Barum gumiabroncsok

Jó gumik jó áron. Az okos megoldás árérzékenyebb vásárlóink részére. A több mint 70 éves gyártási tapasztalattal rendelkező cseh Barum, 1993-tól a német Continental abroncsgyár tulajdonát képezi a Continental Group tagjaként. 

A Barum gumiabroncsok kis ráfordítással minőségi autózást biztosítanak a felhasználóknak. Kiválóan ötvözi a hatékonyságot és a tartósságot és mind ezt elérhető áron.

Barum gumiabroncsot keresel?


Barum
SnoVanis 2
Optimalizált fékezési teljesítmény és rövid fékút Jó vonóerő havas úton Optimalizált merevség és megnövelt stabilitás a keresztirányú blokkok által Téli abroncsokhoz használt alacsony gördülési ellenállást biztosító alapanyag
Barum
SNOVANIS 3
Az új Barum SnoVanis 3 kiváló téli teljesítményt nyújt, nagy futásteljesítménnyel és alacsony gördülési ellenállással ötvözve. Előnyök: Nagy futásteljesítmény. Kimagasló hosszan tartó abroncsteljesítmény. Kiváló téli teljesítmény. Remek kormányozhatóság ellenőrzés és tapadás télies…

Az új Barum SnoVanis 3 kiváló téli teljesítményt nyújt, nagy futásteljesítménnyel és alacsony gördülési ellenállással ötvözve.

Előnyök:

  • Nagy futásteljesítmény. Kimagasló hosszan tartó abroncsteljesítmény.
  • Kiváló téli teljesítmény. Remek kormányozhatóság ellenőrzés és tapadás télies viszonyok között.
  • Alacsony gördülési ellenállás. Alacsony üzemanyag-fogyasztás és költségmegtakarítás.