Barum gumiabroncsok

Jó gumik jó áron. Az okos megoldás árérzékenyebb vásárlóink részére. A több mint 70 éves gyártási tapasztalattal rendelkező cseh Barum, 1993-tól a német Continental abroncsgyár tulajdonát képezi a Continental Group tagjaként. 

A Barum gumiabroncsok kis ráfordítással minőségi autózást biztosítanak a felhasználóknak. Kiválóan ötvözi a hatékonyságot és a tartósságot és mind ezt elérhető áron.

Barum gumiabroncsot keresel?


Barum
BF200R
Kormányzott tengelyre való abroncs nagy futásteljesítménnyel, robosztus felépítésű karkasszal és optimalizált nedves úton történő kezelhetőséggel.
Barum
BD200R
Hajtott tengelyre való abroncs kiváló tapadással bármilyen időjárási körülmények között, magas futásteljesítmény ésnagy tartósság kíséretében.
Barum
BT200R
Pótkocsi tengelyre való abroncs nagy futásteljesítménnyel. A nagy vágásállóság és kiváló teljesítmény nedves úton a fő jellemzői.
Barum
BF13
Barum
NR52
Barum
BF15
Felhasználási területe: regionális és távolsági. Rövidtávú és távolsági fuvarozáshoz egyaránt ajánlott mintázat. A lapos és széles futófelület, valamint az optimalizált felépítés alacsony gördülési zajt és kitűnő futásteljesítményt garantál. Mikrolamellái kimagasló nedves tapadást és kormányozhatóságot…

Felhasználási területe: regionális és távolsági.

Rövidtávú és távolsági fuvarozáshoz egyaránt ajánlott mintázat. A lapos és széles futófelület, valamint az optimalizált felépítés alacsony gördülési zajt és kitűnő futásteljesítményt garantál. Mikrolamellái kimagasló nedves tapadást és kormányozhatóságot biztosítanak.

Barum
BF14
Felhasználási területe: regionális és távolsági. Kormányzott tengelyre ajánlott mintázat. A nagyszámú apró lamellák remek tapadást biztosítanak nedves útfelületen is, míg széles futófelülete csökkenti a kopást és növeli az abroncs élettartamát. Erős vállkialakítása fokozza a tartósságát.
Barum
BT43
Pótkocsik és félpótkocsik országúti használatára szolgáló univerzális gumiabroncs. A modern, nagy futófelület kitűnő futásteljesítményt és kiemelkedő menetstabilitást biztosít. Az optimalizált mintaárok kialakítás megakadályozza a kövek beszorulását.
Barum
BD22
Rövidtávú és távolsági használat során lenyűgöző futásteljesítményt produkál. Igazi „kilométerfaló” a szélesebb lapos futófelületnek és az optimalizált gumikeveréknek köszönhetően. Kiemelkedő a kapaszkodó képessége és a téli használhatósága (M+S).
Barum
BU49
Modern abroncs terepre történő használatra pótkocsikon. Maximális kapaszkodást tesz lehetővé úgy országúton, mint terepen, ezáltal biztonságos kezelhetőség jellemzi bármilyen útviszonyok között. Különleges mintázata miatt kiváló kormányzott tengelyre is.
Barum
BS49
Felhasználási területe: terepes. Ez a speciális mintázati kialakítású abroncs a terheléstől függetlenül maximális kapaszkodást tesz lehetővé úgy országúton, mint terepen. Ezáltal biztonságos kezelhetőség jellemzi bármilyen útviszony között.
Barum
BS73
Terepes és országúti felhasználásra egyaránt ajánlott Modern, erősített felépítésű abroncs Fokozott ellenálló képességgel rendelkezik a mechanikai sérülésekkel szemben. Kiváló erőátvitel a masszív és stabil blokkoknak, valamint a széles futófelületnek köszönhetően.
Barum
BF12
Rövid- és hosszú távú fuvarozáshoz ajánlott mintázat magas futásteljesítménnyel, jó kormányozhatósággal és alacsony gördülési ellenállással. Horonyszerkezete megakadályozza a kövek beszorulását a mintázatban.
Barum
BC31
Városi közlekedésre, buszokra kifejlesztett abroncs minden kerékpozícióba. Megerősített oldalfala révén ellenáll a mechanikai sérüléseknek. Csendes, egyenletes kopásképű mintázat kitűnő futásteljesítménnyel és alacsony gördülési ellenállással.
Barum
BT44
Modern abroncs pótkocsira Magasabb futásteljesítménnyel és kiváló manőverezhetőséggel a középvonali bordáknak és a magas mintamélységnek köszönhetően Az új konstrukció javítja a gördülési ellenállást Az újonnan kialakított barázdák és hornyok kiváló vízelvezetést biztosítanak.