Laufenn gumiabroncsok

Laufenn almárkájával a Hankook abroncsgyártó számos különböző abroncsot kínál a modern személyautókhoz és SUV-khez, amelyek a fogyasztók különböző szokásaihoz, és mindenekelőtt az ártudatos sofőrök igényeihez igazodnak. A Laufenn márka minőségi termékválasztékot kínál vásárlóinak, olyan termékeket, melyek megfelelnek a sokféle életstílusnak és teljesítménnyel kapcsolatos elvárásoknak. A Hankook folyamatosan fejleszti Laufenn abroncskínálatát, és célja, hogy újabb és újabb továbbfejlesztett teljesítményű modelleket mutathasson be.
A Laufenn tehergépkocsikra és autóbuszokra tervezett abroncsai kifejezetten a költségtudatos kis flottákat és a másodpiaci vásárlókat célozza meg, akiknek fontos a megbízhatóság és a minőség, amelyet egy elismert, prémium abroncsgyártóval kapcsolatban álló márka biztosíthat. Mindegyik termék újravágható és újrafutózható, mély eredeti futómintázatuk pedig remek futásteljesítményt biztosít.

Laufenn gumiabroncsot keresel?


Laufenn
LD01 X FIT HT
Laufenn
LH71 G Fit 4S
Laufenn
LK01 S Fit EQ+
Laufenn
LK01B S FIT EQ
Laufenn
LK03 Z Fit EQ
Laufenn
LK41 G FIT EQ+
Laufenn
LK41+ G Fit EQ
Laufenn
LW31 I Fit+
A Laufen LW31 i FIT+ biztonságos téli vezetést tesz lehetővé havas és nedves útviszonyok között. Az i FIT + rövidebb fékezési távolságot nyút nedves útfelületen ez nagyobb biztonságérzetet ad a sofőröknek vezetés közben.  A nano sillica javítja a nedves tapadást azáltal, hogy maximalizálja az út…

A Laufen LW31 i FIT+ biztonságos téli vezetést tesz lehetővé havas és nedves útviszonyok között.

Az i FIT + rövidebb fékezési távolságot nyút nedves útfelületen ez nagyobb biztonságérzetet ad a sofőröknek vezetés közben. 
A nano sillica javítja a nedves tapadást azáltal, hogy maximalizálja az út / abroncs érintkezési felületet. - A fejlett összetett keverési technológia polimer mátrixot hoz létre nano méretű sillica és szén-fekete keverékkel.

Az i FIT + biztonságos vezetést nyújt bármilyen körülmények között

Megakadályozza az aquaplaning-et a víz hatékony kiszorításával - nedves úton oldalsó irányban egy optimalizált profil révén és hatékony oldalsó horonnyal.

Az éles 3D élforma javítja a gumiabroncs tapadását és a minta merevségét. Pontos kezelhetőséget biztosít bármilyen útviszonyok mellett

Laufenn
LY31 I FIT VAN
Laufenn
X Fit Van LV01

pályázati logó