Akciós téli gumik

Barum téli gumi akció

A Barum téli gumiabroncsok kedvező ára mellett biztonságosan közlekedhetsz a téli útviszonyok között és lehetőséged nyílik egy élményvezetésre. 

Részletek

Nokian téli gumi akció

Válogass akciós NOKIAN téligumi abroncsaink közül! NOKIAN, a téli vezetés szakértője. A Marso a Nokian téli gumik kizárólagos forgalmazója.

Részletek

Continental téli gumi akció

A téli zord időjárás közeledtével időszerű a nyári gumiabroncsok cseréje téli gumikra. Kínálatunkban most a Continental téli gumikat akciós áron vásárolhatod meg.

Részletek

Matador téli gumi akció

Matador téli gumi akció - a Matador gumi kizárólagos forgalmazójától. Olcsó Matador téli gumik minden méretben, személy-, kisteherautókra és SUV-ra is!

Részletek

Michelin téli gumi akció

Vásárolj akciós Michelin téli gumiabroncsot! A Michelin prémium minőséget képvisel, és egyaránt érvényesül téli gumi termékeiben a biztonság, teljesítmény és az innováció. 

Részletek

Pirelli téli gumi akció

A Pirelli prémium kategóriás gumiabroncsok közé tartozik. A megváltozott téli útviszonyok között is stabilitást és ez által biztonságot nyújt a gépjárműben helyet foglalók számára. 

Részletek

Semperit téli gumi akció

A Semperit téli gumik biztonságot és optimális tapadást nyújtanak a téli útkörülmények között és mindezt kedvező áron. A Semperit téli gumiabroncsok igazi vonzó ereje a kedvező árában van.

Részletek

Bridgestone téli gumi akció

A Bridgestone téli gumi mintázatai a gépjárművek teljes palettáját lefedi, így könnyedén választhatsz a csúcs minőségű gumiabroncsok közül. Kiváló menettulajdonságok és maximális biztonság jellemzi.

Részletek

Gyakori méretek

13"
14"
15"
16"
17"
18"
19"
20"

Ne hagyd ki! Bombasztikus téli gumiabroncs akció a MARSO kínálatából!

Használd a gumi keresőt, és találd meg a számodra a legkedvezőbb ajánlatot!


A téli, megváltozott vezetési körülmények megkövetelik az évszaknak megfelelő gumiabroncsokat, melyek kialakításuk végett biztosítják a kellő tapadást, csúszós útfelületeken is. A speciális, téli viszonyokhoz illeszkedő mintázat, a lamellák és a gumikeverék együttes erejében rejlik egy-egy téli autógumi haszna.

De nem törvényszerű, hogy ezek az abroncsok nagy beruházásra késztetik az autósokat, köszönhetően a folyamatos téligumi akciónak amit a Marso biztosít

Ne hagyd ki! Bombasztikus téli gumiabroncs akció a MARSO kínálatából!

Nem volt időd a téli gumi cserére? Még télen is nyári gumi van autódra szerelve? Óriási kedvezményekkel, valódi bomba árakon kínáljuk akciós autógumi raktárkészletünkről az alábbi téli gumiabroncsokat! Közlekedj télen is biztonságban!