Rólunk

Cégünk, a MARSO Kft. 1990-ben, nyíregyházi székhellyel alakult. Kezdetben mezőgazdasági gumiabroncsok export-importjával foglalkoztunk, majd a termékkínálatunkat személy – és teherabroncsokkal, felnikkel szélesítettük. Folyamatosan növeltük telephelyeink számát, fejlesztettük szolgáltatásainkat. A mára „nagykorúvá érett” cég a hazai abroncspiac meghatározó nagyvállalata lett, mintegy kétszáz embernek biztosítunk munkalehetőséget.

A MARSO magyar cégként, magyar tulajdonosokkal a - gyártással nem foglalkozó – hazai gumiabroncs kereskedő cégek közül, a legmagasabb árbevétellel rendelkezik, megelőzzük az összes tradicionális márka, magyarországi gyári képviseletét is. 17 településen, 28 telephelyen várjuk közvetlenül a vásárlókat, de további hat MARSO Franchise Partnerünk, illetve egy hatvan tagot számláló hálózat is a vevőink rendelkezésére áll. Nálunk, képzett szakemberek által ajánlott termékekre és szolgáltatásokra találhatnak ügyfeleink, ahol figyelembe veszik az Ön egyedi igényeit is, s minderre többféle garanciát is kapnak. Két évtizedünk jól mutatja, hogy mi a kölcsönös elégedettségre, hosszú távú, minőséget hordozó kapcsolatokra törekszünk. Csak így érhetünk el évente több mint 10 milliárd forintos árbevételt.

Telephelyeink
17 településen, 28 telephelyen várjuk közvetlenül Önt, de a kilencven tagot számláló MARSO Partner hálózatunk is az Ön rendelkezésére áll.

18 fő gumiabroncs márkát forgalmazunk személyautókra
Budget abroncsok: Taurus, Riken, Premiorri, Onyx, Nordexx
Gazdaságos abroncsok: Matador, Viking, Barum
Minőségi abroncsok: Kléber, Bfgoodrich, Semperit, Hankook, Firestone
Prémium abroncsok: Nokian, Continental, Michelin, Bridgestone, Pirelli

2007 óta a Marso Kft. szolgáltatásai között megtalálható az autószerviz tevékenység is.
Mára az ország 10 pontján minden igényt kielégítő márka független szervizszolgáltatásokkal várjuk ügyfeleinket. A Marso autószervizeiben a márkaszervizeknél kedvezőbb áron végezzük el a gépjárművek szakszerű karbantartását a gyártók technológiai előírásainak megfelelően. Még a javítás megkezdése előtt tájékoztatjuk a számla várható végösszegéről. Az ár az anyagárból és a munkáért felszámított fix árból tevődik össze. A beszerelt alkatrészek minden esetben számlával igazolhatóak, gyári, vagy gyári minőségű után gyártott alkatrészek

Milyen szolgáltatásokat végez egy autószerviz?
Az előzetes bejelentkezést nem igénylő javításokat, rendszeres időközönként esedékes karbantartási munkákat, és az autó használata során kopó-fogyó alkatrészek gyors javítását, cseréjét:

- abroncs, acél és könnyűfém keréktárcsák,
- kenőanyagok,
- olaj üzemanyag, levegő-pollenszűrők,
- akkumulátorok,
- izzók, ablaktörlő lapátok,
- gyújtó- és izzítógyertyák,
- ékszíjjak,
- fékek,
- lengéscsillapítók,
- hibakód kiolvasás
- műszaki vizsgára való felkészítés

Minőségpolitikánk

Társaságunk küldetése:

Minőségi termékek, minőségi szolgáltatások elérhető áron, a lehető legszélesebb vevőbázis igényeinek és elvárásainak megfelelően, széles termékválasztékot biztosítva.

Társaságunk célkitűzései:

Egy modern, szervezetten, jól működő vállalat nyereséges működtetése a vevőigények messzemenő szem előtt tartásával, kihasználva az informatika kínálta lehetőségeket a profitmaximalizálás terén az integrált vállalatirányítási rendszer széleskörű alkalmazásával.

Professzionizmus a vállalat különböző organikus egységeiben, amelynek elengedhetetlen feltétele a szakképzettség, a továbbképzés és a különböző speciális tréningek, minden területen.

Komplex tervezési módszerek alkalmazása az értékesítés és a pénzügyi területen, amely alapját adja a kontrolling folyamatoknak.

Átlátható, alapvetően a vállalati folyamatokhoz igazodó, hierarchikus szervezeti struktúra kialakítása, amely biztosítani tudja a vállalat szervezett működését, lehetőséget ad a különböző - de folyamatában egymásra épülő - egységek közötti kommunikációra, az automatizmusok maximális kihasználása mellett.

Céljaink elérése érdekében működtetjük minőségirányítási rendszereinket az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány valamint a NATO AQAP 2120:2009 normatív dokumentum követelményei szerint.

Betartjuk a minőségirányítási rendszer dokumentumaiban meghatározott követelményeket, a gumiabroncs és felni forgalmazással kapcsolatos mindenkori hatósági előírásokat. Szervízszolgáltatás során minden esetben szem előtt tartjuk a közlekedésbiztonsági rendszabályokat. A rendszert a változásoknak megfelelően naprakészen tartjuk, az ehhez szükséges belső felülvizsgálatokat elvégezzük.

Szállítóinkat úgy választjuk meg, hogy a beszállított termékeik és szolgáltatásaik a Társaságunk által támasztott minőségi elvárásoknak és az előírt követelményeknek megfeleljenek.

Folyamatosan képezzük munkatársainkat kereskedelmi, informatikai, műszaki területen egyaránt, hogy minden dolgozónknak alapvető magatartása legyen az eredményesség és a minőségre való törekvés.

A MARSO Kft. vezetősége biztosítja a minőségirányítási rendszer működtetésének feltételeit és teljes odaadással dolgozik a minőségpolitika megvalósításáért. A minőségirányítási rendszer megfelelő működtetéséért minden munkatárs a maga területén felelős.

Cégünk vezetése elvárja, hogy versenyképességünk megőrzése érdekében, minden közreműködő - szállítók és munkatársak - saját munkájukkal járuljanak hozzá a minőségpolitika gyakorlati megvalósításához, és megköveteli, hogy tudásának legjavát adva segítse a rendszer működését, folyamatos továbbfejlesztését, és munkáját a dokumentált minőségirányítási rendszer alapján végezze!

MARSO QSCert tanúsítvány