Continental gumiabroncsok

A Continental gumigyárat 1871-ben 9 bankár és gyáriparos alapította Hannoverben Continental-Caotchouc und Gutta-Percha néven. A cég hivatalos szimbólumát, az ágaskodó paripát 1882 októberében jegyezték be és a mai napig védjegye a vállalatnak.

A német gumiipar az 1920-as évekre folyamatosan fejlődött és több nagyvállalat jött létre, ekkor fogalmazódott meg bennük az egyesülés. A gumigyártás legjelentősebb képviselői „Continental Gummi-Werke AG” néven egyesültek. Az így létrejövő vállalat termelése Németországra korlátozódott, exporttevékenysége viszont folyamatosan nőtt.

Továbbiakban a Continental tudatosan elkezdte kiépíteni globális termelő- és kereskedelmi hálózatát. Megszerezte az amerikai Uniroyal Inc. európai abroncstevékenységét majd felvásárolta az osztrák Semperit gumigyárát. 1993-ban többségi tulajdon részt vásárolt a csehországi Barum vállalatban így jelentősen növelte piaci részesedését Kelet-Európában.

A gumigyár megalapítása idején kizárólag Németországban folyt a gyártás és a kutatás, hozzávetőlegesen 200 munkavállalóval, napjainkban 150.000 fő dolgozik 45 ország 193 helyszínén. 

Continental vállalat megalapítása óta tudatos és folyamatos fejlődés árán vált mára a világ egyik legnagyobb autóipari beszállítójává. A Continental gumiabroncsok kiváló menettulajdonsággal bírnak száraz és nedves úton egyaránt, a prémium abroncs minőséget, a több mint 140 éves tapasztalat szavatolja.

Continental gumiabroncsot keresel?


Continental
CONTI COACH HA3 (CCA3)
Új generációs kormányzott abroncs kiemelkedő kezelhetőséggel, legalacsonyabb gördülési ellenállással, speciális gumikeverékkel a távolsági autóbusz járatokra. - Magasabb futásteljesítmény, jobb újrafutózhatóság, új vállrész a kedvezőbb üzemanyag megtakarításért. - Maximalizált biztonság.
Continental
CONTI COACH HA3 ED (CCA3ED)
Continental
CONTI COACHREGIO HA3 (CCRA3)
Continental
CONTI COACHREGIO HD3 (CCRD3)
Városok, települések között közlekedő regionális buszok négyévszakos abroncsa hajtott tengelyre. - Maximális biztonság és kezelhetőség az új, teljes mélységű 3D él technológiának köszönhetően a fokozott vízkiszorításért és kiváló tapadásért. - Nagy futásteljesítmény a nagyobb futófelület szélesség…

Városok, települések között közlekedő regionális buszok négyévszakos abroncsa hajtott tengelyre.
- Maximális biztonság és kezelhetőség az új, teljes mélységű 3D él technológiának köszönhetően a fokozott vízkiszorításért és kiváló tapadásért.
- Nagy futásteljesítmény a nagyobb futófelület szélesség és az erősítő töltőanyagok innovatív kombinációjának köszönhetően.
- Robosztusság és merevség a padkasérülések elkerüléséért.
- Kiemelkedő kényelem, tapadás és kanyar stabilitás mindenféle útviszonyokon.

Continental
CONTI CROSSTRAC HD3 (CXD)
Vegyes útviszonyokhoz hajtott tengelyre építkezéseknél. - Kiemelkedő tartósság, vonóerő és robosztusság terepen, teljesítmény és nagy futásteljesítmény közúton. - Innovatív futófelület integrált folytatólagos mintablokkokkal és optimalizált kapaszkodó élekkel a kiemelkedő vonóerőért és az egyenletes…

Vegyes útviszonyokhoz hajtott tengelyre építkezéseknél.
- Kiemelkedő tartósság, vonóerő és robosztusság terepen, teljesítmény és nagy futásteljesítmény közúton.
- Innovatív futófelület integrált folytatólagos mintablokkokkal és optimalizált kapaszkodó élekkel a kiemelkedő vonóerőért és az egyenletes kopásért.
- Robusztus 4 övréteges karkasz a maximális újrafutózhatóságért.

Continental
CONTI CROSSTRAC HS3 (CXS)
Vegyes útviszonyokhoz kormányzott tengelyre építkezéseknél. - Zárt vállak a kiváló kezelhetőségért és vezetési stabilitásért közúton és terepen egyaránt. Kiemelkedő tartósság és tapadás terepen, teljesítmény és nagy futásteljesítmény közúton. - Az innovatív tervezésű futófelület magas futásteljesítményt…

Vegyes útviszonyokhoz kormányzott tengelyre építkezéseknél.
- Zárt vállak a kiváló kezelhetőségért és vezetési stabilitásért közúton és terepen egyaránt. Kiemelkedő tartósság és tapadás terepen, teljesítmény és nagy futásteljesítmény közúton.
- Az innovatív tervezésű futófelület magas futásteljesítményt és egyenletes kopást tesz lehetővé.
- Robusztus 4 övréteges karkasz a maximális újrafutózhatóságért.

Continental
CONTI CROSSTRAC HT3 (CXT3)
Vegyes útviszonyokhoz pótkocsi tengelyre építkezéseknél. - 10%-kal alacsonyabb gördülési ellenállás és jobb fékezés nedves úton, 15%-kal nagyobb mechanikai ellenállóság az előd HTC1-hez képest. - Optimalizált futófelületi mintázat a magas futásteljesítmény érdekében.  Különösen masszív és vágásálló…

Vegyes útviszonyokhoz pótkocsi tengelyre építkezéseknél.
- 10%-kal alacsonyabb gördülési ellenállás és jobb fékezés nedves úton, 15%-kal nagyobb mechanikai ellenállóság az előd HTC1-hez képest.
- Optimalizált futófelületi mintázat a magas futásteljesítmény érdekében.  Különösen masszív és vágásálló vállkialakítás az oldalirányú stabilitásért és robusztus felépítésért.
- Robusztus 4 övréteges karkasz a maximális újrafutózhatóságért.

Continental
CONTI ECOPLUS HD3 (CED3)
Új generációs abroncs hajtott tengelyre autópályára, kiváló vonóerő átvitellel. - Alacsonyabb gördülési ellenállás az új futófelületi keverék és az optimalizált mintázat eredményeként. - Csökkentett deformáció és üzemanyag- fogyasztás a vállkialakításnak és a kúpos széleknek köszönhetően.
Continental
CONTI ECOPLUS HD3+ (CED3+)
Tovább finomított abroncs hajtott tengelyre autópályás használatra, amely profi az üzemanyag-hatékonyságban. - Jelentősen mérsékelt gördülési ellenállás a futófelületnél és az oldalfalaknál alkalmazott új anyagkeveréknek köszönhetően. - A lesarkított élek eredményeként kevésbé deformálódik az oldalfal…

Tovább finomított abroncs hajtott tengelyre autópályás használatra, amely profi az üzemanyag-hatékonyságban.
- Jelentősen mérsékelt gördülési ellenállás a futófelületnél és az oldalfalaknál alkalmazott új anyagkeveréknek köszönhetően.
- A lesarkított élek eredményeként kevésbé deformálódik az oldalfal és a perem, ami ugyancsak hozzájárul a gördülési ellenállás és az üzemanyag-fogyasztás csökkentéséhez.
- Magasabb futásteljesítmény, kiváló üzemanyag-hatékonyság, átlagon felüli a vonóerő-átadás a mintázati kialakítása végett.

Continental
CONTI ECOPLUS HS3 (CES3)
Csúcs kategóriás 3. generációs kormányzott abroncs távolsági fuvarozáshoz. - Innovatív mintázat, keverék és abroncsszerkezet a nagy futásteljesítmény, alacsony gördülési ellenállás, maximális biztonság és az optimális újrafutózhatóság érdekében. - Fókuszban a flotta költségek csökkentése áll.
Continental
CONTI ECOPLUS HS3+ (CES3+)
Kormányzott tengelyre való autópályás abroncs optimalizált alapkeverékkel az alacsony gördülési ellenállásért és kiváló üzemanyag-hatékonyságért. - A vizes nagyteljesítményű lamellák megnövelik a vízelvezetést és javítják a vizes úton nyújtott teljesítményt. - A Plus Volume mintázat kisebb barázdaszélességgel…

Kormányzott tengelyre való autópályás abroncs optimalizált alapkeverékkel az alacsony gördülési ellenállásért és kiváló üzemanyag-hatékonyságért.
- A vizes nagyteljesítményű lamellák megnövelik a vízelvezetést és javítják a vizes úton nyújtott teljesítményt.
- A Plus Volume mintázat kisebb barázdaszélességgel további futófelület anyagot biztosít és megnöveli a kopásállóságot nagy teljesítményt garantálva a futásteljesítményt tekintve.

Continental
CONTI ECOPLUS HT3 (CET3)
Prémium kategóriás 3. generációs pótkocsi abroncs távolsági fuvarozáshoz „A” osztályú gördülési ellenállással. - Innovatív kettős rétegű mintázat a gazdaságos üzemeltetés és a kivételesen magas futásteljesítmény érdekében. - Teljesen áttervezett erősebb karkasz, maximális újrafutózhatóság.
Continental
CONTI ECOPLUS HT3+ (CET3+)
Megnövelt futásteljesítményű pótkocsi abroncs távolsági fuvarozáshoz figyelemreméltó üzemanyag-hatékonysággal. - Az egyedülállóan megformált és optimalizált profilmintázat kiegyensúlyozott nyomáseloszlást eredményez a szabálytalan kopás megelőzése érdekében, miközben jelentősen csökkenti a gördülési…

Megnövelt futásteljesítményű pótkocsi abroncs távolsági fuvarozáshoz figyelemreméltó üzemanyag-hatékonysággal.
- Az egyedülállóan megformált és optimalizált profilmintázat kiegyensúlyozott nyomáseloszlást eredményez a szabálytalan kopás megelőzése érdekében, miközben jelentősen csökkenti a gördülési ellenállást.
- Új 3PMSF jelölés minden időjárási viszonyra, a télies utakon való jó teljesítményt is beleértve.

Continental
CONTI ECOREGIONAL HD3 (CERD3)
Hajtott abroncs döntően regionális és akár autópályás felhasználásra, ahol az üzemanyag-hatékonyság nagy teljesítménnyel találkozik. - Kiváló gördülési ellenállás az új Conti InterLock keverék technológiának köszönhetően. - A profilmintázat kis hézagú kialakítása kisebb deformációt és nagyobb futásteljesítményt…

Hajtott abroncs döntően regionális és akár autópályás felhasználásra, ahol az üzemanyag-hatékonyság nagy teljesítménnyel találkozik.
- Kiváló gördülési ellenállás az új Conti InterLock keverék technológiának köszönhetően.
- A profilmintázat kis hézagú kialakítása kisebb deformációt és nagyobb futásteljesítményt eredményez.
- Optimális kormányozhatóság, tapadás és vizes úton nyújtott teljesítmény a dimbes-dombos, szeles országutakra tervezett blokkos futófelületi kialakításnak köszönhetően.

Continental
CONTI ECOREGIONAL HD3+ (CERD3+
Hajtott abroncs döntően regionális és akár autópályás felhasználásra a jobb gördülési ellenállásért a futásteljesítmény befolyásolása nélkül. - Bizonyított profilkialakítás az úttartásra és a vizes úton nyújtott fékezésre összpontosítva a regionális felhasználás során jelentkező mindennapi kihívások…

Hajtott abroncs döntően regionális és akár autópályás felhasználásra a jobb gördülési ellenállásért a futásteljesítmény befolyásolása nélkül.
- Bizonyított profilkialakítás az úttartásra és a vizes úton nyújtott fékezésre összpontosítva a regionális felhasználás során jelentkező mindennapi kihívások leküzdésére.
- Új, különleges gyártási eljárás, amely jobb gördülési ellenállást eredményez.
- Innovatív keverék a futásteljesítmény és a gördülési ellenállás között korábban elérhetetlen egyensúlyért.

Continental
CONTI ECOREGIONAL HS3 (CERS3)
Kormányzott abroncs döntően regionális és akár autópályás felhasználásra, ahol az üzemanyag-hatékonyság nagy teljesítménnyel találkozik. - A W-horony technológia egyenletesebbé teszi az erők eloszlását a horony mentén kanyarodáskor, csökkentve az abroncsra nehezedő nyomást és megnövelve annak élettartamát. -…

Kormányzott abroncs döntően regionális és akár autópályás felhasználásra, ahol az üzemanyag-hatékonyság nagy teljesítménnyel találkozik.
- A W-horony technológia egyenletesebbé teszi az erők eloszlását a horony mentén kanyarodáskor, csökkentve az abroncsra nehezedő nyomást és megnövelve annak élettartamát.
- Bizonyítottan jobb felületi bevonat a kiváló vizes úton nyújtott tapadásért, egyenletes kopásért és jó futásteljesítményért.
- A teljes mélységű elvezetőcsatornák 50% bordaszélesség mellett minimalizálják az egyenetlen kopást és növelik a vízelvezetést az esőben nyújtott jobb teljesítményért.

Continental
CONTI ECOREGIONAL HS3+ (CERS3+
Kormányzott abroncs döntően regionális és akár autópályás felhasználásra, ahol az üzemanyag-hatékonyság nagy teljesítménnyel találkozik. - A továbbfejlesztett keverék kiváló gördülési ellenálláshoz, jó futásteljesítményhez, valamint üzemanyag- és CO2 kibocsátás csökkentéshez vezet. - A módosított
Continental
CONTI HYBRID HD3 (CHD3)
3. generációs hajtott abroncs rövid és hosszú távú felhasználásra. - Kategóriája legjobb futásteljesítményét és gördülési ellenállását nyújtja. - Nagyon jó tapadás minden időjárási körülmény között a kiegyensúlyozott lamellázottságnak köszönhetően. - Tartós vonóerő a teljes élettartam alatt.
Continental
CONTI HYBRID HD5 (CHD5)
Továbbfejlesztett konstrukció hajtott tengelyen regionális és távolsági felhasználásra. - Kimagaslóan nagy futásteljesítmény az új, térségi szállítmányozáshoz igazodó anyagösszetételnek köszönhetően. - Az extraerős mintázatnak és a teljes szélességben alkalmazott 3D-mátrix övbetétrendszernek hála
Continental
CONTI HYBRID HS3 (CHS3)
Új generációs kormányzott abroncs rövid és hosszú távú felhasználásra. - Kategóriájában a legjobb futásteljesítményt és gördülési ellenállás teljesítményt nyújtja. - A mintázati kialakítás optimális üzemanyag fogyasztást biztosít. - Az oldalfal egyedi keveréke csökkenti a gördülési ellenállást. …

Új generációs kormányzott abroncs rövid és hosszú távú felhasználásra.
- Kategóriájában a legjobb futásteljesítményt és gördülési ellenállás teljesítményt nyújtja.
- A mintázati kialakítás optimális üzemanyag fogyasztást biztosít.
- Az oldalfal egyedi keveréke csökkenti a gördülési ellenállást.

Continental
CONTI HYBRID HS3+ (CHS3+)
Távolsági és regionális használatra való abroncs kormányzott tengelyre. - Megnövelt tartósság és még nagyobb futásteljesítmény a továbbfejlesztett futófelület-kialakítással. - Egyenletes kopás, maximális tapadás és kormányozhatóság bármilyen időjárási viszony mellett.
Continental
CONTI HYBRID HS5 (CHS5)
Távolsági és regionális használatra való továbbfejlesztett abroncs kormányzott tengelyre. - Rendkívül nagy futásteljesítmény az új, térségi szállítmányozáshoz igazodó anyagösszetétel révén. - Az intelligens mintázat egyenletes kopást és lenyűgöző úttartást garantál. - A páratlanul erős mintázatnak…

Távolsági és regionális használatra való továbbfejlesztett abroncs kormányzott tengelyre.
- Rendkívül nagy futásteljesítmény az új, térségi szállítmányozáshoz igazodó anyagösszetétel révén.
- Az intelligens mintázat egyenletes kopást és lenyűgöző úttartást garantál.
- A páratlanul erős mintázatnak és a teljes szélességben alkalmazott 3D-mátrix övbetétrendszernek hála a legmostohább időjárási viszonyok közepette is kiváló tapadásra számíthat az abroncs teljes élettartama során.

Continental
CONTI HYBRID HT3 (CHT3)
A sikeres HTR2 új generációs utódja pótkocsikra regionális és távolsági fuvarozáshoz. - A hosszú futásteljesítmény, az alacsony gördülési ellenállás és az üzemanyag megtakarítás kiváló kombinációja. - Tartós és fokozott újrafutózhatóságú karkasz, optimalizált mintázat és kontúr jellemzi.
Continental
CONTI HYBRID HT3+ (CHT3+)
Országúti és autópályás felhasználásra való pótkocsi abroncs új gumikeverékkel, amely csökkenti a hőképződést a futófelületben és az oldalfalban, javítja a gördülési ellenállást. - A barázdageometria és továbbfejlesztett lamellák jobb tapadást és kiváló futásteljesítményt nyújtanak. - Az újonnan bevezetett…

Országúti és autópályás felhasználásra való pótkocsi abroncs új gumikeverékkel, amely csökkenti a hőképződést a futófelületben és az oldalfalban, javítja a gördülési ellenállást.
- A barázdageometria és továbbfejlesztett lamellák jobb tapadást és kiváló futásteljesítményt nyújtanak.
- Az újonnan bevezetett 3PMSF jelölés minden időjárási viszonyra való alkalmasságot igazol, a télies utakat is beleértve.

Continental
CONTI HYBRID LD3 (CHD3)
3. generációs hajtott abroncs rövid és hosszú távú felhasználásra. - Kategóriája legjobb futásteljesítményét és gördülési ellenállását nyújtja. - Nagyon jó tapadás minden időjárási körülmény között a kiegyensúlyozott lamellázottságnak köszönhetően. - Tartós vonóerő a teljes élettartam alatt.
Continental
CONTI HYBRID LS3 (CHS3)
Új generációs kormányzott abroncs rövid és hosszú távú felhasználásra. - Kategóriájában a legjobb futásteljesítményt és gördülési ellenállás teljesítményt nyújtja. - A mintázati kialakítás optimális üzemanyag fogyasztást biztosít. - Az oldalfal egyedi keveréke csökkenti a gördülési ellenállást. …

Új generációs kormányzott abroncs rövid és hosszú távú felhasználásra.
- Kategóriájában a legjobb futásteljesítményt és gördülési ellenállás teljesítményt nyújtja.
- A mintázati kialakítás optimális üzemanyag fogyasztást biztosít.
- Az oldalfal egyedi keveréke csökkenti a gördülési ellenállást.

Continental
CONTI HYBRID LS3+ (CHS3+)
Continental
CONTI SCANDINAVIA HD3 (CSD3)
Téli útviszonyokhoz hajtott tengelyre szerelhető abroncs. - Maximális biztonság a különleges téli mintázat 3D-s lamella technológiájának köszönhetően, amely az egész élettartam alatt optimális vonóerő átadást biztosít. - Rendkívül jó gördülési ellenállás és futásteljesítmény a kétrétegű mintázatnak…

Téli útviszonyokhoz hajtott tengelyre szerelhető abroncs.
- Maximális biztonság a különleges téli mintázat 3D-s lamella technológiájának köszönhetően, amely az egész élettartam alatt optimális vonóerő átadást biztosít.
- Rendkívül jó gördülési ellenállás és futásteljesítmény a kétrétegű mintázatnak köszönhetően.
- Különleges 3. generációs téli alapanyag keverék a zord időjárási körülményekre.

Continental
CONTI SCANDINAVIA HS3 (CSS3)
Új generációs téli abroncs kormányzott tengelyre teherautókra. - Maximális biztonság és a kormányozhatóság a jól bevált rejtett lamellák révén. - Nagyon jó gördülési ellenállás és futásteljesítmény a kétrétegű mintázatnak köszönhetően. - Speciális keverék a kemény téli körülményekhez.
Continental
CONTI SCANDINAVIA HT3 (CST3)
Téli 3. generációs pótkocsi abroncs rövid és hosszú távra. - Maximális biztonság a 3D lamella technológiával a kiváló kanyarodási és fékezési stabilitásért. - Szélesebb vállakkal rendelkezik, hogy ellenálljon az erős oldalirányú erőknek. - Speciális keverék a kemény téli körülményekhez.
Continental
CONTI SCANDINAVIA LS3 (CSS3)
Új generációs téli abroncs kormányzott tengelyre könnyebb teherautókra. - Maximális biztonság és a kormányozhatóság a jól bevált rejtett lamellák révén. - Nagyon jó gördülési ellenállás és futásteljesítmény a kétrétegű mintázatnak köszönhetően. - Speciális keverék a kemény téli körülményekhez.
Continental
CONTI URBAN HA3 (CUA3)
Új generációs kormányzott vagy bármely pozícióba való abroncs városi autóbuszokra. - Kiváló hosszanti és keresztirányú tapadás, jó úttartás és precíz irányíthatóság. - Extra vastag oldalfal, nagyobb mintázati mélység és innovatív alapanyag jellemzi, ami által nagyon alacsony a gördülési zaj.
Continental
HCS
Kormányzott abroncs nehéz terepviszonyokra. Magas fokú üzembiztonság, maximális élettartam és kiemelkedő védelem a sérülésekkel szemben a futófelületi keveréknek köszönhetően. A legnehezebb terepen is rendkívül hatékony kapaszkodás. Extra tartós karkaszkonstrukció.
Continental
HDC
Hajtott tengelyre szerelhető abroncs terepes és közúti felhasználásra egyaránt, 20 collos mérettartományba. Nagyszerű futásteljesítmény és sérülésekkel szembeni ellenálló képesség. Nagyon jó vonóerő átvitel és megerősített övszerkezet, mindez magas terhelhetőséggel.
Continental
HDC1
Hajtott tengelyre szerelhető abroncs vegyes alkalmazásra. Magas futásteljesítmény és a sérülésekkel szembeni ellenálló képesség az új futófelületi keveréknek és az új kontúroknak köszönhetően. Magas terhelhetőség, megerősített övszerkezet, kiemelkedő vonóerő átvitel.
Continental
HDC1 ED
Continental
HDL2+
Continental
HDO
Continental
HDR
Hajtott tengelyre szerelhető, regionális fuvarozáshoz ajánlott mintázat. A pontosan kialakított, méret specifikus mintázati kontúroknak köszönhetően egyenletes és minimális a kopás. Hosszú élettartam és magas nedves tapadás jellemzi.
Continental
HDR+
Hajtott tengelyre szerelhető, regionális fuvarozáshoz ajánlott mintázat. A pontosan kialakított, méret specifikus mintázati kontúroknak köszönhetően egyenletes és minimális a kopás. Hosszú élettartam és magas nedves tapadás jellemzi.
Continental
HDR2+
Continental
HDW
Havas, jeges és nedves útfelületen is megbízható tapadás és a vonóerő pontos átadása a mintázat kapaszkodó élei és lamellái révén. A merev mintázati blokkoknak köszönhetően stabil az abroncs iránytartása. Megbízható, biztonságos és gazdaságos téli vezetést tesz lehetővé.
Continental
HDW2
Nedves, havas és jeges útfelületen is extrém tapadás és fokozott vonóerő átadás a továbbfejlesztett mintázat kapaszkodó élei és lamellái révén. Száraz úton is magas futásteljesítmény az abroncs övszerkezetének, keverékanyagának és mintázatának harmonikus összhangja kapcsán.
Continental
HDW2 SCANDINAVIA
Continental
HSC1
Finomhangolt kormányzott abroncs terepes és utcai felhasználásra egyaránt. Magas futásteljesítmény és sérülésekkel szembeni optimális ellenálló képesség. Megerősített övszerkezet és fokozott tartósságú karkasz. Kiváló irányíthatóság mindenfajta útfelületen és talajon.
Continental
HSC1 ED
Continental
HSR1
Kormányzott abroncs regionális fuvarozáshoz. Az egyenletes talajnyomás eloszlás kiemelkedő mennyiségű megtett kilométer elérését teszi lehetővé. Precíz kormányozhatóság, csendes futás és nagyon jó üzemanyag takarékosság jellemzi ezt a mintázatot.
Continental
HSU
Kormányzott tengelyre, illetve bármely pozícióba szerelhető abroncs buszokra. A megerősített oldalfal ellenáll a padkázásból adódó sérüléseknek. Optimális kialakítása hosszú élettartamot és kényelmes utazást, míg tartós karkasza extra újrafutózhatóságot biztosít.
Continental
HSW2 COACH
Távolsági buszoknál téli útfelületen is fokozott biztonság és tapadás a továbbfejlesztett mintázat kapaszkodó élei és lamellái révén. Száraz úton is magas futásteljesítmény az abroncs övszerkezetének, keverékanyagának és mintázatának harmonikus összhangja kapcsán.
Continental
HSW2 SCANDINAVIA
Nedves, havas és jeges útfelületen is fokozott biztonság és tapadás a továbbfejlesztett mintázat kapaszkodó élei és lamellái révén. Száraz úton is magas futásteljesítmény az abroncs övszerkezetének, keverékanyagának és mintázatának harmonikusösszhangja kapcsán.
Continental
HSW2+ COACH
Continental
HTC
Continental
HTC1 ED
Continental
HTR
Pótkocsi abroncs regionális fuvarozáshoz. Alacsony üzemanyag fogyasztás és gördülési ellenállás jellemzi. Magas futásteljesítmény a futófelületi keverékanyag és a mintázati geometria összhangja révén. Nagyszerűek az egyenesfutási adottságai is.
Continental
HTR 2
Regionális fuvarozásra ajánlott pótkocsi abroncs. 20%-kal több futófelület a magas futásteljesítményért. A legalacsonyabb fogyasztási mutatók kategóriájában az 5%-kal alacsonyabb gördülési ellenállásnak köszönhetően. Erős karkasz az új acélöv- és peremkonstrukció révén.
Continental
HTR+
Continental
HTR2+
Continental
HTW2 SCANDINAVIA
Nedves, havas és jeges útfelületen is fokozott biztonság és tapadás a továbbfejlesztett mintázat kapaszkodó élei és lamellái révén. Száraz úton is magas futásteljesítmény az abroncs övszerkezetének, keverékanyagának és mintázatánakharmonikus összhangja kapcsán.
Continental
LDR1
Hajtott tengelyre szerelhető, regionális fuvarozáshoz ajánlott továbbfejlesztett mintázat, mely példás vonóerő átadási képességgel rendelkezik. Kiemelkedő futásteljesítmény a kopásálló keverékanyagnak köszönhetően. Kiváló általános menettulajdonságok minden úttípuson.
Continental
LSR1
Rövid távú fuvarozásra ajánlott kormányzott mintázat. Kiemelkedő futásteljesítmény a továbbfejlesztett mintázati dizájn és a kopásálló futófelületi keverék révén, alkalmazási területek széles köre számára. Kedvező általános menettulajdonságok minden úttípuson.
Continental
RMS
Kormányzott tengelyre ajánlott méret specifikus mintázat vegyes felhasználási körülményekhez. Jó futásteljesítmény és kapaszkodó képesség, komfortos közúti közlekedés.
Continental
URBANSCANDINAVIA HD3 (CUSD3)
Városi körülményekre tervezett téli abroncs hajtott tengelyre. - Nagyobb vonóerő átadás havas és jeges úton a számos kapaszkodó élnek és lamellának köszönhetően a HDW-hez képest. - A teljes mélységű 3D lamellákkal ellátott megtámasztott bordák optimális vonóerő átadást biztosítanak a teljes élettartam…

Városi körülményekre tervezett téli abroncs hajtott tengelyre.
- Nagyobb vonóerő átadás havas és jeges úton a számos kapaszkodó élnek és lamellának köszönhetően a HDW-hez képest.
- A teljes mélységű 3D lamellákkal ellátott megtámasztott bordák optimális vonóerő átadást biztosítanak a teljes élettartam alatt, továbbá védelmet a fékezési és gyorsítási erőkkel szembeni.
- Oldalirányú csatornák és zsebes lamellák a vállrészen.
- Szélesebb és mélyebb specifikus keverékű profil a jelentősen növelt élettartamért.


Hírek