Gumiszerviz szolgáltatások

Kerék hotel

Az abroncs tárolása sokszor a helyszűke miatt nehézséges. A gumik szezonális cseréjének előnyös tulajdonságai egyre inkább teret nyer a magyar autótulajdonosok körében is. A téli gumi és nyári gumi cserék után viszont sokszor okoz problémát az ideiglenesen használaton kívüli kerekek tárolása a köztes időszakokban. Sokan vannak azok a gépkocsivezetők, akik nem rendelkeznek a megfelelő nagyságú, száraz, fedett helyiséggel, ahol akár négy komplett felnire szerelt gumit is tudnának tárolni. Ennek a problémának az áthidalására a Marso különböző Gumi Hotel csomagokkal kínál megoldást.

Kerék Hotel:
A csomag tartalmazza a szakszerű tárolást fedett, száraz körülmények között illetve egy tűz- és lopáskár elleni biztosítást valamint egy környezetkímélő kerékmosást speciális mosószerekkel és a tisztítás után a Marso egyedi  gumiápolójával történik a gumi végső kezelése.

Ezeken a szolgáltatásokon kívül a téli gumi vagy nyári gumi csere után egy teljes körű állapotfelmérést is végzenek a munkafelvevők, amelynek során ellenőrzik a gumik  profilmélységét, valamint megvizsgáljuk a sérüléseket, és az eredményekről tájékoztatják a gépkocsivezetőket a következő átszerelés során.

Kerék hotel (Személyautó, Kisteher, SUV 4x4 ,12, 13, 14, 15, 16, 17coll)
Ajánlatkérés
Kerék hotel (Személyautó, Kisteher, SUV 4x4 ,18, 19, 20, 21, 22, 23coll)
Ajánlatkérés