően már 12,5 méteres fékút után megáll. Az elődökhöz képest tovább nőtt az abroncs vonóerő átadási képessége, optimális lett a futófelületre visszaható talajnyomás-eloszlás, és minden eddiginél egyenletesebb lett a rendeltetésszerű használatból eredő kopás.

Gazdaságos

Az alapanyag és mintázat kölcsönhatása az alacsony üzemanyag fogyasztásban és a gördülési ellenállásban mutatkozik meg.

Continental
SportContact 5
Rendkívül rövid fékutat biztosít minden időjárási körülmény között Kiváló tapadást és tökéletes biztonságot garantál kanyarokban Csökkentett üzemanyag-fogyasztást és növelt futásteljesítményt szavatol Speciális „Black Chilli” adalék …
 • Rendkívül rövid fékutat biztosít minden időjárási körülmény között
 • Kiváló tapadást és tökéletes biztonságot garantál kanyarokban
 • Csökkentett üzemanyag-fogyasztást és növelt futásteljesítményt szavatol
 • Speciális „Black Chilli” adalék
Continental
Vanco ECO
Continental
Vanco FourSeason
Egész évben A Continental Vanco FourSeason kiváló tapadást nyújt négy évszakon át, 20%-al megnövelt futásteljesítménnyel. Megbízható Megbízható teljesítményt nyújt egész éven át.…

Egész évben

A Continental Vanco FourSeason kiváló tapadást nyújt négy évszakon át, 20%-al megnövelt futásteljesítménnyel.

Megbízható

Megbízható teljesítményt nyújt egész éven át.

Continental
VancoWinter 2
Teljesítmény A Continental VancoWinter 2 nagy teljesítményű transzporterek számára ajánlott téli abroncs. Nagy futásteljesítmény és terhelhetőség jellemzi. Okos és sokszínű A téli időjárásban az okos abroncsválasztás nemcsak az utasok és a szállítmány biztonságát növeli, hanem a késedelmes kiszállítás…

Teljesítmény

A Continental VancoWinter 2 nagy teljesítményű transzporterek számára ajánlott téli abroncs. Nagy futásteljesítmény és terhelhetőség jellemzi.

Okos és sokszínű

A téli időjárásban az okos abroncsválasztás nemcsak az utasok és a szállítmány biztonságát növeli, hanem a késedelmes kiszállítás kockázatát is csökkenti. A VancoWinter 2 egy mérföldkő az optimális téli biztonság és teljesítmény terén.

Rövid fékút

Növelt kapaszkodóképesség gyorsításkor és fékezéskor. Rövid fékút havas, jeges úton.

Continental
Premiumcontact 5
Rendkívül rövid fékút száraz és vizes útfelületen egyaránt Tökéletes tapadás és optimális kezelhetőség bármilyen körülmények között Komfortos vezetés és alacsony gördülési ellenállás Jó teszteredmények …
 • Rendkívül rövid fékút száraz és vizes útfelületen egyaránt
 • Tökéletes tapadás és optimális kezelhetőség bármilyen körülmények között
 • Komfortos vezetés és alacsony gördülési ellenállás
 • Jó teszteredmények
Continental
CrossContact LX Sport
Continental
WinterContact TS850
ContiWinterContact™ TS 850 - Új téli abroncs kompakt- és középkategóriás autók részére A számos technikai innovációnak köszönhetően az új ContiWinterContact™ TS 850 a biztonság új dimenzióját nyitja meg. Az előd modellhez képest az új abroncs téli körülmények között sokkal jobb tapadást, vizes útfelületen…

ContiWinterContact™ TS 850 - Új téli abroncs kompakt- és középkategóriás autók részére

A számos technikai innovációnak köszönhetően az új ContiWinterContact™ TS 850 a biztonság új dimenzióját nyitja meg. Az előd modellhez képest az új abroncs téli körülmények között sokkal jobb tapadást, vizes útfelületen pedig rövidebb fékutat biztosít. Mindezekhez pontosabb irányíthatóság, nagyobb futásteljesítmény és még tovább csökkentett gördülési ellenállás társul. Az abroncs szerkezeti felépítésénél alkalmazott világszínvonalú technikai megoldásokkal a Continental mérnökeinek sikerült megalkotniuk azt az abroncsot, amely a biztonságot, a gazdaságosságot és a környezetbarát üzemeltetést az eddigi legmagasabb szinteken garantálja.

Jellemzők:

 • Növelt fékteljesítmény havas, jeges és nedves útfelületen
 • Kiváló vezetési stabilitás téli körülmények között
 • Egyedülálló gazdaságosság a csökkentett gördülési ellenállásnak és a növelt futásteljesítménynek köszönhetően

Tulajdonságok

 • Sebességindex: T/H/V
 • Keréktárcsa átmérő: 15 – 16
 • Gumiabroncs szélesség: 155 – 215
 • Széria: 65 – 45
Continental
VANCO4SEASON 2
Continental
WINTERCONTACT TS 810 S
Continental
4x4 WinterContact
Kényelem A Continental Conti4x4WinterContact komfortos utazást tesz lehetővé minden úton, alacsony gördülési zajának köszönhetően. Jó tapadás A tél az igazi eleme. Jól tapad havon és jégen, vagy könnyű terepen. Kiváló erőátviteli tulajdonságokkal bír. Nagyszerű száraz körülmények között is. CLS Cross…

Kényelem

A Continental Conti4x4WinterContact komfortos utazást tesz lehetővé minden úton, alacsony gördülési zajának köszönhetően.

Jó tapadás

A tél az igazi eleme. Jól tapad havon és jégen, vagy könnyű terepen. Kiváló erőátviteli tulajdonságokkal bír. Nagyszerű száraz körülmények között is.

CLS

Cross Linked Sipes védjeggyel ellátott, egymást támogató progresszív lamellázat kitűnő úttartást és tapadást eredményez. A nagyobb függőleges, hosszirányú és keresztirányú terhelések miatt erősített belső szerkezettel és oldalfallal rendelkezik. A 4x4-es meghajtásból eredően az abroncs szerkezeti része, valamint a futófelület alatti alapréteg, és maga a futófelület is korszerű, aktív Silica keverékű anyagösszetétellel készült, így az abroncs nagyobb terhelés elviselésére képes, futásteljesítménye hosszabb.

Aquaplaning védelem

Négy hosszanti csatornája és keresztirányú mintázata révén jelentősen csökkenti a vízre felúszás elleni hajlamot. Jó kezelhetőség szélsőséges körülmények között is.

Continental
CROSSCONTACT LX 2
Jól kiegyensúlyozott abroncs közepesen nehéz és nehéz négy kerék meghajtású járművekhez A nyitott külső vállaknak köszönhetően, az abroncs kiváló kezelhetőségi és fékezési tulajdonságokkal rendelkezik minden típusú terepen. A négy mély és széles körbefutó mintázati csatornák a külső vállak felé szélesednek,…

Jól kiegyensúlyozott abroncs közepesen nehéz és nehéz négy kerék meghajtású járművekhez

A nyitott külső vállaknak köszönhetően, az abroncs kiváló kezelhetőségi és fékezési tulajdonságokkal rendelkezik minden típusú terepen. A négy mély és széles körbefutó mintázati csatornák a külső vállak felé szélesednek, amely tovább növeli a vízre felúszás elleni védelmet és csökkenti az esetleges kőmegtartásból eredő abroncssérülés lehetőségét. A bordázati kialakításnak és a sűrű lamellázatnak köszönhetően, a három körbefutó középső borda precíz irányíthatóságot, kimagasló egyenesfutást tesz lehetővé, miközben az abroncs lágyan és csendesen gördül.

Tulajdonságok

 • Sebességindex: S/T/H/V/Y
 • Keréktárcsa átmérő: 15 – 22
 • Gumiabroncs szélesség: 195 – 285
 • Széria: 75 – 40
Continental
VANCONTACT 100
Kimagasló gazdaságosság a nagy futásteljesítménynek köszönhetően A rendkívül tartós felépítés révén egyedülállóan hosszú élettartam Nagy igénybevétel esetén is kiemelkedő biztonság …
 • Kimagasló gazdaságosság a nagy futásteljesítménynek köszönhetően
 • A rendkívül tartós felépítés révén egyedülállóan hosszú élettartam
 • Nagy igénybevétel esetén is kiemelkedő biztonság
Continental
VANCONTACT 200
Rendkívüli biztonság a vizes útfelületen nyújtott rövid fékútnak köszönhetően Precíz kezelhetőség még nagy terhelés esetén is Alacsony üzemanyag-fogyasztás és növelt futásteljesítmény a mérsékelt gördülési ellenállás révén …
 • Rendkívüli biztonság a vizes útfelületen nyújtott rövid fékútnak köszönhetően
 • Precíz kezelhetőség még nagy terhelés esetén is
 • Alacsony üzemanyag-fogyasztás és növelt futásteljesítmény a mérsékelt gördülési ellenállás révén
Continental
TS830 P SUV