Onyx gumiabroncsok

Onyx gumiabroncsot keresel?


Onyx
NY-06
Onyx
NY-05
Dupla acélhuzal által megerősített szerkezet extra védelmet nyújt a defekt ellen. Nagyszerű kormányozhatóság, vezetési élmény és terhelhetőség jellemzi. 
Onyx
NY-HT187
A szilárd középső bordarész kiváló kormányzást és kényelmes vezetést biztosít. Alacsony menetzaj és nagy vonóerő jellemzi száraz és nedves úton egyaránt.
Onyx
NY-AT187
A speciális futófelület és széles mintázati blokkok hosszabb élettartamot kölcsönöznek az abroncsnak, továbbá rendkívül jó fékezési tulajdonságot biztosít száraz és nedves úton egyaránt. A Blokk-optimalizált kialakítás kiváló teljesítményt nyújt off-road körülmények között is. 
Onyx
NY-801
Hatékonyan biztosítja a vízelvezetést, kiváló teljesítmény nyújt a nedves útfelületen vagy akár a kanyarokban, Kiváló komfortot és csendes autózást biztosít. A peremvédő biztonságot nyújt a padkák okozta sérülések ellen. 
Onyx
NY-901
Magas teljesítmény és aszimmetrikus mintázat. A megerősített vállrészeknek köszönhetően nagyobb terhelést is elbír az abroncs, továbbá biztonságos kanyarodást biztosít még nagyobb sebességnél is. 4 széle, körbefutó mintázati árok hatékonyan biztosítja a vízelvezetést. A szélső hornyoknak köszönhetően…

Magas teljesítmény és aszimmetrikus mintázat. A megerősített vállrészeknek köszönhetően nagyobb terhelést is elbír az abroncs, továbbá biztonságos kanyarodást biztosít még nagyobb sebességnél is. 4 széle, körbefutó mintázati árok hatékonyan biztosítja a vízelvezetést. A szélső hornyoknak köszönhetően kiváló teljesítményt biztosít nedves utakon is. A speciális peremvédő biztonságot nyújt a felninek a külső sérülések ellen. 

Onyx
NY-W702
Onyx
NY-W287
Onyx
NY-HP187