Autószerviz szolgáltatások

Autószerviz szolgáltatások

Márkafüggetlen autószerviz szolgáltatások a MARSO-nál

Már nemcsak gumiszerviz, de autószerviz tevékenységeket is igénybe lehet venni a MARSO gumiabroncs és autószerviz hálózatában. Szakembereink felkészültsége és szakmai tapasztalata, valamint a MARSO által kezelt több, mint hatvanezer autós a garancia a kifogástalan minőségre.

A MARSO  – folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően – ma már az országban több szervizében nyújt egyidejűleg autószerviz szolgáltatást.

Ilyenek például az olajcsere, lengéscsillapító-vizsgálat, fékhatás-mérés, futómű-, fényszóró-beállítás, fékbetétek, kipufogódobok, akkumulátorok cseréje, klímatisztítás és feltöltés, folyadékok szintjének ellenőrzése és utántöltése…stb.

A MARSO szívén viseli az autósok alapvető igényeit, hogy az autójuk kitűnő állapotban legyen és biztonságosan tudjanak vele közlekedni. Az időben feltárt hibákkal és azok kiküszöbölésével időt és pénzt takaríthatnak meg, ezért is fontos az autók időszakos átvizsgálása és szervizelése, vagy akár a nyaralás előtti felkészítés. Ezeket a szolgáltatásokat a márkaszervizeknél jóval kedvezőbb áron végezzük el.

Nálunk előzetes állapotfelmérést követően adunk ajánlatot az elvégzendő munkára, melyet munkalapon vezetünk és csakis a Te jóváhagyásoddal történik a szervizelés. Így nem fordulhat elő, hogy akár egy forinttal is többet fizess, mint amit engedélyeztél. Minőségi alkatrészekből választhatsz szakembereink segítségével, mind a beszerelt alkatrészekre, mind elvégzett munkánkra garanciákat vállalunk!

1 hónappal és két héttel előbb értesítjük az autója műszaki érvényességének lejáratáról és igény szerint a jogosítványának érvényessége lejáratáról. Így - akár nálunk is - időben fel tudod készíteni autódat a műszakira, vagy időpontot kérhetsz az okmányirodában a jogosítvány érvényesítéséhez.

Tekintsd meg aktuális szerviz ajánlatainkat, válaszd a MARSO-t autód szervizének!