Viszonteladóknak

Vásárlás a nagykereskedelmi partnereink részére a következő oldalon érhető el: https://shop.marso.hu/

Minden igényt kielégítő, komplex termékkör
A MARSO Kft., viszonteladóinak és fogyasztóinak egy „helyen” nyújtott, minden vásárlói igényt kielégítő komplex termékkör kínálata, nem csak a magyar, hanem valószínűleg az európai piacon is egyedülálló. Nálunk ugyanis a személy-, kisteher-, terepjáró-, motorabroncsok ugyanúgy széles választékban megtalálhatóak, mint a mezőgazdasági, targonca, munkagép, vagy teherabroncsok. Ráadásul személyautó könnyűfém keréktárcsákat és acél felniket, teher és mezőgazdasági keréktárcsákat, iker- és ápoló kerekeket is forgalmazunk. A különböző szegmensekben többféle minőségi- és árkategóriájú abroncsokat kínálunk - közülük többet kizárólagos forgalmazói joggal -, folyamatosan versenyképes áron. Termékválasztékunkat, a piaci igényeket figyelembe véve, folyamatosan bővítjük.


Állandó raktárkészlet
A partnerek kiszolgálása, az ország legnagyobb, folyamatosan kb. 3 milliárd forintos raktárkészletéből, történik. 


Területi lefedettség
Fontos stratégiai elem a cég működésében, hogy a MARSO 16 telephelyen van jelen az országban, ezek mindegyike regionális raktárközpontként is működik, ahonnan saját szállítóeszközökkel, illetve szállítmányozó cégek segítségével juttatjuk el az árut partnereinknek, 24-48 óra alatt. A nagy országos lefedettség, a pontos logisztika gyors kiszállítást, könnyen elérhető készleteket eredményez a partnereknek, vagyis nekik kisebb raktárterületre van szükségük, és nem kell saját áruszállító autót tartaniuk.


Partnerközpontú kereskedelem, kiszámíthatóság
A MARSO stratégiájában a nagykereskedelem az elsődleges és a legfontosabb. Hosszú távú, elégedett partnerkapcsolatokra törekszünk, figyelembe vesszük az érdekeiket. Összehangoljuk a viszonteladói és a kiskereskedelmi árakat, és nem támogatjuk a hipermarketekben történő kereskedelmet sem, mert az a partnereink versenyelőnyét csökkentené, az abroncskereskedelem egyébként is szakszerűséget igényel.
Szezonális akciókat szervezünk, melyekben végfelhasználói pontként partnereinket jelöljük meg, az akciókat tulajdonképpen átadjuk a részükre, ezáltal kvázi ügyfeleket közvetítünk számukra, ráadásul flottás alvállakozói munkát is biztosítunk. A Call centerünkbe érkező megrendeléseket partnerhálózatunkhoz irányítjuk.
On-line elérhetőséget biztosítunk, mellyel nem csak a helyi, hanem a MARSO országos készleteit is figyelhetik a partnerek, a személyes kondíciókat beállítva pedig, mindig az aktuális beszerzési árakat láthatják. A rendszer felhasználójaként e mellett minden számlainformációt, szállítási visszaigazolásokat, készleteket nyomon követhetnek.
A MARSO viszonteladóit a hazai piac legnagyobb kereskedői apparátusa látja el mindenkor információval. Személyesen is folyamatosan tarthatják a kapcsolatot, kollégáink azonnali információkkal tudnak szolgálni, így egyszerűsödik a döntéshozatal is.
A MARSO-nak van 20 éves partnerkapcsolata is, de nagyon sok tíz évnél régebbi is, jellemző, hogy aki egyszer partnerünké válik, általában az is marad. Persze cégünk akkor is partner marad, ha a viszonteladónknak nehézségekkel kell szembe néznie. Partnereinket mindemellett termékbemutatókkal, terméktámogatásokkal, szakmai újdonságok bemutatásával, értékesítési képzésekkel is segítjük.


Partnerhálózatok
A MARSO több mint ezer partnerrel áll kapcsolatban, regisztrált, saját üzletkötői rendszerünkben információval ellátott viszonteladó kb. 700 van. Ebből majdnem 200 partner valamelyik MARSO hálózat tagja.
Az alapot a viszonteladói hálózat adja. Együttműködési megállapodásban rögzítjük, hogy a partner mely márkák forgalmazását vállalja, s arra volumen megállapodást kötünk, ehhez garantáljuk a kedvezményeket. E felett van az egyik franchise hálózat, a Pneus Expert, melyet egy másik céggel közösen üzemeltetünk, részünkről több mint 110 partnerrel. Ez a hálózat a Continental márkacsoport személyabroncs termékkörének értékesítését végzi. A Barum, a Continental, a Semperit abroncsokra kiemelt kondíciókat adunk. A Pneus Expert tagoknak téli-nyári kiskereskedelmi kampányokat szervezünk, ezzel támogatjuk az értékesítést, a vásárlás-ösztönzésükre pedig bónusz kedvezményrendszert, illetve utazási lehetőségeket biztosítunk. Gyakran szervezünk vevőtalálkozókat, gyárlátogatásokat, szakmai utakat is. Törekszünk az egységes arculati megjelenésre, a „teljes garancia” szolgáltatást ez a partneri kör értékesítheti. A MARSO Partnerhálózat a céghez leglojálisabb, legrégebbi, legtöbb forgalmat bonyolító partnereket tömöríti, több mint 60 tagot. Kondícionális megkülönböztetésükön túl egyedül ők forgalmazhatják a Nokian és az America márkákat, személy-, mezőgazdasági- és teherabroncsok vonatkozásában is. A tagok beruházásaiban, esetleges átmeneti pénzügyi zavaraiban a MARSO segítséget nyújt, a hálózatot egységes külső arculat és időszakos kommunikációs elemek jellemeznek. A két említett hálózat között van átjárhatóság, akár mindkettőhöz is csatlakozhatnak partnereink. A legmagasabb szintű, legelkötelezettebb partnerkapcsolat a MARSO Franchise. Az ide tartozó cégek beszerzéseik legnagyobb részét a MARSO-tól vásárolják, ők dolgozhatnak a cégünknél bármikor elérhető legnagyobb kedvezménnyel, függetlenítjük őket a készletfinanszírozástól, átadjuk az informatikai hátterünket, a cég integrált kommunikációjában ők is, mintegy MARSO szerviz megjelenhetnek. 

pályázati logó