Barum gumiabroncsok

Jó gumik jó áron. Az okos megoldás árérzékenyebb vásárlóink részére. A több mint 70 éves gyártási tapasztalattal rendelkező cseh Barum, 1993-tól a német Continental abroncsgyár tulajdonát képezi a Continental Group tagjaként. 

A Barum gumiabroncsok kis ráfordítással minőségi autózást biztosítanak a felhasználóknak. Kiválóan ötvözi a hatékonyságot és a tartósságot és mind ezt elérhető áron.

Barum gumiabroncsot keresel?

Barum
QUARTARIS 5
Barum
Quartaris
Barum övrendszer A Bravuris lapos övszerkezete (Barum Belt System) révén, a teljes futófelületen egyenletes nyomáseloszlás alakul ki, amely az abroncs hosszú élettartama során - ellentétben a hagyományos abroncsokkal - mindvégig egyenletes kopást eredményez. A kopást tovább csökkenti az új anyagösszetétel,…

Barum övrendszer

A Bravuris lapos övszerkezete (Barum Belt System) révén, a teljes futófelületen egyenletes nyomáseloszlás alakul ki, amely az abroncs hosszú élettartama során - ellentétben a hagyományos abroncsokkal - mindvégig egyenletes kopást eredményez. A kopást tovább csökkenti az új anyagösszetétel, amelynek „főszereplője” a korszerű Silica. Az optimalizált mintázat, kombinálva a lapos övvonallal egyenletes nyomáseloszlást biztosít. Ez csökkenti a kopást és növeli a gumiabroncs futásteljesítményét.

Biztonságos

A merev oldalfalnak és a széles középső bordának köszönhetően pontosak a kormányzási reakciók és tökéletes az egyenfutás.

Felúszás nélkül

A H/V/Z kategóriák számára gyártott nyári abroncs mélyen benyúló kapaszkodó bordái rendkívül jó vízelvezetést biztosítanak, ami az autósok rémét, az aquaplaning kialakulásának veszélyét számottevően lecsökkenti. A két, egymástól eltérő mintázattal készülő abroncs igen stabil vállblokkokkal rendelkezik, amelyek előnye az erős, húzós kanyarokban jelentkezik elsősorban, különösen nagyobb tempóknál. Az oldalsó csatornák, amelyek a futófelület közepéig nyúlnak, kitűnő vízelvezetést biztosítanak és csökkentik a vízen felúszás veszélyét.

Halk

A stabil, kiegyenlített futóbordák és peremek sima, csendes gördülést nyújtanak, ezáltal csökkentve a zajt és növelve a vezetési komfortot.