Autószerviz szolgáltatások

Dióhéjas motortisztítás

Ma már közismert, hogy a közvetlen benzinbefecskendezésű motorok szívó oldalán megjelenik a koksz. A lerakódás csökkenti a gyári keresztmetszeteket, emiatt csökken a motor teljesítménye és egyenetlen lesz a járása. Azonban az is előfordulhat, hogy a leváló koromdarabok bekerülnek a hengerbe és komolyabb problémákat okoznak.

Korábban ezek javítását a hengerfej szétszerelésével, mechanikus tisztításával és felújításával lehetett elvégezni. Ez rendkívül hosszadalmas és költséges folyamat, amit sok ügyfél nem vállalt be a magas költségek miatt.

Erre született egy pofon egyszerű megoldás, ami idő és költség kímélő is egyben, az eredménye pedig kimagasló.

Motortisztítás dióhéjjal

A dióhéjas motortisztítás során az apróra darált dióhéjat magasnyomású levegő segítségével juttatjuk a szelepekbe. Itt a csatornákban lévő kokszot teljes egészében kitakarítják, majd a dióhéj egy ipari porszívó segítségével távozik.

A dióhéjas motortisztítás után a motor visszanyeri a gyári teljesítményét, járása pedig újra olyan lesz, mint új korában!

Dióhéjas motortisztítás szolgáltatásunk jelenleg a győri telephelyünkön érhető el. További információért és szerviz bejelentkezésért keresse kollégáinkat!

MARSOPONT Győr  9027 Győr Puskás Tivadar utca 19. 

Telefonszám: +36 (96) 510-140