Akciós téli gumik

Barum téli gumi akció

A Barum téli gumiabroncsok kedvező ára mellett biztonságosan közlekedhetsz a téli útviszonyok között. Nézd meg aktuális ajánlatainkat!

Részletek

Continental téli gumi akció

A Continental téli gumiabroncsai kiváló minőséget és tapadást biztosítanak téli időjárási körülmények között. Tekintsd meg prémium kategóriás Continental akciós téli gumi kínálatunkat az alábbi listában! 

Részletek

Michelin téli gumi akció

A Michelin prémium minőséget képvisel, és egyaránt érvényesül nyári gumi termékeiben a biztonság, teljesítmény és az innováció. Tekintsd meg akciós Michelin téli gumiabroncs kínálatunkat!

Részletek

Semperit téli gumi akció

A Semperit téli gumik biztonságot és optimális tapadást nyújtanak a téli útkörülmények között és mindezt kedvező áron. A Semperit téli gumiabroncsok igazi vonzó ereje a kedvező árában van.

Részletek

Bridgestone téli gumi akció

A Bridgestone téli gumi mintázatai a gépjárművek teljes palettáját lefedi, így könnyedén választhatsz a csúcs minőségű gumiabroncsok közül. Kiváló menettulajdonságok és maximális biztonság jellemzi.

Részletek

30 éves a MARSO

30 évünk alkalmával szeretnénk köszönetünket kifejezni minden ügyfelünk számára, aki bizalmat szavazott nekünk és nálunk vásárolt vagy bennünket választott szervizéül. Jelen akciónkban vásárlásukkal most egy jó ügyet is támogatnak egyben, emellett megnyerhetik a 30 db elektromos roller egyikét! Ünnepeljenek velünk!

Részletek

Gyakori méretek

13"
14"
15"
16"
17"
18"
19"
20"

Ne hagyd ki! Bombasztikus téli gumiabroncs akció a MARSO kínálatából!

Használd a gumi keresőt, és találd meg a számodra a legkedvezőbb ajánlatot!


A téli, megváltozott vezetési körülmények megkövetelik az évszaknak megfelelő gumiabroncsokat, melyek kialakításuk végett biztosítják a kellő tapadást, csúszós útfelületeken is. A speciális, téli viszonyokhoz illeszkedő mintázat, a lamellák és a gumikeverék együttes erejében rejlik egy-egy téli autógumi haszna.

De nem törvényszerű, hogy ezek az abroncsok nagy beruházásra késztetik az autósokat, köszönhetően a folyamatos téligumi akciónak amit a Marso biztosít

Ne hagyd ki! Bombasztikus téli gumiabroncs akció a MARSO kínálatából!

Nem volt időd a téli gumi cserére? Még télen is nyári gumi van autódra szerelve? Óriási kedvezményekkel, valódi bomba árakon kínáljuk akciós autógumi raktárkészletünkről az alábbi téli gumiabroncsokat! Közlekedj télen is biztonságban!