Gumiszerviz szolgáltatások


Gumiszerviz szolgáltatások

A MARSO gumiabroncs és autószerviz hálózatában már több mint 27 éve értékesítünk gumiabroncsokat akár felnivel együtt is, ezzel párhuzamosan szereljük, javítjuk és tároljuk azokat. Szakembereink felkészültsége és szakmai tapasztalata, valamint a MARSO által kezelt hatvanezer autó a garancia a kifogástalan minőségre.

A MARSO hálózatában minden szervizben elérhetőek a gumiabroncsokhoz és felnikhez kapcsolódó szolgáltatásaink. A gumiszerelésre úgynevezett abroncs szerelési csomag ajánlatokat hoztunk létre attól függően, hogy új abroncsvásárláshoz, vagy a már meglévő téli-nyári gumi váltásához kapcsolódik a szolgáltatás.

A téli-nyári gumi váltáskor a gumik tárolása problémát szokott okozni az autósoknak.  A gumi hotel szolgáltatásunkat főként azoknak ajánljuk, akik nem szeretnének a leszerelt abroncsokkal otthonukban bajlódni, vagy nem is tudnák megoldani a szakszerű tárolását.

A MARSO a jogszabályban előírt garanciákon felül megvásárolható garanciákat is kínál, ezzel csökkentve a gumiabroncs defektjével, vagy rongálásával járó kockázatokat, az új abroncs beszerzésével járó többlet költséget. Tekintsd meg a MARSO Defekt biztosítás és a MARSO Garancia menüpontot a részletesebb információkért!

Ezen felül 1 hónappal és két héttel előbb értesítjük az autója műszaki érvényességének lejáratáról és igény szerint a jogosítványának érvényessége lejáratáról. Így - akár nálunk is - időben fel tudod készíteni autódat a műszakira, vagy időpontot kérhetsz az okmányirodában a jogosítvány érvényesítéséhez.

Tekintsd meg aktuális gumiszerviz ajánlatainkat, válaszd a MARSO-t autód gumiszervizének!
pályázati logó