Autószerviz szolgáltatások

Klíma szerviz

Nem hűt rendesen az autó klímája vagy egyáltalán nem működik?

Látogasson el szervizeink egyikébe és felkészült kollégáink átvizsgálják és feltárják a hiba okát! Az autó klímája, mint maga gépjármű, folyamatos karbantartást igényel, legyen szó egy tisztításról vagy valamilyen meghibásodás javításáról.

Szervizeinkben korszerű klímatöltő és tisztító eszközökkel gyorsan és szakszerűen megoldjuk klímájának karbantartását, javítását!

A klímaberendezések kedvező körülményeket teremtenek a baktériumok, gombák illetve különböző vírusok számára, ezért is fontos a tisztántartása és az időközönkénti karbantartása. Az elhanyagolt tisztítás következtében a klíma teljesítménye csökken a fogyasztás nőhet és akár allergiás reakciókat is kiválthat.

Egy klímarendszer meghibásodásának jó néhány oka lehet, nemcsak klímagáz hiány. Ennek feltárására az egyeztetett szerviz időpontban először megvizsgáljuk a klímarendszert. Ha a megoldás csupán egy gázzal való feltöltés, ez azonnal orvosolható és költsége sem rúg magasabbra pár tízezer forintnál. Ellenkező esetben feltárjuk a hiba okát és tájékoztatunk annak javítási lehetőségeiről.

Klíma tisztításra van szükséged? Akkor kérünk, látogass el a következő oldalra: Klímatisztítás

Klíma hibafeltárásra és javításra van szükséged? Akkor kérünk, látogass el a következő oldalra: Klíma ellenőrzés és javítás

Amennyiben szeretnéd igénybe venni valamely szolgáltatásunkat kérünk, hogy a fenti szolgáltatási oldalakon kérj online ajánlatot és időpontot, vagy hívd ügyfélszolgálatunkat a 06 (42) 20 40 80 -as központi telefonszámon!