Barum gumiabroncsok

Jó gumik jó áron. Az okos megoldás árérzékenyebb vásárlóink részére. A több mint 70 éves gyártási tapasztalattal rendelkező cseh Barum, 1993-tól a német Continental abroncsgyár tulajdonát képezi a Continental Group tagjaként. 

A Barum gumiabroncsok kis ráfordítással minőségi autózást biztosítanak a felhasználóknak. Kiválóan ötvözi a hatékonyságot és a tartósságot és mind ezt elérhető áron.

Barum gumiabroncsot keresel?


Barum
BC31
Városi közlekedésre, buszokra kifejlesztett abroncs minden kerékpozícióba. Megerősített oldalfala révén ellenáll a mechanikai sérüléseknek. Csendes, egyenletes kopásképű mintázat kitűnő futásteljesítménnyel és alacsony gördülési ellenállással.
Barum
BD200M
Az új Barum BD 200 M hajtott tengelyere való abroncs nagy robusztusságot és megbízható teljesítményt nyújt közúti és építési területeken. • Kiváló tartósság és robusztusság a fejlett futófelület-keveréknek köszönhetően • Magas sérülésállóság • Optimalizált teljesítmény közúti és terepen
Barum
BD200R
Hajtott tengelyre való abroncs kiváló tapadással bármilyen időjárási körülmények között, magas futásteljesítmény ésnagy tartósság kíséretében.
Barum
BF14
Kormányzott tengelyre ajánlott mintázat. A nagyszámú apró lamellák remek tapadást biztosítanak nedves útfelületen is, míg széles futófelülete csökkenti a kopást és növeli az abroncs élettartamát. Erős vállkialakítása fokozza a tartósságát.
Barum
BF200M
A Barum BF200 M kormányzott tengelyre való gumiabroncs kiváló tartósságot és megbízható teljesítményt nyújt közúti és építési területeken. • Pontos kezelhetőség minden időjárási körülmények között • Optimalizált vonóerő teljesítmény • Nagy tartósság és robusztusság nehéz terepviszonyok között is …

A Barum BF200 M kormányzott tengelyre való gumiabroncs kiváló tartósságot és megbízható teljesítményt nyújt közúti és építési területeken.
• Pontos kezelhetőség minden időjárási körülmények között
• Optimalizált vonóerő teljesítmény
• Nagy tartósság és robusztusság nehéz terepviszonyok között is

Barum
BF200R
Kormányzott tengelyre való abroncs nagy futásteljesítménnyel, robosztus felépítésű karkasszal és optimalizált nedves úton történő kezelhetőséggel.
Barum
BF200R+
Barum
BS49
Ez a speciális mintázati kialakítású abroncs a terheléstől függetlenül maximális kapaszkodást tesz lehetővé úgy országúton, mint terepen. Ezáltal biztonságos kezelhetőség jellemzi bármilyen útviszonyok között.
Barum
BT200R
Pótkocsi tengelyre való abroncs nagy futásteljesítménnyel. A nagy vágásállóság és kiváló teljesítmény nedves úton a fő jellemzői.
Barum
BT300R
Az új Barum BT 300 R pótkocsi abroncs nagyfokú biztonságot, hatékonyságot és minden nap megbízható teljesítményt nyújt napjaink regionális és hosszú távú szállításához. Főbb jellemzői: • Nagy futásteljesítmény – A széles futófelületnek köszönhetően az új Barum BT 300 R lenyűgöző futásteljesítményt…

Az új Barum BT 300 R pótkocsi abroncs nagyfokú biztonságot, hatékonyságot és minden nap megbízható teljesítményt nyújt napjaink regionális és hosszú távú szállításához.

Főbb jellemzői:
Nagy futásteljesítmény – A széles futófelületnek köszönhetően az új Barum BT 300 R lenyűgöző futásteljesítményt nyújt és így üzemeltetési költséget takarít meg.
Jó vágásállóság – Ellenáll a vágásoknak és szakadásoknak, így növelve a futásteljesítményt az új futófelület keveréknek köszönhetően.
Jó vizes úton nyújtott teljesítmény – Megbízható és stabil irányíthatóságot biztosít a teljes élettartama során még rossz időben is.
3PMSF jelölés – A futófelület közepén elhelyezkedő új lamellakialakítás nagyobb biztonságot nyújt télies körülmények közötti használat során.

Barum
BT43
Pótkocsik és félpótkocsik országúti használatára szolgáló univerzális gumiabroncs. A modern, nagy futófelület kitűnő futásteljesítményt és kiemelkedő menetstabilitást biztosít. Az optimalizált mintaárok kialakítás megakadályozza a kövek beszorulását.
Barum
BT44
Modern abroncs pótkocsira Magasabb futásteljesítménnyel és kiváló manőverezhetőséggel a középvonali bordáknak és a magas mintamélységnek köszönhetően Az új konstrukció javítja a gördülési ellenállást Az újonnan kialakított barázdák és hornyok kiváló vízelvezetést biztosítanak.
Barum
BU49
Modern abroncs terepre történő használatra pótkocsikon. Maximális kapaszkodást tesz lehetővé úgy országúton, mint terepen, ezáltal biztonságos kezelhetőség jellemzi bármilyen útviszonyok között. Különleges mintázata miatt kiváló kormányzott tengelyre is.

pályázati logó