Barum gumiabroncsok

Jó gumik jó áron. Az okos megoldás árérzékenyebb vásárlóink részére. A több mint 70 éves gyártási tapasztalattal rendelkező cseh Barum, 1993-tól a német Continental abroncsgyár tulajdonát képezi a Continental Group tagjaként. 

A Barum gumiabroncsok kis ráfordítással minőségi autózást biztosítanak a felhasználóknak. Kiválóan ötvözi a hatékonyságot és a tartósságot és mind ezt elérhető áron.

Barum gumiabroncsot keresel?


Barum
SnoVanis 2
Optimalizált fékezési teljesítmény és rövid fékút Jó vonóerő havas úton Optimalizált merevség és megnövelt stabilitás a keresztirányú blokkok által Téli abroncsokhoz használt alacsony gördülési ellenállást biztosító alapanyag
Barum
SNOVANIS 3
Az új Barum SnoVanis 3 kiváló téli teljesítményt nyújt, nagy futásteljesítménnyel és alacsony gördülési ellenállással ötvözve. Előnyök: Nagy futásteljesítmény. Kimagasló hosszan tartó abroncsteljesítmény. Kiváló téli teljesítmény. Remek kormányozhatóság ellenőrzés és tapadás télies…

Az új Barum SnoVanis 3 kiváló téli teljesítményt nyújt, nagy futásteljesítménnyel és alacsony gördülési ellenállással ötvözve.

Előnyök:

 • Nagy futásteljesítmény. Kimagasló hosszan tartó abroncsteljesítmény.
 • Kiváló téli teljesítmény. Remek kormányozhatóság ellenőrzés és tapadás télies viszonyok között.
 • Alacsony gördülési ellenállás. Alacsony üzemanyag-fogyasztás és költségmegtakarítás.
Barum
Vanis
Kitartó útitárs Stabilabb blokkok, plusz új övszerkezet egyenletesebb kopást, magasabb futásteljesítményt eredményez. Kettős fázisú rendszer Rugalmasság és megnövelt tapadás kiváló kapaszkodóképességet kölcsönöz. Zikk-zakk lamellák Megbízható tapadás, kiváló kapaszkodóképesség. A körbefutó középsávok…

Kitartó útitárs

Stabilabb blokkok, plusz új övszerkezet egyenletesebb kopást, magasabb futásteljesítményt eredményez.

Kettős fázisú rendszer

Rugalmasság és megnövelt tapadás kiváló kapaszkodóképességet kölcsönöz.

Zikk-zakk lamellák

Megbízható tapadás, kiváló kapaszkodóképesség. A körbefutó középsávok hatékonyabb vízkiszorítást, így kiváló tapadást eredményeznek vizes úton is.

Barum
VANIS 2
Flat abroncskontúr és kopás optimalizált alapanyag, megnövelt érintkezési felület Kiváló ár/érték arány - köszönhetően a magas futásteljesítménynek Jobb vízelvezetés, kisebb aquaplaning kockázat Optimalizált mintázat merevség és jobb stabilitás, zajtörők beépítése a váll részen
Barum
VANIS 3
Barum
VANIS ALLSEASON
Az új Barum Vanis AllSeason egy robusztus és hatékony kishaszongépjármű gumiabroncs, amely tartós teljesítményt nyújt minden időjárási körülmények között, kiváló áron. Jobb jövedelmezőség A speciálisan kifejlesztett új, High Mileage Van Compound (nagy futásteljesítményű kistehergépjármű…

Az új Barum Vanis AllSeason egy robusztus és hatékony kishaszongépjármű gumiabroncs, amely tartós teljesítményt nyújt minden időjárási körülmények között, kiváló áron.

 • Jobb jövedelmezőség
  • A speciálisan kifejlesztett új, High Mileage Van Compound (nagy futásteljesítményű kistehergépjármű alapanyag), amely nagy százalékban legújabb generációs szilikát tartalmaz, kiemelkedő futásteljesítményt és megbízható tapadást jelent minden útfelületen, minden időjárási körülmény között. Az új vegyülettel továbbfejlesztett Barum Vanis AllSeason tökéletes egyensúlyt kínál az üzemanyag-megtakarítás és a tartós, egész évszakban nyújtott teljesítmény között, kiváló áron.
 • Egész éves használat
  • Az új Vanis AllSeason mély és széles barázdákat használ a téli teljesítményhez a sok letörés helyett. Ez az új horonyelrendezés több havat gyűjt, lehetővé téve a jobb hó-hó kapcsolatot, ami fokozott kezelhetőséget és jobb fékteljesítményt eredményez minden vezetési helyzetben. A téli teljesítményt a "hópehely a hegyen" szimbólum garantálja.
 • Megnövelt tartósság
  • A klasszikus oldalfal helyett az új Barum Vanis AllSeason majdnem 1 mm vastagságú kiegészítő gumirésszel készül, ami az oldalfal felső részére kerül. Ez az új oldalfal-megerősítés növeli a járdaszegély elleni védelmet és hosszabb abroncs élettartamot eredményez.