Akciós téli gumik

Continental téli gumi akció

A Continental téli gumiabroncsai kiváló minőséget és tapadást biztosítanak téli időjárási körülmények között. Tekintsd meg prémium kategóriás Continental akciós téli gumi kínálatunkat az alábbi listában! 

Részletek

Michelin téli gumi akció

A Michelin prémium minőséget képvisel, és egyaránt érvényesül nyári gumi termékeiben a biztonság, teljesítmény és az innováció. Tekintsd meg akciós Michelin téli gumiabroncs kínálatunkat!

Részletek

Bridgestone téli gumi akció

A Bridgestone téli gumi mintázatai a gépjárművek teljes palettáját lefedi, így könnyedén választhatsz a csúcs minőségű gumiabroncsok közül. Kiváló menettulajdonságok és maximális biztonság jellemzi.

Részletek

METRO promóció

Vásárolj Nordexx nyári gumiabroncsot a METRO áruházak egyikén és vedd igénybe a szerelési kedvezményed!

Részletek

Gyakori méretek

13"
14"
15"
16"
17"
18"
19"
20"

Ne hagyd ki! Bombasztikus téli gumiabroncs akció a MARSO kínálatából!

Használd a gumi keresőt, és találd meg a számodra a legkedvezőbb ajánlatot!


A téli, megváltozott vezetési körülmények megkövetelik az évszaknak megfelelő gumiabroncsokat, melyek kialakításuk végett biztosítják a kellő tapadást, csúszós útfelületeken is. A speciális, téli viszonyokhoz illeszkedő mintázat, a lamellák és a gumikeverék együttes erejében rejlik egy-egy téli autógumi haszna.

De nem törvényszerű, hogy ezek az abroncsok nagy beruházásra késztetik az autósokat, köszönhetően a folyamatos téligumi akciónak amit a Marso biztosít

Ne hagyd ki! Bombasztikus téli gumiabroncs akció a MARSO kínálatából!

Nem volt időd a téli gumi cserére? Még télen is nyári gumi van autódra szerelve? Óriási kedvezményekkel, valódi bomba árakon kínáljuk akciós autógumi raktárkészletünkről az alábbi téli gumiabroncsokat! Közlekedj télen is biztonságban!