Akciós téli gumik

Barum téli gumi akció

A Barum téli gumiabroncsok kedvező ára mellett biztonságosan közlekedhetsz a téli útviszonyok között. Nézd meg aktuális ajánlatainkat!

Részletek

Nokian téli gumi akció

A Nokian téli gumi mintázatai kitűnő teljesítményt nyújtanak a téli zord útviszonyok mellett. Válassz Nokian gumit és autózz biztonságban!

Részletek

Continental téli gumi akció

A Continental téli gumiabroncsai kiváló minőséget és tapadást biztosítanak téli időjárási körülmények között. Tekintsd meg prémium kategóriás Continental akciós téli gumi kínálatunkat az alábbi listában! 

Részletek

Matador téli gumi akció

A Matador nyári gumiabroncsai megfelelő tapadást biztosítanak autónk számára száraz és nedves úton egyaránt. A Continental égisze alá tartozó márka elérhető áron nyújt számunkra biztonságos vezetést.

Részletek

Michelin téli gumi akció

A Michelin prémium minőséget képvisel, és egyaránt érvényesül nyári gumi termékeiben a biztonság, teljesítmény és az innováció. Tekintsd meg akciós Michelin téli gumiabroncs kínálatunkat!

Részletek

Pirelli téli gumi akció

A Pirelli prémium kategóriás gumiabroncsok közé tartozik. A megváltozott téli útviszonyok között is stabilitást és ez által biztonságot nyújt a gépjárműben helyet foglalók számára. 

Részletek

Semperit téli gumi akció

A Semperit téli gumik biztonságot és optimális tapadást nyújtanak a téli útkörülmények között és mindezt kedvező áron. A Semperit téli gumiabroncsok igazi vonzó ereje a kedvező árában van.

Részletek

Bridgestone téli gumi akció

A Bridgestone téli gumi mintázatai a gépjárművek teljes palettáját lefedi, így könnyedén választhatsz a csúcs minőségű gumiabroncsok közül. Kiváló menettulajdonságok és maximális biztonság jellemzi.

Részletek

Kleber Trust ajánlat

Bármilyen 2 vagy 4 darab Kleber gumiabroncs vásárlása esetén, ha nem vagy elégedett, a Kleber visszatéríti gumiabroncsaid árát!

Részletek

Gyakori méretek

13"
14"
15"
16"
17"
18"
19"
20"

Ne hagyd ki! Bombasztikus téli gumiabroncs akció a MARSO kínálatából!

Használd a gumi keresőt, és találd meg a számodra a legkedvezőbb ajánlatot!


A téli, megváltozott vezetési körülmények megkövetelik az évszaknak megfelelő gumiabroncsokat, melyek kialakításuk végett biztosítják a kellő tapadást, csúszós útfelületeken is. A speciális, téli viszonyokhoz illeszkedő mintázat, a lamellák és a gumikeverék együttes erejében rejlik egy-egy téli autógumi haszna.

De nem törvényszerű, hogy ezek az abroncsok nagy beruházásra késztetik az autósokat, köszönhetően a folyamatos téligumi akciónak amit a Marso biztosít

Ne hagyd ki! Bombasztikus téli gumiabroncs akció a MARSO kínálatából!

Nem volt időd a téli gumi cserére? Még télen is nyári gumi van autódra szerelve? Óriási kedvezményekkel, valódi bomba árakon kínáljuk akciós autógumi raktárkészletünkről az alábbi téli gumiabroncsokat! Közlekedj télen is biztonságban!